jobb, jul, jobb

förlåt för att jag är så förfärligt dålig på att uppdatera här för tillfället.. men jag har lite andra saker att göra liksom!
förra veckan jobbade jag mån-tors, riktiga rövtider så jag hade liksom ingen vardag! jag åkte hem till älsklingen i DK i torsdags efter jobb. firade jul där med hans mamma, syskon och syskonbarn! väldigt trevligt men oj vad jag saknade min familj. men någon gång ska väl vara den första utan dom, tyvärr!
jag och älsklingen körde hem till Sverige i lördags e.m! och igår blev det lite julfirande med familjen, älsklingen och morfar :) trevligt!

idag går helvetet igång igen, jobb mån-fre! jaaa, även på nyårsafton :( så tråkigt när älsklingen ska vara här hemma hela veckan eftersom han är ledig!
nå, det är ju pengar i alla fall.

just nu är älsklingen hos Christian i DK och fixar rost på sin bil! jag jobbar ju ändå 13.00 - 20.00 idag! blä

sill, sill, drömsill kanske?

jag borde definitivt sova!
är supertrött efter dagen på jobb. stått i fiskdisken och ja, ni kan ju själv tänka er hur mycket där är att göra i dessa juletider?! man har inte en chans att andas ut. speciellt inte om man står där själv!
idag efter att Maria gått hem (kl 18.00) så hade jag 2 timmar, alltså till 20.00, att stå där själv innan jag skulle stänga. och fyfan, från att hon gick till kl 19 hade jag kunder hela tiden, i kö då alltså! dvs. jag stressade och hade tid att tänka på något annat än sill sill sill, typ. kl 19 lyckades jag springa och fråga om någon kunde avlösa mig på min sista rast, 15 min! dom blev typ skogstokia. förlåt att jag vill ha rast?
nåja, jag kom i alla fall iväg på min rast. hade sån huvudvärk så det var skönt att få sitta ner lite och släppa på trycket i hjärnan. sen var det ner och fortsätta igen tills jag kunde sätta upp skylten STÄNGT på disken. vilken lättnad! haha..

sitter här just nu. har packat lite inför DK i helgen. ska fira jul där ju! så jag åker redan på torsdag så jag slipper pendla dit på julafton. slutar jobba klockan 15 så det blir någon gång efter det. helst inte för sent!
hoppas inte snöovädert som väntas förstör allt!! då blir jag galen.

imorgon blir det jobb igen. 10.00 - 19.00! långt pass, men skönt att jag är överlapp i fisken så jag kommer inte stå själv i alla fall = inte liiiika mycket stress förhoppningsvis.
sen hämtar pappa mig på jobb och så ska vi sticka och gymma. hur orkar jag?







självporträtt tagna av mig, eller min fjärrutlösare kanske man ska säga? haha

nytt objektiv, i lööööv

en av mina fiiina presenter när jag fyllde år var ett nytt objektiv, som jag hade önskat mig också :)
supernöjd! har dock inte hunnit testa så jättemycket ännu, men jag vet hur bra det är ändå, haha.

här kommer några bilder som är tagna med objektivet, dock inomhus med ISO 800 och ingen blixt såklart, så dom är något brusiga.
enjoy:










är grymt nöjd redan, och det måste vara ett gott tecken!
nu ska jag bara hitta inspirationen någonstans så jag kan fota loss igen, som jag aaaalltid gjorde förr.
någon som vill modella? :)


puss

kanske ska uppdatera nu när jag äntligen "kan" sitta vid min dator igen.
har inte gjort det sen vi började fixa mitt rum på riktigt.
men nu är väggarna målade och golvet lagt, och möblerna inflyttade igen! härligt.
dock är det fortfarande stökigt för jag har inte fått upp allting på plats ännu men det kommer, det kommer.

imorgon ska jag träffa Sofie ♥
hon ska fixa mitt hår lite och sen blir det minsann julbak!
knäck och pepparkakor om vi hinner ;D gott somfaaan, fast pepparkaksdegen är godare än pepparkakorna.

har en konstig känsla i halsen/bakom näsan. hoppas INTE att jag ska bli förkyld igen, eller få ont i halsen för den delen.
det får jag bara inte! för på lördag ska vi till Skanderborgs inomhus bmxbana, och då måste jag tamejfan vara frisk!
har inte cyklat på månader och jag ska tävla i slutet på januari i Belgien. detta kan vara enda chansen jag får att cykla innan det!

idag har jag jobbat, 06.00 - 12.00! det enda positiva med att börja så tidigt är att man kan sluta tidigt och ändå ha jobbat i några timmar liksom. sen att man blir väldigt trött av det är ju en annan sak. och jag sov inte många timmar i natt, så det är väl inte så konstigt att jag är trött.
jag somnade vid halv 1 - 1 och klockan ringde kl 04! (ja, jag går upp så tidigt för jag hatar att stressa på morgonen).
nu är jag i alla fall ledig imorgon och onsdag, sen jobbar jag 09.00 - 13.00! dryg tid med bara 4 timmar, fattar inte hur dom tänker på maxi.

och på torsdag åker jag till älsklingen :)
vi har för övrigt haft en bra helg, fast jag har ju jobbat mycket.
jobbade hela lördagen (14.00 - 22.15) och när jag kom hem därifrån hade jag SVINONT i huvudet.
så jag la mig bara i soffan med en kudde över huvudet. allt ljus var för starkt!
sen i fredags jobbade jag ju också, till 21 egentligen, men var färdig redan vid 20.20 ;) nice.

dags att sova nu. bästa Sofie kommer och hämtar mig tidigt imorgon (kl 10) och så ska jag ha gått ut med Zingo, ätit frukost och allt sånt där ni vet. ja, det tar ju sin lilla tid.

puss!

tjoff

ja då har man jobbat idag också! och en stund efter jag kom hem somnade jag i soffan! haha typiskt mig ;)
det blir jobb imorgon också! slutar klockan 21 men brukar bli färdig lite tidigare i fisken ju, så jag får skyyyynda mig hem så jag hinner se liiite av idolfinalen i alla fall!
jag har lagom ångest över mitt jobbpass på lördag, 14.00 - 22.15! känns inte alls OK när min älskling är här! :( dessutom ska mamma och pappa ut och äta med pappas jobb på lördag kväll, kul för Theis då liksom! men han överlever väl..

nå, nu måste jag byta om! klockan 18.15 börjar ett spinningpass (intervall) på friskis!
göttttt mooos

long time no seen

idag sov jag ganska länge. satte klockan på 09.30 men varje gång klockan ringde tänkte jag "äsch bara liiiite till", och så tryckte jag på snooze-knappen, SKÖNT!

tog det lugnt med att ära frukost och rätt som det var fick jag ett sms av Emelie J! det var fruktansvärt länge sedan vi sågs, tror det var mer än ett år sedan faktiskt?! så jag skyndade mog med att gå ut med Z och måla på mitt rum. sedan körde jag och hämtade upp henne lite efter 15, tog en liten runda i stan och snackade om allt som hänt typ, haha. mycket trevligt var det! :)
vi bestämde att kanske träffas på torsdag igen, det behövs :)

nu ska jag byta om till spinningkläder och snart sticka mot friskis med pappa för ett 60 mins spinningpass, tjoflöjt!

20 år gammal, så gammalt!

just nu är det bara 1 minut kvar på min 20 års dag! känns tråkigt men sånt är livet!
nu är man 20 så man ska väl inte klaga, haha.

jag har haft en bra dag!
den börjde tidigt, för redan kl 06.00 var jag på jobb. det kändes dock drygt! fick gå halvvägs dit pga snöb, fyfan vad arg jag var! haha
slutade kl 12 vilket var riktigt skönt :) åkte hem och la mig på köksgolvet och mös lite med Zingo! 13-tiden skrev Vivi och undrade om jag ville med till OBS, och självfallet ville jag det eftersom det alltid är trevligt att umgås med Vivi och jag var väldigt shoppingsugen! så det blev lite shoppande vilket alltid gör en glad!
kom hem, tog en tupplur på soffan vid 17-tiden, gick en runda med Zingo och sen började jag fixa mig inför kvällen.

Sofie kom och Tim kom och hämtade mig lite efter 19.30 och så körde vi mot restaurang El Patio! fick ännu en present av söta Sofie, Twilight Eclipse!!!! :D superglad!
mötte upp Vivi och Jonas där i alla fall, fick superfina blommor, och gick in och satte oss vid ett bort.
till förrätt åt jag vitlöksbröd, till huvudrätt Black and white och till efterrätt vaniljglass med chokladsås! mmmmm suupergod mat verkligen! satt och snackade om allt och inget och hade mycket trevligt! tycker om mina fina vänner :) man blir så glad av att vara med dom! <3
mätt och belåten när klockan var lite i 22 körde jag, Vivi och Jonas vidare till Mando's bar! Vivi tyckte att vi skulle ta vars en drink där och det var absolut inte helt fel alltså! tyvärr följde inte Sofie och Tim med dit.
jag beställde in en Watermelon beach. den var helt obeskrivligt god! söt, gjort på riktig vattenmelon! mmmmm ;) Vivi tog en Apple Bloom, den var också god, lite syrlig, men sen när man doppade äpplet med salt och peppar på som satt på kanten blev drinken tillslut väldigt salt :( tråkigt!

jag har haft en mycket trevlig kväll, väldigt nöjd och glad! bara Theis som fattades! ;)

imorgon är jag ledig! skönt

december!

shit vad tiden går snabbt. det kænns helt overkligt att det redan ær december!
på måndag den 6 december fyller jag 20 år, spænnande.
sen ær det fan inte långt kvar till jul och nyår! haaarrejisses..

jag har varit dålig på att uppdatera hær dom senaste dagarna, jag vet!
men i fredags kom Theis hit, och i søndags åkte jag med han hem hit till Sorø.
ska hem ikvæll! ska næmligen jobba imorgon och på fredag!

i måndags var jag hemma hos sværmor Joy tills Theis kom hem från jobbet. vi satt och drack te och snackade skit typ!
sen stack vi och handlade mat och sen direkt ut till gymmet och træna!

igår tog jag bussen till Slagelse før att handla julklappar med Joy. vi var dær i typ 4 timmar och på vægen hem från jobb hæmtade ælsklingen upp oss :) hem och åt och klockan 19.15 var det dags før spinning.
men jag tyckte dock inte det var så bra, inte som hemma!
før det førsta var det fruktansvært kallt i rummet, runt 10-12 grader kanske? och då menar jag allvar.
det var så kallt att jag fick ont i halsen nær jag andades, som man får nær man andas i kyla och kroppen inte riktigt ær uppværmd æn.. riktigt jobbigt! och så skulle man hålla på i 1 timme liksom..
før det andra var musiken jættetråkigt! han spelade samma låt 3 gånger i rad i børjan, madonna! och sedan spelade han ballader?!?! hur fan i h-vete ska man kunna tagga liksom? svårt att hålla takten typ.. det måste ju vara musik som det ær øs i!
och før det tredje, "ledaren" læt som en dator och var ganska tråkig! 
aja, nog klagat från mig!

idag har jag sovit længe, skønt :)
sen har jag suttit hær och surfat runt lite eftersom jag inte gjort det på många dagar nu, haha.
får ta igen lite.
ska klæ på mig och in och æta frukost nu!

tjohaj

RSS 2.0