städa kan vara det tråkigaste som finns

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag och äter frukost, flingor med vanilj yoghurt och ett glas oboy! Oboy är typ det godaste som finns på morgonen, mmmmm!

Kl 13 ska jag till sjukgymnasten, och innan det måste jag städa på mitt rum.
Theis kommer idag och där ser ut som ett bombnedslag! Han är dock ganska van vid det men liite kan man väl i alla fall plocka undan så man kan få dammsugat också!

Vi ska till banan senare och träna! Jag ser fram emot det :) det var länge sen vi tränade bmx på riktigt ihop, eftersom jag har varit skadad i axeln nu i snart 3 månader.. Men i tisdags på banan kunde jag cykla nästan hela träningen utan att ha ont :) så det går verkligen framåt, tack och lov!
Sen ska jag kanske göra cheesecake också, alltså den i glassvariant, inte vanlig. Vi ska ha kalas för pappa imorgon så jag tänkte att vi kunde ha den :) kanske med lite digistivekross i botten.

Nej minsann, nu får jag se till att fortsätta med livet om jag ska hinna med den där tråkiga städningen också!

Trevlig helg på er :)


feeeskdesken

Nu ska jag alldeles strax börja jobba! Ska stå i fiskdisken, och såhär ser jag ut då! Haha


caroline är vuxen, caroline har köpt bil

Rykten går att det ska presenteras en ny iphone nu på tisdag, den 4 oktober! Sen om det är iphone 5 eller iphone 4G är fortfarande oklart! Själv hoppas jag på att det är 5an, men jag har en känsla av att det inte är det!
Det återstår att se.

Jag har precis varit ute och kört sprinter, rolling och flying!
Ska jobba senare.

Förresten, jag har köpt bil. Det gjorde jag förra måndagen, den 19:e! En liten Renault Clio, för er som inte visste  det känns bra, söt är den!


wow, nu som iphone-app

nu har äntligen blogg.se skaffat en iphone-app! det var på tiden!
jag sitter nämligen inte alls lika mycket framför min dator längre, har ju liksom iphonen som jag kan göra allt med! och eftersom jag tyvärr inte fotar och photoshopar längre blir det ju inte mycket tid vid daton där heller!
men nu kan man ju alltid slänga upp ett inlägg från telefonen, tjeckt :)

jag har precis kommit hem. har varit och gymmat och sen fikat hos morfar <3

i helgen var det dom 2 sista deltävlingar i SWEcup för i år!
jag vann hela serien i Elit Dam! känns mycket bra såklart!

min axel är fortfarande inte bra! har precis kunnat börja med lite lätta uppbyggnadsövningar, annars har det liksom bara varit rehab!
men nu går det framåt, skönt! det går segt bara..
tejpas fortfarande..


RSS 2.0