29 oktober 2009

jobbat idag, i fisken :)
och precis innan jag skulle gå hem blev jag frågad om att jobba imorgon också, fast på golvet.
så det blir det :) 07.00 - 15.00! i alla fall bättre än att börja kl 6! haha.

när jag kom hem från jobbet somnade jag lite grann, i typ 1 timme :) sen gick jag ner och åt toast som middag (vi håller fortfarande på med köket och har ingen spis inkopplad så att vi kan laga mat, haha..
sedan bytte jag och Martin om för att sticka till bmxbanan till träningen. skulle ta pappas stora skåpbil dit, lättare att bara lägga in cyklarna då. sen när vi ska få bilnyckeln av pappa hittade han inte den, och skåpbilen hade låst sig själv!
så vi letade och letade, när klockan var 18.10 så körde jag och Martin till pappas jobb med mammas bil för att hämta extranyckeln till skåpbilen och när vi kom hem låg den andra nyckeln inne i bilen, bak i "skåpet".. haha
jaaa, min pappa är förvirrad! väldigt förvirrad många gånger :) haha. och han sa "jag vet att jag inte har lagt den där bak i bilen, den måste vara här någonstans!!!", men ack så fel du hade far.
när klockan var 18.30 typ kom vi till banan, dvs 30 min för sent :P men men. blev en bra träning ändå.

imorgon blir det som sagt jobb fram till klockan 15. sedan kommer Theis :) antar att han kommer vid 16-tiden eller något. sedan på kvällen blir det väl idol. hihi! sen på lördag ska jag jobba 06.00 - 15.00! vill verkligen INTE :/ speciellt INTE när Theis är här.. och så ska man lägga sig skittidigt imorgon?! och hur lätt är det när älsklingen är här.. aaargh!

ska för övrigt sova snart! ska ju upp tidigt imorgon också. men väntar på att jag kan ringa Theis.. vi har nästan inte skrivit allt idag :( SNÄLLA! hitta ett jobb till mig i DK, så jag kan bo med honom <3

nu ska jag ringa honom!


28 oktober 2009

idag har varit en bra dag faktiskt :)

ställde klockan på halv 9. men somnade om och vaknade 09.30 som tur var.
10.28 tog jag bussen in till folkets park och träffade Vivi där, där hon hade sin bil :)
så körde vi in och parkerade vid statsbiblioteket eftersom där var 2 timmars gratis parkering.
så gick vi till gustav och gick runt lite i affärer där omkring. sedan när tiden gått ut körde vi till Entré och gick där i ett par timmar. det var trevligt :)
blev lite shopping för min del! jag köpte en sjukt söt tjocktröja på H&M, Hello Kitty. sedan köpte jag ett par ursnygga jeans på Gina Tricot, som jag är glad över att jag köpte, känns som att dom sitter jättesnyggt. och så köpte jag ett svart vanligt linne, att ha under saker och ting :) och 2 små söta läppglans :D hihi !

sedan när vi körde från Entré hämtade vi upp Jonas och så körde dom mig hem. var hemma vid 15.30 eller något :)

ena delen av bänkskivan kom idag (stenskiva). kommer nog bli skitsnyggt sen när allt annat är färdigt, med kakel och när vi tagit av skyddsplatsen från luckorna, och ja allt som ska göras :) mycket jobb kvar ju! ska komma ny kyl & frys också ju..
längtar tills allt är på plats för just nu står allt i vardagsrummet. skafferiet är där inne, och man kommer knappt fram! haha.
men men :)

imorgon blir det jobb, 09.00 - 15.00 i firren! ohyes. trevligt trevligt
och imorgon är det även torsdag, imorgondagen som vi kallar det,  för mig och Theis :)
längtar till fredag! <3



27 oktober 2009

gillar faktiskt min nya header skarpt :) får se hur länge det håller DENNA gången då. sist jag bytte var ju typ 2-3 veckor sedan bara?! haha.. får väl ha denna ett tag nu.

idag har jag jobbat :) stod i Förbutiken, 14.00 - 19.00! faktiskt kul att stå där. men mycket att tänka på, och mycket att lära sig.. fast det börjar komma in nu. mycket roligare att stå där, än att vara på golvet.

imorgon är jag ledig. ska in till stan och träffa Vivi vid 11 tiden :) ska blir trevligt.
på torsdag blir det jobb igen, kl 09.00 - 15.00 i fisken, tjoohej!

i söndags hade jag och Theis 27 månaders dag, om någon bryr sig?! :P hihi


en av bilderna från när Theis och jag var ute vid Stora Bälts bron i fredags och fotograferade kl 12 på natten :)
hade absolut kunnat bli bättre. och om bron varit upplyst hela vägen och inte bara pelarna hade det varit snyggt as hell, men vafan?!  heeeeelt OK !
min pojkvän är finast och bäst :) <3

på måndag börjar HÅRDträningen/vinterträningen :) ska bli kul.
haft paus i 1 och en halv månad nu typ.. tränat ungefär 1 gång i veckan!
men det har helt klart behövts efter den lååånga säsongen. skönt att få vila ut sig lite!



26 oktober 2009

uppdatering 23.15
ny header, vad tycks?
bättre eller sämre än den förra?

____________________________________________________________________________________


i´m so sorry!
.. att jag inte skrivit sedan i onsdags, 5 dagar! men jag har inte orkat, och inte haft tid.

i fredags tog jag tåget hem till min älskade. han är världens bästa!
på kvällen tittade vi på idol, och när det var slut, dvs efter resultaten och så också, så hade han en överraskning till mig. jag har alltid sagt att jag vill till brofästet vid öresundsbron och fota, men har aldrig fått gjort det.
så Theis tog med mig till Stora Bälts bron istället (spelar ju ingen roll, inte så stor skillnad på som). vi kom dit 23.30 på natten, helt galet bäst han är :) jag har inte lagt in bilderna på datorn ännu, men i kameran såg dom ljuvliga ut :) tack älskling! <3
när vi kom hem därifrån såg vi ett par avsnitt av One Tree Hill <3 och somnade inte förräns vid 04.. haha!
¨
på lördagen vaknade vi vid 11 tiden. gick in och åt frukost, duschade, packade ihop våra grejor och åkte till Carlas (Theis brorsdotter) 2års kalas. :) supersöta tjejen!
efter det körde vi direkt hem till Malmö, först in om triangeln för att köpa Kinamat också :)
här hade mamma, pappa, Martin och morfar börjat riva köket, och där är saker ÖVER ALLT i vardagsrummet. knappt så man kommer fram och tillbaka, det är kaos! på kvällen tittade vi på One Tree Hill :) söndag vaknade vi vid 11 tiden. tittade lite till på One Tre Hill och så, sedan hjälpte vi till där nere med köket och så, och tiden gick så fort. vid 18 hämtade vi pizza, eftersom vi inte kan laga någonting, ingen spis eller microvågsugn inkopplad.
sedan kändes det som att klockan helt plötsligt var 21.00 och att Theis skulle bege sig hemåt :( <3
så sådan fick det bli, hur tråkigt det än är varje gång.

idag började jag jobba kl 06 imorse. jag sov max 3,5 timme inatt, great ! och jag är SÅ trött, och dagen har gått så fruktansvärt långsamt. slutade kl 15! men det kändes som jag varit där 1000000 timmar!
ikväll har jag varit med mamma på Ikea, handlat in lite smågrejor till köket :)

imorgon ska jag jobba i förbutiken. 14.00 - 19.00! :) ska bli nice.
och om vädert tillåter det ska jag och Sofie ta oss en MTB-tur innan jobbet också. får bara hoppas att jag inte har sån spränghuvudvärk imorgon när jag vaknar, som jag har nu!

är sugen på en ny header, och jag har en grund redan typ.. men min fantasi är slut, haha, måste få lite inspiration. tips på var?

pussss

21 oktober 2009

måndag, tisdag och idag har gått hur snabbt som helst, helt galet, och helt perfekt ju?! :)
snart är det liksom fredag. bara en liten ynka torsdag kvar med jobb på maxi, sedan är dagen här!
åka till Theis-dagen :) då jag och han brukar skriva "IDAG IDAG IDAG :D :D :D" på sms, och ja, är allmänt glada :) och ännu gladare när vi ses! <3

igår vid 11.00 kom Sofie hit, och hade köpt med sig bullar. åt lite frukost, och sedan vid 12.30 stack hon och jag ut och cyklade MTB :) det var riktigt härligt väder, bästa dagen till detta ju. jag var beredd på att det skulle vara kallt, så jag tog på mig understället och så, + andra kläder ovanpå såklart. då säger Sofie "du Caroline det är ganska varmt ute, jag tror inte du behöver understället".. nähä, tänkte jag, det lät ju bra. så av tog jag det, och tänkte att det kommer säkert vara skitkallt ändå! men det var det VERKLIGEN INTE. man svettades ju en heeel del :)
blev nästan 2.5 mil! riktigt trevlig liten cykeltur, med en sväng in om på Baracentrum innan vi cyklade hemåt igen, köpte lite extra energi än bara vanlig vätska (vatten) :)
sedan cyklade vi hem. man var ju allt lite trött i benen, och ÄNNU VÄRRE blev det när jag tränade på banan på kvällen. kände direkt att benen var trötta, och hade verkligen ingen kraft i dom. fick mjölksyra för minsta lilla ansträningen och hade liksom allmänt ingen kontroll. men det gick väl bra ändå!
på tisdag blir det nog en MTB-tur till med Sofie, på förmiddagen. för sedan kl 14 ska jag jobba nämligen :)

idag jobbade jag i fisken, 09.00 - 15.00 ! det gick bra :) står där en hel del nu så jag börjar komma in i det, vilket är väldigt skönt.
köpte One Tree Hill säsong 3 idag, som jag ska ha med till Theis :) vi har kollade ju klart på säsong 2 i söndags.
blir graaajt med en säsong till, och sedan en till, och en till !! jippieee !

på fredag blir det lön! ohyes

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu :o
såååå....
pussss


 

18 oktober 2009

i fredags vid 15.30 tiden kom Theis, äntligen! det kändes så bra att få krama honom igen, efter 2 veckor utan honom. jag är så glad med honom!
vi tittade på idol med mina föräldrar på kvällen, och det blev en hel del mys också! <3 saknat det där.
på lördag vaknade vi vid 12-tiden. gjorde oss färdiga och åkte till Ekohallen och köpte en plånbok till älskligen, hans hade gått sönder! kom hem vid 14.30, och bytade om direkt och stack till banan och tränade.
eller, jag tränade, han var förkyld och ville ta det lugnt ! och det är ju klart :P
sedan kom vi hem från tränade och så duschade vi.
sedan var det dags för restaurang med hela familjen :) inklusive älskligen såklart! det var meningen att vi skulle äta på Mando, men där var lång kö utanför, så vi gick bort till Jensens Böfhus, och dom hade inte bord lediga, då gick vi till Gränden som stängt för säsongen och sedan Elysée som heller inte hade några bord lediga, wow.. verkligen vår dag? haha!
sedan ringde Martin till restaurangen ute på Pers krog, Nathalie heter den. där hade dom minsann bord :)
så dit stack vi, och åt fondue! mums!
mätt det blev man. var hemma vid 22.00! jag och älskligen gick i stort sett igång med att se One Tree Hill direkt, till sent sent :P

alarmet ringde klockan 09.15 för första gången imorse, eftersom vi bestämt att vi skulle följa med Martin och Rickard bland annat till Köpenhamn och träna. Sofie ville hänga med och titta :) så Martin hämtade henne vid halv 10 och så åt vi frukost här innan vi begav oss mot Köpenhamn. trist att banan var ganska tung och massor med vattenpölar, men det gick att cykla i alla fall :P fick ont i ryggen efter en timme.. :( vi gjorde en övning där man drog väldigt mycket med ryggen, dumt av mig att göra det.
kom hem vid 14.20! jag och Theis började kolla OTH när vi tvättat av våra cyklar. och har kollat på det heeela dagen verkligen :P haha! mysigt <3 så nu har vi kollat klart på hela säsong 2 också. ska köpa säsong 3 på jobbet, och ta med till honom på fredag :) 
och nu har han åkt hem ! :'( eller, nu?! han körde vid 21.00! lite efter. lika jobbigt som vanligt, förutom förra gången, då var det värre eftersom det skulle ta 2 veckor då. nu ses vi ju på fredag igen, men ändå?! det känns som en evighet, jag vill bara vara nära honom hela tiden :'/ 

på lördag blir det 2års kalas för lilla Carla (Theis brorsdotter). sedan efter kalaset kör vi hem hit, dvs, på lördageftermiddag. <3

ska inte jobba förräns på ondag, sedan torsdag också. och det är vad jag ska jobba för denna veckan!

puss & kram.
godnatt och dröm sött, när den tiden kommer.


15 oktober 2009

igår jobbade jag inte. ganska skönt faktiskt!
istället var jag i stan med Emelie. träffade henne kl 13 där, och så shoppade vi lite grann :) mest hon! jag handlade bara en skjorta, en piercingplopp och en blomma till håret. hihi :)
hon shoppade loss totalt, men det hade jag också gjort om jag fått lön! hihi ;D
kom hem vid 17.15 eller något. väntade på att maten skulle bli färdig och stack sedan hem till Fille :)
var där vid 19.00! stack hem vid lite efter 21, skulle ju lägga mig tidigt. även om det inte blev så :/

jag började jobba kl 06 imorse (kallt och cykla i -2 grader). jag somnade sent inatt.. kunde inte sova!
så jag fick väl kanske max 4 timmars sömn! har varit hur trött som helst på jobbet.
helt seg i huvudet, när jag packat upp har jag bara stått eller gått och tittat, inte hittat någonting känns det som. jobbigt värre! slutade 15.00!
när jag kom hem från jobbet gick jag igång med att städa lite, men det varade inte länge innan jag la mig i sängen och sov en timme. sedan vaknade jag av att mamma ropade att det var mat, så jag gick ner och åt :) 
sedan dammsugade jag, och följe med mamma till Ikea! och är nästan precis hemkommen därifrån.
vi ska ju ha nytt kök hemma.. eller jaa, skåp och sånt :) så nu har vi en lista på allt vi ska ha och så ska vi åka till nya Ikea på svågertorp när det öppnat där! kommer bli skitsnyggt tror jag.

imorgon börjar jag jobba kl 09. ska jobba i fisken! skojsigt. slutar 15.00 sedan!
SEDAN KOMMER MIN ÄLSKLING :D ååååh, vad glad jag kommer bli att se honom igen, saknar honom så sjukt mycket.
och vi ska mysa mysa mysa! <3 det har jag längtat efter.


13 oktober 2009

idag har varit en stirrig dag, eller, i alla fall på jobbet!
eftersom jag låste in min nyckel(till hängelåset på skåpet) plus kortet så jag kommer in i alla dörrar på jobbet och så i skåpet var jag på jobbet en halvtimme tidigare idag, för att kunna fixa det.
jag gick och frågade efter en extranyckel, och dom hade ingen :S så dom fick klippa upp mitt lås, haha!
sedan för övrigt när jag stor nere i fisken var det mycket. nya grejor jag inte visste något om och massa sånt :P
men man lär sig väl efter hand :)

usch, riktigt kallt idag, 1.6 grad när jag cyklade till jobbet imorse, brrrrr! vinterjackan åkte fram :) så mysigt.

var på träningen innan (fast tränade inte). jag höll Sofie sällskap och så fotade jag litta :) men det var svinkallt att bara stå stilla!

imorgon ska jag till stan och träffa Emelie J. det var ju nästan 2 månader sedan vi sågs, för sist var på Malmöfestivalen tror jag :o tragiskt! <3
sedan på kvällen ska jag hem till Fille och spela rrrrrockband! jiiiiha.
det var också länge sedan jag träffade honom :(

pussssss

12 oktober 2009

tjenixen!

idag blev det lots of shopping med mamsen! :) sånt gillar vi.

min dag började med att jag vaknade 2 timmar för sent. jag hade satt mitt alarm på kl 10.00, mest för att vara uppe i god tid och slippa "stressa". kunna ta det lugnt liksom, det är alltid skönt.
men uppenbart var jag jäääävligt trött, och hade stängt av alarmet utan att jag minns det (kommer inte ens ihåg att det ringt).. så jag vaknade kl 12, sådär förvirrad ni vet!
gick upp ur sängen, gick ner och tog en snabb frukost och hoppade in i duschen(hoppade inte så högt). haha!
sminkade mig, torkade och plattade håret och sedan kom mamma hem vid 13.30.. och jag gick en runda med Zingomannen. sedan körde jag och mamsi till Entré för det var shoppingdaaags :D
det blev en del för mig! 2 koftor (supersnygga och supermysiga), 2 t-shirtar, en BH och 5-pack strumpor. gjorde av med alldeles för mycket pengar, nästan 1000 kr. ajsig! tur man får lön om lite mer än 10 dagar :)

idag rinner min näsa som fan, som ett vattenfall, eller snorfall? haha.. helt sjukt jobbigt! och jag nyser typ hela tiden.
hoppas på att min dumma förkylning snart går bort, för nu har jag haft den i alldeles för många dagar enligt mig.
hihi!

imorgon blir det jobbdags, 09.00 - 15.00 i fisken. supeeeer!
får se om det blir träning sen på kvällen, tror inte det med tanke på min förkylning.
har inte tränat på nästan 2 veckor nu, över huvud taget.. :/
tur att man har paus, så man inte missar någon viktig hårdträning!

tack för mig!

11 oktober 2009

läget allihopa? jag var ju sjuk, men nu är jag bara superförkyld..
ett tecken på att det inte är så farligt, som influensa.. förkyldning överlever man ju oftast av? :) hihi

har ni sett?
en ny design på min lilla blogg, ovanligt va? :) haha..
jag är nöjd med den, förutom den inklippta bilden på mig, den känns för stor och blaffig! men jag vänjer mig nog.
skriv gärna vad ni tycker, kära läsare!

idag jobbade jag, första gången jag jobbade helg. det känns som måndag idag?
och igårkväll, när jag låg i sängen för att sova, kändes det helt fel. och imorse när jag vaknde 06.15 kändes det också helt fel. varför fan gå upp så tidigt på en söndag?
jo, för man ska jobba.. 100% OB minsann, NICE. jag jobbade från klockan 08.00 till 13.00, ett riktigt bra pass med bra pengar. längtar till den 25:e!

när jag kom hem från jobbet hade mamma fått flipp, haha!
hon storstädade och rensade hela huset på massa gammalt skit.rensade i stort sett hela huset.
bl.a gamla gardiner som dom hade när dom flyttade in här, dvs. lite mer än 20 år sedan! hahaha..
jaaa, varför sparar man sånt? jag fick också rensat min garderob lite grann, det var på tiden!
imorgon ska jag och mamma nog ut och shoppa, hoppas hoppas! men det lär nog bli en runda på tippen med allt skit först.

måndag, tisdag, onsdag, torsdag, SEN är det fredag. och DÅ kommer min älskling :)
åh vad jag längtar längtar längtar! ska bli supermysigt.

på onsdag ska jag träffa Emelie J. i stan, superduper :) längesedan. sedan på kvällen ska jag hem till Fille och vi ska spela rrrrrockband! :D det blir skitskoj!

tack för mig,
puss!
godnatt och dröm sött, när den tiden kommer.


10 oktober 2009

i torsdags efter jobbet började jag känna mig sjuk. frös, var öm i kroppen, tjock i halsen/bakom näsan osv..
på kvällen var jag även på gränsen till feber! sedan var det samma igår. skulle egentligen ha jobbat idag men när jag vaknade hade jag ont i halsen, så jag är hemma och hostar lite grann! ringde till jobbet och dom tyckte att jag skulle stanna hemma, i och med att det är då hygieniskt i fisken, där jag skulle stått idag, 9-17 ! men men. imorgon blir det jobb i alla fall !

det känns inte som det är helg när man inte är med Theis! inte många helger vi inte ses. och när det väl kommer en, är det förjävligt och hemskt :/ <3 men, så är verkligheten.

jag är sjukt sugen på att shoppa, men jag får nog vänta till den 25e, lön! hoppas på much moneys !

vet inte riktigt vad jag ska skriva :o så det blir tyvärr inget mer.

pussss!

7 oktober 2009

snart beger jag mig av till jobbet. ska jobba stängning i förbutiken idag, och det är så jävla mycket att göra när det är stängning, jag kommer inte komma ihåg allt, och speciellt inte eftersom jag har tvättat sönder min minneslapp som jag skrev, den enda gången jag var där.

men först ska jag gå ut en sväng med Zingo så att han kan få springa lite :) kanske kasta lite boll?

igår var jag och Sofie på banan och tränare. det var hur mycket sidovind som helst = boring! och jag hade sjukt ont i min häl, eller på mitt sår, när jag hade dom hårda spdskorna på mig.. dom tryckte direkt på såret!
gud vad jag piper!

aja, dax att chappa!
see you

4 oktober 2009

i torsdagsmorse, ganska exakt 09.13, tog jag min väska och haltade till bussen som tog mig in till centralen. ja och då undrar ni varför jag haltade? 
i tisdags när jag var på jobbet och höll på att packa upp, i detta fallet mjölk och juice osv, så körde jag över mig själv, eller nej, inte bokstavligt talat ÖVER, utan på, min fot/hälsena.. 
det gjorde så satans jäkla ont, och inte fan kunde jag skrika eftersom jag var ute i butiken när det hände.. men jag halvsprang så gott jag kunde in på toaletten för att kunna kolla på det, och hålla lite blött kallt papper på det..
det blev inget sår som BLÖDDE sådär liksom, men det blev mer en lite djup skåra.. men det var inte så mycket med det, jag satte ett plåster, och gick ut och fortsatte jobba efter 5 min. sedan tänkte jag inte mer på det, och tränade på kvällen utan att känna NÅGONTING!
på onsdagen, alltså dagen därpå, hade jag heller inte speciellt ont. var såklart lite öm! men på kvällen, vid 23 tiden, så fick jag SVINont, kunde knappt stötta på foten, och den svullnade upp en hel del! jag tänkte bara, "skönt att jag ska sova snart så att foten kan få ro, den lägger sig säkert över natten".
men när jag vaknade torsdagmorgon, förstod jag att jag hade helt fel. jag var fortfarande svullen, till och med Mer svullen.. men, jag haltade som sagt mig till bussen, ont som fan och svårt var det.. kom  till Köpenhamn med en svullen fot. var där inne hela dagen, och när jag sedan snackade med mamma sa hon att hon trodde jag hade inflammation/infektion av såret.. men vi åkte inte till doktorn som hon sa att vi skulle.. på fredagen var det liite bättre, men jag var fortfarande svullen, rodnad och varm på svullnaden, och hade ont.. älskligen lindade min fot och vi tog tåget in till Köpenhamn för att slippa parkeringsavgiften inne i Köpenhamn.
och nu undrar ni säkert vad i hela friden det var som var så roligt där? joo, det var såhär att det var OS Countdown där, Danmark hade fått äran att hålla möte, med Obama och alla domdär stora ni vet, var OS skulle hållas år 2016! och det blev Rio de Janiero (stavning?!)
det var typ festival inne på Rådhusplatsen där det bl.a hade byggts upp en 2-mans BMX-bana ;D asfett. så där var jag, torsdag och fredag. Theis cyklade. och Donny Robinson, världsmästaren i BMX 2009 kom dit från USA. hur coolt är inte det? :O
såg även Aqua och DAD där ;D jiha! Aqua var fan cooola. hahaha
men men men, nu vill ni säkert veta. min fot är OK, har inte säkskilt ont längre trots att jag inte varit hos doktorn och fått antibiotika åt min inflammation. min kropp fixade det själv! så slapp man piller och grejor :)
nu har även mitt fina sår börjat klia lite, och det är väl tecken på att det börjar läka? så jag hoppas på att det inte blir mer än såhär, att det inte kommer svullna upp igen.


såhär mysig var min fot. mitt fina lilla där man även kan se att det är
infejterat. och så ser ni ju hur svullen den var?!
man kunde inte ens se min fotknöl på innersidan, och röd var svullnaden också.


Joy, Theis mamma, har även sovit hos oss fre-sön. hjälpt henne lite med att hitta ställe där hon kan förvara lite saker och så. hon åkte till Jylland imorse, vid 10.30 tiden!

idag blev det ett jobbigt farväl, eftersom jag och älsklingen inte kommer att ses på 2 veckor..
han ska hjälpa sin mamma att flytta nästa helg, och tyvärr jag kan inte vara med och hjälpa till eftersom jag ska jobba både lördag och söndag.. men visst, 2000 kr för en helg är väl inte helt tokigt?!
men jag vet fan inte hur jag ska klara mig dessa dagarna, det kommer bli jobbigt, ett helvete..
men så är väl verkligheten, det är bara att inse! :'(
saknar honom redan.

Theis!
jag älskar dig <3

RSS 2.0