you are my fire

Hejsan!

Sitter i DK hemma hos Theis och gør ingenting. Jag har varit hær hos honom sedan i fredags och åker hem imorgon under dagen.
Just nu ær Theis på jobb så det ær lite småtråkigt, han kommer hem 15.30 ungefær. Jag har precis varit ute och trænat så jag har fått lite tid att gå i alla fall.
Ska træna på banan ikvæll också och det blåser ganska mycket hær, får se hur det går..

Både i fredags och halva lørdagen var vi nere på banan och byggde om lite. Førsta hoppet hær behøvde fixas innan dom ska ha Landspokalen i Augusti.. det såg ut som det blev bra i alla fall, det kunde bara bli bættre æn det som var redan.. vi får se, får testa ikvæll ju! Men dom som redan testat sæger att det ær bættre så det ær ju positivt.

I Lørdags kvæll var vi hemma hos sværmor Joy och firade Sankt Hans.. danska midsommaren typ fast man tittar på bål, så typ som vår valborg?! haha.. I alla fall så var hela Theis familj dær, hans syster med man och barn och hans bror med sambo och barn, och hans mamma såklart. Trevligt med god mat och efterrætt!

I helgen ær det Svenska Mæsterskapen på hemmabana i Malmø. Jag ska inte køra eftersom dær igen inte øppnas någon klass før mig. Dessutom har vårat internationella SM redan varit så detta hade ræknas inte som ett riktigt SM før oss som kør junior och elit. Dæremot var jag inte med på det internationella heller eftersom dær inte heller øppnades någon klass, kul att inte kunna få en chans till en SM-titel ens.. :(

Ha det fint alla glada! Hoppas sommaren kommer snart..

Landspokalen 5 & 6

Har varit i DK hos älsklingen en hel vecka. Från förra söndagen och kom hem igår! Och i helgen var det Landspokalen(danska cupen) i Ellum. Ganska bra väder där i lördags trots att dom lovat en hel del regn, igår dock regnade det lite och blåste ganska mycket! Men det var kul ändå, kul tävling!
Vi var 9 tjejer i Elite Women, superkul! Slutade 4a i finalen i lördags efter lite klydd på första rakan och 2a igår i finalen, bara 10 cm från att vinna! Blev sammanlagt 3a för helgen, helt ok! Hade jag vunnit igår hade jag blivit 2a totalt men men ;) bara att fortsätta träna träna träna.time flies..

Herregud vad tiden bara rinner iväg.
Jag har inte skrivit sedan Landspokalen i Ellum, Danmark.. och vad har hänt efter det?
Jo nu ska ni höra.

Jag, Theis, mamma och pappa har varit i Birmingham, England, i en vecka där BMX-VM gick av stapeln.
Vi alla hade en fruktansvärt bra vecka där med underbart väder. "Tyvärr" var tävlingen inomhus så vi fick inte njuta av vädert till fullo men det gick bra ändå, bra förutsättningar för tävlingen trots allt utan vind och så.
Vi åkte dit måndagen den 21/5 och kom hem söndagen den 27/5(då bästa Sofie även fyllde år, grattis <3).
Träningen för mig och Theis började inte förräns på torsdagen, så på tisdagen gick jag, Theis och Line i stan i Birmingham, och det var STORT! Vi var på Bull ring som var ett suuuperstort köpcenter, 4 våningar. Helt sjukt mycket och stora butiker. Kul :)
Annars satt vi såklart mest och tittade på tävlingarna när dom väl dragit igång.
På fredagen var det dags för junior och elite, time trial för att kvala vidare till tävlingarna på lördagen.
Och jag kvalificerade mig, som den första svensken någonsin i junior eller elit! Känns underbart. Efter min långa satsning börjar det äntligen visa sig. Känner att lägert i Schweiz gett mig något trots alls.. Därefter tog tävlingen för min del dock slut, 1 poäng från att kvala till kvartsfinal.
Theis gjorde ett superbra varv på hans time trial också men det räckte tyvärr inte riktigt till. Men han blev 2a bästa dansken och bättre än våra 3 svenskar också, supernöjd ska han vara! Hade han inte gjort dom få misstagen han gjorde är jag övertygad om att han varit SUPERNÄRA!!!
Nu är det bara att fortsätta träna och kämpa, man ska aldrig ge upp.
Sverige fick ingen OS-plats och det var väl inte så förvånande, men 2016, då jävlar!

I helgen var vi uppe i Älvsjö på SWE-cup 3 & 4. Det blev tyvärr inget tävlande för mig då där inte öppnades någon klass pga för få deltagande, inte heller i herrar 17+, så tråkigt!
Men Theis blev 2:a båda dagarna, super :) <3

I helgen är det kalas för morfar på lördag <3 han fyllde år i måndags, grattis i efterskott!

I måndags träffade jag Vivi(och Jonas). Vi hade bara träffats en gång(10 min uppe på bmxbanan) sedan jag kom hem från mitt 2 månaders läger i Schweiz, så det var VERKLIGEN på tiden. Vi har bara inte fått ihop det innan och jag far och flänger ju hela tiden, haha. Men äntligen, det var trevligt och en välbehövd träff. Mycket att snacka om <3 Fina fina vän.

Ha det fint! 


RSS 2.0