film från svenska cupen


yes, jag klarade det, tror jag? :P
här har vi en film från finalen i lördags. jag står på bana 3 i vit och röda kläder med nr. 818!
man ser inte mig så mycket eftersom dom bara filmar dom 2 första. men man ser min och Lovisas lilla fight på första rakan och precis vid mållinjen när jag kör om Vickan ;)



nu väntar jag bara på att filmen från igår ska komma upp..

SVENSKA CUPEN/KALAS CUPEN 2

hej mina vänner!
förlåt för dålig uppdatering igår. orkade inte skriva efter att Theis åkt hem eftersom jag gick och la mig i hyfsad tid pga av att jag skulle upp igen klockan 3 inatt! berättar mer.
nu till tävlingen igår :

tävlingen igår var lika rolig som i lördags! dock var vädert något sämre, men vi klarade oss ganska bra ifrån regnet. det kom inte förräns precis när finalerna skulle gå igång!
jag körde helt OK i heaten! var enda tjejen i mitt heat så det var ganska skönt faktiskt. blev 3-2-2 så jag kvalade mig vidare och fick välja som 3:a i finalen. bana 4 och 5 blev tagna och då valde jag bana 6, dvs ganska mycket ytterbana vilket var helt rätt. i lördags var jag första-väljare och valde bana 3, och efter min dåliga start i finalen blev det ju som sagt väldigt trångt!
så bana 6 igår i finalen kändes bra. och det blev bra! hängde med killarna bra i starten och låg 4:a in i första kurvan, och 3:a ut ur den. höll platsen hela vägen in i mål vilket kändes jäkligt bra, en pallplats :)
jag är väldigt nöjd med helgen med tanke på att jag körde med killarna.

och som jag skrev innan så skulle jag upp klockan 03.00 inatt/imorse, vad ni nu vill kalla det..
ja fy, det var tidigt! vid 04.00 cyklade jag mot MAXI där jag skulle möta upp några av mina fisk-kolleger Josefin, John & Louise. kom inte iväg från MAXI förräns klockan var 04.30.
lite över 7 tiden imorse var vi framme i Fiskehamnen i Göteborg där vi skulle vara på utbildning. satt i princip stilla i 7 timmar och bara lyssnade, ganska segt.. trött var man! fast jag trodde jag skulle vara ännu tröttare.
sov varken i bilen på vägen dit eller på vägen hem!
utbildningen var helt OK, gaaanska långdragen men det var nyttigt.
kom hem idag vid 19.30, så dagen har verkligen varit lång.

hade tänk och lägga in en film från finalen i lördags om jag kan klura ut hur man gör om man inte ska lägga in en från sitt eget youtube-konto! hur hittar jag HTML-koden så jag kan lägga in den här i bloggen?
hoppas i alla fall på att där kommer en film från söndagens final också.

kramar

svenska cupen/kalas cupen 1

då har man tävlat hela dagen! det blev ingen elite women klass så vi fick köra med herrar 17+ :) riktigt roligt var det. blev riktigt mycket fight, speciellt i a-finalen! jag och Lovisa Annerwall, det blev riktigt tight på första rakan, riktigt bra kämpat av oss båda och ingen gav upp! :D precis som det ska vara.
kämpade i alla fall upp mig till en 4:e plats i a-finalen idag, efter att ha legat 7:a i första kurvan! så det är jag i alla fall nöjd med :)
Theis slutade på en 2:a plats i a-finalen i Elite Men! så det blev dessutom lite pengar med hem i fickan också, hihi!

nå, nu ska jag, älsklingen och Christian iväg och hyra, eller möjligtvis köpa film! :)
en ny dag imorgon med tävling, hoppas på bra resultat då också!

godnatt och dröm sött

svettigt värre

shit så duktig jag har varit nu! wow alltså. haha
har städat, dammsugar, torkat golvet på mitt rum. och har även torkat golvet på Martins gamla rum där danske Christian ska sova i helgen eftersom han ska vara med på tävlingarna.
blir alltid helt svettig när jag städat, haha. tur jag inte hade duschat ännu! men nu har jag, efter alltså..

i was boooorn tooo love you
with every single beat of my heart
yes, i was born to take care of you
every single day of my life

you are the one for me
i am the man for you
you are made for me, you´re my ecstasy

ÅÅÅH QUEEN ÄR SÅ BRA!
om dom fortdarande hade existerat hade jag LÄTT åkt var som helst för att gå på konsert med dom alltså!
men där kommen en konsert som heter The story of Queen, We are the champions till Sverige i oktober. det är en kille (svensk till och med tror jag?!) som har varit i Storbrittanien och så och verkligen gjort succé med denna turnén.. han gör alltså Queens låtar. det låter riktigt coolt!
hoppas jag kan få tag på några biljetter om jag inte blir uttagen till lägert i Schweiz dvs.. för det är ju t.o.m sista oktober jag är där såfall!


när ska det bli sommar på riktigt?

nu börjar jag bli riktigt trött på Sveriges väder, riktigt jävla trött menar jag då alltså!
vaknade imorse av att regnet smattrade på mitt snefönster, argh.. hur kul är det att vakna upp till det liksom?!
får verkligen hoppas det slutar till typ 5 tiden då vi ska upp på banan och bygga ett stoooort tält.. inte så mysigt att göra det i regn liksom!

nå, nu ska jag i alla fall snart gå igång med att städa! lär väl ta lite tid..

kalaaas

det var ganska lugnt på jobbet idag också! stod i fisken och hade faktiskt inte sådär jääättemycket kunder, ganska skönt. hann med en massa annat som behövde göras :) gött.
efter jobbet cyklade jag hem i det fina vädert. hade permiär för mina sandaler som jag köpte i tisdags! gud vad snygga dom är, jag älskar dom!! ;)

när jag kom hem var mamma och pappa fortfarande uppe på banan. dom hade lite arbetsdag där uppe idag inför tävlingen i helgen eftersom banan inte fixats innan! vår klubb förfaller, dåligt med folk som fan :'(
men när mamma kom hem så stack vi hem till Sofie där det var lite kalas för henne!
där var ett par stycken, lite släkt och vänner :) jag hade träffat alla sen innan, hihi! stannade och tittade på melodifestivalen, (semifinalen).. SKAM att inte Sveriges Anna gick vidare, AARHGG!!
direkt när det resultaten var färdiga körde jag och mamma hem!

ska inte jobba imorgon! och inte träna heller, har vilodag eftersom det är tävling i helgen!!
så jag ska städa en massa, både på mitt eget rum och på Martins gamla rum. eller där ska jag i och för sig bara torka golvet, men blä vad tråkigt.
sen kommer THEIS! :) <3 och så ska vi förmodligen upp till banan och hjälpa till med lite olika saker. sätta upp tält osv.

sola eller inte?

idag var jag duktig och gick upp tidigt. 08.40! :) gick ner och åt frukost och sedan satte jag mig här.
har länge suttit och övervägt om jag ska pallra mig ut i trädgården och sola men där är ett par stora moln som inte ser så frestande ut! men kanske man skulle satsa ändå?! man kan ju alltid bara gå in om det skulle bli kallt..
så får det nog bli.
sen ska jag köra sprinter!

grattis sötaste Sofie! <3 24 år idag :)

stängning på jobb

hade stängningen i förbutiken idag, dvs. att jag slutade kl 22.15! det var faktiskt ganska lugnt i butiken, men ändå mycket folk. men vissa kunder är konstiga. så kommer dom in 2 minuter över 22, dvs det är stängt, men vi väntar på att dom sista kunderna gått ut så dörrarna var såklart inte låsta.. förvirrad gick han ut igen när han blev tillsagd att vi hade stängt.. haha!
men jag menar?! har man inte koll på tiden?

imorgon blir det jobb igen, 14.45 - 20.00! efter jobb ska jag hem en sväng till Sofie, för hon fyller åååår imorgon :) <3 24 hela år! grattis på henne liksom!

det blir tyvärr ingen träning på banan imorgonkväll eftersom jag ska jobba, så jag får köra sprinter innan jobbet
istället!

godnatt och dröm sött!


gymmet

var och tränade på gymmet i förmiddags.
mamma körde mig dit klockan halv 10 och hämtade mig typ 11.15! det blev ett bra överkroppspass :)

nu ska jag sminka mig och lite så. ska till jobbet sen på vårmöte och efter det jobba! har egentligen ingen lust alls, men man vill ju samtidigt ha pengar så man får väl bita ihop! har ju faktiskt inte jobbat på 2 veckor eftersom jag varit lite ledig och så..

nå, vi hörs kanske ikväll? :) puss


2 år och 10 månader!

jag har helt glömt att berätta att jag och Theis har månadsdag idag! idag har vi varit tillsammans i 2 år och 10 månader, intressant va? haha!
vi närmar oss 3 år. inte för att vi planerar på att fira det, men ändå! haha.

det ligger en tom popcornpåse framför mig. det var väldigt länge sedan jag åt det så jag var tvungen att poppa, så himla gott. fast jag saltade liiite för mycket!

träningen idag var bra! ängelholmarna kom ner och tränade som dom gör 1 gång i månaden. det blåste mycket, men som tur var inte sidovind! utan det var medvind på första och tredje rakan. det blev lite blandad träning.

imorgon ska jag jobba. det var typ 2 veckor sedan sist, haha! :)
jag ska egentligen börja kl 17.00, men där ska vara vårmöte och det börjar kl 14.00! så jag får ju vara där då.
sen får vi se hur länge mötet varar om jag åker hem emellan, innan jag ska börja jobba!

städning och shopping

körde hem till Sofie vid 13-tiden. hjälpte henne med att städa lite, eller inte lite. vi rensade en del från hennes flytt och så! försökte klippa gräset men det får bli med en trimmer istället till och börja med!
vid 15-tiden körde vi till OBS för att jag skulle till optikern. dessa linserna jag provade idag funkade inte heller, så det var inte ens lönt att ta hem dom och prova..
efter optikern blev det lite shopping såklart.
skulle egentligen bara byta ett par jeans som jag köpte för någon vecka sedan för knappen har trillat av, men dom fanns inte i min storlek :'( så det blev ett par jeansshorts och 2 linnen för dom pengarna istället.
sedan köpte jag ett par pilotbrillor på bikbok! och när vi gick förbi dinsko så såg jag ett par riktigt snygga sandaler, jag var bara tvungen att köpa dom. åh vad fina :)



det var dessa skorna jag köpte!

ska alldeles strax byta om till bmxkläder! träning ikväll ju på banan, hoppas på att vinden lägger sig! för det stormar ju ute typ. och regnet får gärna hålla sig borta också!


godmorgon, eller?

eller är det för sent att skriva godmorgon? njae, det är ofta godmorgon för mig vid den här tiden!
har ni sovit gott inatt?

jag har precis ätit frukost och ska fixa mig nu och sedan ska jag hem till Sofie! :) <3

wuuuhu. min nya redline-tröja har kommit från USA, den nya modellen är så jäkla snygg! dom har tryckt på den också, Caroline Hindmo och 818 (mitt startnummer). riktigt nice! :D


bilder från Weiterstadt

jag har ju lovat er lite bilder från Tyskland!
här kommer några stycken. får se om det kommer fler senare!
men dessa är i alla fall från min egen kamera:


banan var lika dan som för 2 år sedan!


pappa längst fram (röd och vita kläder), in action!


såhär snygg var man på läktaren, haha.
väääldigt varmt var det!
notera att jag är alldeles fläckig på axeln och bröstkorgen, jag hade fått solexem typ även om jag inte blivit solbränd. men anledningen till att det är så rött är för att jag kliat!!


pappa igen, längst fram!


Zingo på läktaren! han tyckte också det var varmt, därav flåset!
tur vi hade husbilen nära banan så vi kunde gå och lämna honom då och då.
till slut blev det alldeles för varmt för honom mitt i solen!


älsklingen i husbilen! (Martin har tagit bilden)
han krashade i lördags på tävlingen i ev kurvorna (med asfalt), därav såret och plåstert på armen.
såret blev ganska djupt, och blödde rejält!


coola Martin längst fram på träningen. till vänster om honom på bilden har vi Fredrik från Kungsbacka!
svenskarna visar hur man gör.. haha


Martin igen, längst mot kameran i vitt och ljusblått!


åt massvis med godis som vanligt..

det var några bilder i alla fall!
kommer kanske fler imorgon, får se :)

imorgon, eller det är ju idag nu, så ska jag till optikern och hämta ut dom nya linserna jag ska prova eftersom dom andra inte funkade. dom är betydligt dyrare så om jag ha dom ska jag VERKLIGEN känna att dom fungerar bra!
får se. ska byta mina nya jeans också som knappen gått av på!
kanske träffa Sofie också :)

pusss

nybörjartränare

just hemkommen från BMXbanan. jag har hjälp pappa att träna nybörjarna, lite småroligt ju! alltid kul att lära.

ska alldeles strax lägga in lite bilder från helgen, så det kommer upp några stycken här senare :)
vad har ni hittat på idag?

hemkomna från Tyskland

kom hem klockan 6 imorse från EM i Tyskland efter att ha kört hela natten. eller ja jag har inte kört, och har åkt! ;) skönt med husbil så man kan sova på riktigt när man reser. haha!
men jag gick och la mig direkt när vi kom hem och sov till 11.00! härligt

helgen har varit rolig, vääääldigt varm! vi har haft 25 grader, nästan INGA moln och vindstilla, så vi är lite grillade. har dock varit jobbigt att cykla i den värmen, men det är bättre än regn i alla fall :)
jag gick inte vidare från kvalet, och inte Theis heller. vi körde Elite!
Martin körde 17+, han kom till kvartsfinal bägge dagarna, men åkte ut där. pappa kom till semifinal bägge dagarna och åkte ut där!
men jag är i alla fall hyfsat nöjd med själva cyklingen!

just nu håller jag på att packa in från husbilen och städa den med mamma. ska strax dammsuga den!
annars får vi se vad dagen bjuder på. ta det lugnt! kanske åka upp till bmxbanan ikväll och hjälpa till att träna nybörjarna??

bilder från Tyskland kommer senare.
puss


sista inlägget..

.. innan vi åker till Weiterstadt, Tyskland, för EM deltvälingarna 5 & 6!
husbilen är nästan färdigpackad. men jag får inte glömma solkräm! dom har lovat fint vädert och jag är mästare på att bränna mig!


en bild från förra gången vi var i Weiterstadt, år 2008!

ha en bra helg här hemma :)
kramar!

försvinn moln, försvinn!

det är så himla skönt att värmen har kommit. men det kan bli ännu bättre :) fast jag har hört att det ska  bli sämre väder igen nästa vecka, blää :/

igårkväll satt jag och fixade till några bilder som jag tog i trädgården i tisdags! titta & njut :


 vilken? 







 vilken?

där har vi några stycken i alla fall! vad tycker ni? tyck gärna till..
ska alldeles strax börja packa in i husbilen! åker ju idag. och har inte packat någonting :)
sedan ska jag träna lite nätt. ja bara nätt, eftersom det är tävling i helgen och då ska man vara utvilad!


nytt kroppsskydd

jag och pappa körde upp till Bengt i Ängelholm vid 16.30. där hittade jag ett nytt kroppsskydd som verkar passa riktigt bra faktiskt! får verkligen hoppas att det fungerar bra. äntligen har jag hittat ett nytt, jag som är så kräsen! :o
köpte ju faktiskt ett nytt för 2 år sedan, eftersom jag har haft detta skyddet jag har nu (det gamla) sedan 2004. så det behövdes. men det jag köpte då satt inte alls bra och störde som fan när jag cyklade, så det såldes lika snabbt som jag köpte det, typ.. :/ men nu äntligen!

just nu sitter jag och fyller i inbjudan ang. ett UCI-läger jag ska söka till!
kommer ni ihåg att jag var i Schweiz i 5 veckor år 2007, på ett träningläger?
det är i alla fall samma ställe, fast denna gången i 2 månader. 30 augusti - 29 oktober!
frågan är bara, om jag nu skulle komma in, hur fan ska jag klara mig utan min älskade Theis?! :o <3
meen, detta är en superchans och möjlighet som man inte får gå miste om. träning av världsklass!
dessutom supercrossbana också ju, som behövs tränas på eftersom bmxen succesivt tyvärr går ditåt! då får man väl hänga på..
får i alla fall svar om man blivit uttagen senast den 15 juli!


solade, men nu är det mulet

hade en jäkla huvudvärk igår på eftermiddagen, och innan vi åt middag tog jag 2 st alvedon, typ som jag lever på?!
men det blev faktiskt inte bättre. åkte upp till banan ändå för att jag ville försöka träna. men det gick inte sådär jättebra, huvudvärken tog livet av mig! :/ körde inte så mycket den första timmen på träningen, satt och vilade. men efter pausen gick det lite bättre!
när jag kom hem från träningen tog jag det lite lugnt i soffan ett par minuter sedan bytade jag om och körde till Sofie! (nej, jag duschade inte eftersom vi skulle ut och åka rullor, DÅ blir man också svettig).
när jag kom hem där var klockan dock så mycket att desperate houswifes snart började, så det såg vi först efter det kan Sofie iiiiinte missa! haha ;)
sen vid 22.30 stack vi ut och åkte rullor. det blev bara 40 min denna gången, men vi åkte faktiskt snabbare. riktigt härligt var det med frisk luft!
när vi kom hem till Sofie igen började hon klippa/plocka Nelson, hennes hund. efter ett tag satte jag på Singstar - Queen och sjöng lite, sedan när hon var färdig med Nelle så hängde hon på. jag körde hem vid 01!

vaknade 09.30 av att det var SVINvarmt på mitt rum, och av att alarmet ringde ;) får nog byta täcke snart.. alldeles för varmt med vintertäcke, trots att jag brukar sova med tjockt täcke året om. men jag köpte ju nytt täcke i vintras och det är ett sånt supervarmt! haha. och på förmiddagen står solen rakt in genom mitt fönster (snedtak). åt i alla fall frukost och sedan tog jag på mig bikinin och gick ut på baksidan och lade mig och sola. det blev dock inte så länge för sedan blev det mulet :'(

ska alldeles strax ut och träna sprinter och stumphygates!
sen när pappa kommer hem från jobbet ska vi köra till Ängelholm och prova nytt skydd till mig. hoppas där finns något bra!


msn

har hittat alla mina kontakter på msn, inne i verktyg och under fliken "sekretess". där är ALLA jag någonsin haft. dvs. även alla dom jag tagit bort och alla dom som har dubbla msn-adresser osv.
så nu har jag suttit och lagt till alla, EN EFTER EN! eftersom det inte gick att markera flera samtidigt.
nu sitter jag och rensar allihopa, tar bort, lägger in i olika kategorier osv.. suck, det kommer ta ett tag!

ska alldeles strax gå ner och äta frukost! börjar bli riktigt hungrig.

uppdatering från helgen

i helgen har jag varit i Tönder, Danmark. där har jag tävlat, Landspokalen 3 & 4!
det gick inte riktigt lika bra denna helgen som förra, jag blev 4:a i finalen i lördags efter lite otur i finalen och sedan blev jag 2:a igår i finalen (det är jag nöjd med). hon som vann är Mette Jepsen. en väldigt duktig tjej från Danmark som även deltog i supercrossen i Köpenhamn förra helgen. hon kommer dessutom från Tönder så det var ju hennes hemmabana, vilket alltid är en stor fördel såklart!
men, jag blev sammanlagt 3:a för helgen och fick lite pengar med mig hem. gaaanska nöjd, hade kunnat bättre!
älsklingen körde bra. han blev totalt 4 för helgen :) <3 men tyvärr fick han inga pengar.

kom hem från älsklingen idag. han har jobbat och sedan har vi bara tagit det lugnt och kollat på One Tree Hill.
vi ses på torsdag igen, för då åker vi till Weiterstadt, Tyskland på EM 3 & 4!

något sjukt skumt och irriterande har hänt!!!
idag när jag kommit hem från Theis och startade datorn loggade jag såklart in på msn.
när jag loggats in så såg jag att ALLA mina kontakter har försvunnit! :S sjukt konstigt. helt tomt på listan!
sist jag var inloggad var i torsdagskväll, här hemma. då var allting som det skulle! :S fattar INGENTING
någon som varit med om detta förut och kan hjälpa mig?
jag hade typ 300 kontakter på listan, livet går fan i kras när sånt händer.. haha!
snälla, hjälp mig!

vad har ni hittat på i helgen?


dålig uppdatering

idag också.. förlåt :)
men idag är jag förlåten hoppas jag. har inte haft tid!
började jobba kl 9, slutade kl 15 och kalaset för storebror som fyller 22 idag (grattis <3) började klockan 16.
så jag har haft fullt upp hela kvällen. är supertrött och har packat det mesta :)

var inne på dmi.dk precis, helt plötsligt står det att det ska regna i Tönder hela helgen :( jävla skit!
gäller att ha regnjackan med sig! och underställ också för den delen.. segt!

jag åker till Theis tidigt imorgonbitti, kl 7 kör pappa mig till stationen innan han kör vidare för att jobba. haha!
så jag är i Sorö 09.14 då, hoppas Theis kan komma upp ur sängen och hämta mig på stationen där, annars kan jag ju stå där och frysa och i värsta fall GÅ hem till Theis! brrrrrr

antar att det inte blir fler uppdateringar idag, och säkert heller inte på resten av helgen!
jag kommer hem på måndagkväll. kanske hinner jag smyga in något inlägg här? HÅLL UTKIK!
ska som sagt till Tönder och tävla, Landspokalen 3 & 4. Tönder ligger vid Tysklands gräns, wow!

puss på er

rullor

kass uppdatering! sorry.
efter jobb kom Sofie hit och hämtade mig och pappa och så körde vi bort till gymmet, där var det stängt! :o
HAPP tänkte vi, nu då?! åkte bort till gymmet på bulltofta, där hade dom inte öppet lika länge, happ igen..
körde hem och lämnade pappa, tog rullorna och körde hem till Sofie i Åkarp! det blev en 1 timmes lång runda på rullor, träningsvärk i ljumskar och rumpa! härligt. svettigt var det också :)

nu ska jag sova, jobba imorgon ju!
GODNATT OCH DRÖM SÖTT
puss


åska och blixtar

vaknade imorse av att regnet slog mot fönstert, USCH! hade ställt klockan på 09.30 för att jag egentligen skulle köra sprinter idag innan jobbet (börjar jobba 14.45). meen, det blev inga sprinter för min del inte. det åskade & blixtrade ju till och med! så nej, jag får gymma ikväll istället efter jobbet, kanske med Sofie!
följde med mamma till morfar istället och fikade, mycket mysigare :)
nu är jag hemma och har varit ute en runda med Zingo. just nu regnar det inte, hoppas det kan hålla sig såhär till och under tiden som jag ska cykla till jobbet!
det hade varit skönt att slippa cykla i regn!

jag var precis inne och kollade på dmi.dk hur vädert ska vara i helgen i Tönder där vi ska tävla. det verkar i alla fall som att det inte ska regna, härligt! :) får hoppas att det inte ändras, om det inte är till det bättre förstås!

ska jobba imorgon med, 09.00 - 15.00! fast det blir bra pengar ju, eftersom det är röd dag :)

härligt väder

idag, mest nu på kvällen, har vädert varit riktigt härligt! var uppe och tränade på banan. Martin var tränare som vanligt och det var nice! bra träning.

som jag skrev i förra inlägget var jag ju hos optikern idag, 15.20, ang. linserna som jag fick hem igår!
han gjorde lite tester och så och kom fram till att dom förmodligen sitter fel i ögonen på mig, så vi ska testa ett par andra linser (som han också måste beställa hem så jag måste vänta ytterligare 2 veckor på det). det är 2 veckors linser som är betydligt dyrare :( bajs också. hade ju varit så himla bra om dom andra fungerade bra.. 

i helgen blir det tävling, Landspokalen 3 & 4 :) hoppas på lika bra resultat som i Feldborg.

på torsdag blir det kalas för Martin här hemma, han fyller 22 år då! så då kommer släkten hit. skulle egentligen åka till Theis direkt efter jobbet på torsdag men det kan jag ju inte. får åka dit tidigt på fredag istället och stannar antagligen någon extra dag! <3

suddigt eller? haha

måste berätta en rolig sak som hände igår på banan!
(först måste ni veta att jag hämtade mina kontaktlinser igår som jag ska prova gratis i 1 vecka, och det måste vara något fel på dom för jag ser suddigt! ser sämre än utan linser över huvud taget)
så igår när jag och Emelie sa hejdå efter att hon lämnat mig här hemma bestämde vi att hon kanske skulle komma upp till bmxbanan på kvällen och även hon hjälpa till med nybörjarna, precis som jag gjorde. när klockan var 19.00 och det var paus för ungarna så hade hon fortfarande inte dykt upp. sedan kommer jag ut från klubbstugan och står och snackar med pappa och Eugen och så ser jag en komma borta vid startkullen, en tjej med cykel. så jag skriker "DU, TRÄNINGEN BÖRJAR KLOCKAN 18", och så pekar jag på min klocka på armen!
när hon kommer lite närmre ser jag att det inte är Emelie, utan en tjej/mamma som har varit där och cyklat under hela träningen. det var ganska pinsamt, fast jag tror inte att hon förstod att det var henne jag skrek till!
SÅ dåligt ser jag, att jag inte ens kan se vem det är som går 50 m bort. BRA det ju!

snackade i alla fall precis med optikern och fick en tid redan nu kl 15.20. det verkar ju inte som det stämmer med linserna nämligen, aningen fel slipning eller så sitter dom fel på något vänster..

ikväll blir det träning på banan :) förhoppningsvis utan linser så jag ser något!

sömntuta

inatt när jag gick och la mig så fick jag för mig att mamma skulle börja sent idag (det gör hon på onsdagar), men det skulle hon ju inte eftersom det bara är tisdag idag. jag tänkte inte på det utan lät bli att ställa alarmet, för när mamma är hemma brukar hon väcka mig runt 10-tiden. idag var det ingen som väckte mig så jag sov till 11.50, väldigt skönt men ändå störigt!

nu ska jag gå ut med Zingo :)

pussss!

ny design

då har man ny header och lite nya färger! vad tycker ni? gillar ni det?
skulle egentligen vilja göra om heeela bloggen typ, men det tar en sån jäkla tid så det får bli en annan gång!
nu är ju klockan trots allt 01.50 och jag fryser som tusan om mina fötter så nu ska jag sova :)

godnatt och dröm sött ! <3

kontaktlinser

för 2 veckor sedan var jag hos optikern och gjorde synundersökning för att skaffa linser som jag kan ha när jag tränar och tävlar. eftersom jag inte cyklar bmx med glasögon så kan det vara rätt skönt att slippa huvudvärk när man går en heldag utan brills. därför vill jag prova linser!
idag kom jag tillbaka till optikern och fick hem linser att prova i 1 vecka, tränade där på att sätta in och ta ut dem också! det gick förvånansvärt bra :)
så idag har jag haft dom i ett par timmar.. ser verkligen suddigt :S ser fan sämre med dom typ än utan linser och glasögon alls, mycket märkligt. men det är möjligt att ögonen behöver vänja sig vid dom, och att det kanske bli bättre om någon dag? annars måste det ju vara något fel. får se hur det är imorgon, hoppas hoppas hoppas det funkar!!

efter att jag varit inne hos optikern gick jag såklart in och hälsade på söta Sofie på salongen! satt där och snicksnackade i typ 30-40 min innan jag körde hem igen! körde med dom suddiga ögonen (av linserna), vilket kanske egentligen var en dum idé. men det kändes inte så bra att jag skulle börja pilla med att ta ut dom inne på hennes salong när jag inte är så bra på det ;) haha

när klockan var 17.45 åkte jag med pappa upp till banan och hjälpte till att träna nybörjarna! faktiskt härligt väder idag. i stort sett helt vindstilla vilket var underbart! inte speciellt kallt att stå där! :) tänk om det kunde gå mot bättre tider(väder)..

HÄR kan du se en video som Micke Johnsson har filmat från tävlingen igår. a-finalen med dom stooora grabbarna i tävling nr 2, där jag var med :) man kan se min nummerskylt nere i högra hörnet i starten (#818). blir 7:a :)


trött

gick upp tidigt imorse eftersom Emelie F. kom och hämtade mig kl. 9! vi skulle till Marbäckskolan i Svedala och snacka för ett par fjärdeklassare om BMX Racing. riktigt meningslöst kändes som, men men..
efter det åkte vi hem till henne och senare åkte vi vidare till Svedala Outlet! det var riktigt längesen jag var där.
Efter det körde vi in om Skopunkten när hon skulle köra hem och lämna mig :)

nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. ska till optikern senare och träna med linser, det kommer nog bli jobbigt, haha!

jag funderar på att följa med upp på nybörjarträningen ikväll och hjälpa till att träna småbarnen!
ändå inget bättre för mig!

nu tror jag att jag ska sova lite, haha. bara tills mamma kommer hem!
puss

sorry

det har, som ni nog har märkt, blivit ganska dåligt med uppdatering nu under helgen, som vanligt! SORRY
men jag och älsklingen har haft fullt upp!
i fredags mös vi "bara", vi var trötta båda två eftersom han hade varit inne på supercrossen redan då och hjälpt till och jag hade jobbat.

igår var vi inne i Köpenhamn och kollade på supercrossen! lika coolt som dom andra åren, det ända var att där gääärna kunde varit sol! dom andra åren har det varit typ 25 grader och jag kommer ihåg hur jag brände mig på axlarna både första och förra året. i år var det ganska kallt och sitta där, men som tur var så blåste det inte så mycket :)
när vi kom hem från supercrossen åt vi och tittade på en film med mamma, senare tittade jag och Theis på OTH!
ja jag och Theis har börjat om på den serien nu, och vi är redan på säsong 2. haha nördiga som få!

idag har varit en lång dag. åkte upp till banan vid halv 10 eftersom det var en tävling där idag. ingen stor, men roligt var det. det var bara sydsvenska cupen, dvs. klubbarna i syd, upp till kungsbacka och Lerum!
faktiskt många deltagare för att vara en så "liten" tävling. jag körde klassen 14+. så jag körde mot Theis, Martin(brossan), Rickard, Christian(dansk), Kenny(dansk) och jaaa, massa sånna duktiga. trodde över huvud taget inte jag skulle gå vidare men första tävlingen vann jag B-finalen, dock släppte Christian (som hade blivit diskad i semifinalen och gick därför till B) förbi mig, haha! sedan andra tävlingen kom jag 3:a i semifinalen och 7:a i A-finalen :D slutade på en 8:e plats för bägge tävlingarna, nöjd med det!

när vi kom hem har vi, jag & älsklingen, suttit och snackat en massa om allt möjligt!
nu har han precis kört hem, eller för typ 30 min sedan!
men jag har haft en rolig helg, som vanligt med Theis! <3

just nu sitter jag och halvtittar lite på Wallander, medans jag sitter och skriver här.

imorgon kommer Emelie F. och hämtar mig kl. 09.00 (usch så tidigt :P) och så kör vi till Marbäckskolan i Svedala och ska snacka lite om BMX där för några 4:e klassare. det är något projekt som svenska cykelförbundet håller på med så kommer dom ner hit. vi har bara 15 min på oss men det ska nog gå bra, haha. vi får improvisera lite :)
senare kl. 15.00 ska jag vara hos optikern och prova linserna och få hem dom och prova i 1 vecka. hoppas det funkar :) en sådan dag som idag hade varit toppen att ha dom!

hur har er helg varit? vad har ni hittat på?


älsklingen är här!

helt ok dag på jobbet. dom 3 sista timmarna gick snabbt faktiskt. skönt!
när jag kom hem så var älsklingen här :) han fyllde ju år i onsdags så vi har firat han lite!
han har fått en massa presenter av både mig och mina föräldrar! vi har även ätit wok och sedan myst med lite chokladfondue! gott gott

strax ska vi sova eftersom vi ska upp i hyfsad tid imorgon! ska ju in och kolla på supercrossen, skitfett kommer det bli! men det kommer säkert vara pisskallt. så det är nästan så att man ska ta på sig vinterjackan! haha

nå, ha det bra mina vänner :)
pusss

bajsväder

usch ja vilket tråkigt väder! det är egentligen meningen att jag ska köra sprinter idag men vädert tillåter inte det över huvud taget. så jag tror det blir en "sväng" på konditionscykeln istället :P haha.
älsklingen är inne på supercrossen i Köpenhamn, tur man inte är det?! i regn och blåst, brrrrr..
fast jag ska ju dit imorgon, det lär vara likadant då tyvärr.

jag satt uppe till klockan 3 inatt, heeeelt galet!
ända sedan Theis lämnade datorn vid 23-tiden så satt jag och pillade med en ny header! tog bort, gjorde ny, ändrade, osv. osv. ! när klockan var 3 så tog inspirationen slut, då kände jag att det var dags att gå och lägga mig. borde nog gjort det innan det dock!

nå, har ni sovit gott?

ängelholm

hemkommen från träningen i Ängelholm! eller ja, vi kom hem för 1 timme sedan!
det blåste riktigt mycket där OCKSÅ. sjukt mycket motvind på första och tredje rakan. men vi hade tur att det inte blåste sidovind för det hade varit riktigt tråkigt. bra träning i alla fall!

imorgon blir det jobb, 14.00 - 20.00! sedan kommer Theis hit vid 20-tiden, äntligen :) hoppas att tiden på jobbet går snabbt så jag kan komma hem till min älskling!

ont ont ont i min rygg! förlåt att jag klagar, men fan vad störigt.

duktig tös

imorse snoozade jag typ 1 ½ timme.. haha! ställde alarmet på 09.30 och gick inte upp förräns 11.00! jag var trött

har varit riktigt flitig idag. städat rummet och torkat av lite och så. och även dammsugat hela huset och plockat undan lite där nere. känner mig duktig!
det började med att jag dammsugade där nere i väntan på att mamma skulle komma hem, sedan fortsatte jag här uppe och städade på mitt rum. och så ringde mamma och sa att hon glömt ringa mig och var redan iväg och handlade.
men hon hade i alla fall handlat lite stuff till choklad-fonduen som jag och Theis ska mysa till det med imorgon!
ska bl.a ha jordgubbar, ÅH vad gott

det ska bli kul att träna i Ängelholm ikväll. har inte varit på den banan sedan i juli förra året, då jag vann Summer Race där och dessutom blev 2000 kr rikare. haha!

Stromae - Alors on danse
lyssna på den! en ny låt som jag tror kommer spelas på bmxtävlingarna ute i Europa nu i sommar!


sova?

hmm, det kanske är dags att sova? klockan är ju trots allt lite över 2 på natten.
aja, jag har ofta väldigt svårt att slita mig från datorn. finns alltid något som är spännande! om inte annat sitter jag och tittar på bmxvideos! haha
tur man inte jobbar imorgon, fast såfall hade jag nog sovit vid det här laget!!

godnatt och dröm sött

jaaassådu

hallå där kött och blåbär!

idag har jag jobbat! och gissa vem jag såg när jag stor där bakom fiskdisken!? haha, jovars, Kjelle! ni vet han som var med i Ullared-programmet! ja precis, han!! där stod han med sin stora mage och snackade! haha jag kunde inte låta bli och fnittra lite för mig själv. ångrar nästan att jag inte "skrek" Tjeeeeeena Kjelle!, mest för att se han reaktion. fast han är väl säkert van vid sånt vid det här laget!

när jag kom hem från jobbet ringde jag ett par samtal och sedan körde jag till jobbet.
mamma var fortfarande på jobb och pappa hade bara den stooooora vita bilen hemma, och han tyckte att jag skulle köra det! (det är en STOR skåpbil).. och jag vägrade typ först, men sen gav jag upp. pappa backade ut den till mig och så körde jag iväg. men när jag kom ut till klågerupsvägen mötte jag mamma, så vi bytade bil :) en riktigt räddare i nöden! det är lite mer behagligt att köra hennes bil än en sådan stooor en. hade säkert kört in i allt när jag svängde typ, hjälp!

kom hem vid 22.00 från gymmet. det blev ett ganska OK benpass idag! tog det dock "ganska" lugnt om man nu kan säga så, pga av att jag har ont i min förfärliga rygg.
när jag kom hem gjorde jag varma mackor eftersom jag inte ätit någon middag!

nu dom 2 senaste timmarna har jag suttit och snackat med älsklingen på skype och msn. men samtalen har stängts ner med jämna mellanrum eftersom hans internet klyddar! så det är bajs.
aja, nu har han i alla fall gått och lagt sig! smart kille detdär :)
imorgon ska han ju in och titta på Supercrossen i Köpenhamn, fast dom tränar ju bara imorgon! hade också gärna varit där, men vi ska ju till Ängelholm med bmxklubben och träna, det vill man inte missa i guess! dessutom tränar dom som sagt bara imorgon, hade varit roligare och komma in på fredag, fast då jobbar jag :/

imorgon ska jag försöka få tummarna ur röven och städa lite! mitt rum är ganska stökigt om man säger så, som vanligt. sedan när mamma kommer hem från jobbet och tandläkaren så ska jag följa med henne och handla. jag ska nämligen köpa lite frukt och choklad till helgen! jag & älskligen ska göra choklad-fondue! :) ska bli riktigt gott.

shit vad långt detta inlägget blev. någon som ens orkar läsa?

ha det

grattis älskling! <3

idag fyller den som är bäst i hela världen år! självaste Theis Tanning Nordkvist, min älskade pojkvän <3
GRATTIS GRATTIS GRATTIS, HIPP HIPP HURRA !!
åh vad jag önskar att jag kunde vara hos dig och göra din dag perfekt. men det går inte alltid när man bor så långt ifrån varandra, tyvärr :'( men vi får fira dig i helgen älskling! du ska få massor av presenter.
vet att han fick present av sin pappa redan igår, en Playstation 3! som han velat ha sedan den kom ut.. haha! nu äntligen har han fått en! ack så lycklig han måste vara.
längtar tills på fredagkväll när du kommer hit älskling <3

jag har precis badat Zingo, han gillar det :) och efter det har han sprungit runt här som en tok och torkat sig själv! mestadels i min säng så den är helt blöt nu, haha.

på lördag är det supercross i Köpenhamn! kommer bli skitcoolt. hoppas inte det kommer regna bara, som väderprognoserna säger att det ska :( får hålla tummarna att det ändras.
 

jobb, hårfixning & träning

idag har jag haft en ganska fullbokad dag!
började jobba klockan 7 imorse, och slutade kl 12. ett riktigt glidarpass! pass konstigt nog så tyckte jag att tiden gick SÅÅÅ långsamt, kändes som jag var där mycket mer än 5 timmar i alla fall.
när jag kom hem gick jag direkt ut med Zingo och vid 12.50 kom mamma hem. jag åt lite snabbt och sedan tog jag bilen och körde och hämtade Sofie hemma hos henne och så körde vi till Burlövs center till salongen.
vi gick först med Susann bort till Espresso house eftersom hon skulle köpa lunch, dom åt någon bagel tror jag + marshmellow cookie och jag åt bara marshmellor cookie, mums!
sedan när vi kom tillbaka gick Sofie igång med mitt hår. det blev riktigt snyggt! samma som förra gången, svart med bruna och rosa/lila slingor, och klippning såklart, men typ som jag brukar. piffigt värre! tack så hjärligt gumman! du är bäst, och du är underbar <3
det tog några timmar och efter att jag varit och lämnat Sofie igen hemma hos henne körde jag hem och åt middag sedan bar det av till träningen.
blåste väldigt mycket idag, men vi körde bra övningar :) mitt skydd funkade att knäppa, BRA DET! men vi måste ändå lämna in det till någon skräddare och evt. köpa ett nytt! 

har precis suttit med en såndär elektrisk massage på ryggen! har börjat få ont igen, men inte alls på samma sätt som innan. nu är det liksom någon kota tror jag! drog snett för någon vecka sedan när jag tränade sprinter i uppförsbacke.. har haft ont sedan dess och nu sista veckan har det blivit värre.. inte bra!

nå, nu hade jag tänkt gå ner och duscha!
imorgon blir det jobb kl 14.45 - 20.00. 

pusshej

hejdå storebror

ja, nu har min storebror flyttat! eller vad man nu ska kalla det. hem till en annan bmxare, tog bara med sig sängen och lite kläder! kul kille det där, haha

det var en kort dag idag på jobbet, började kl 06 och slutade kl 10! ganska härligt faktiskt. sedan efter någon timme att jag kommit hem ringde dom och frågade om jag kunde jobba imorgon 07.00 - 12.00! och det är ju också en väldigt nice tid, så klart att jag tackade ja! :)

har varit med uppe på nybörjarträningen idag och hjälp pappa att träna ungarna. skojsigt!
efter det tränade jag och pappa. och när jag skulle ta på mig mitt kroppsskydd gick fantamig dragkedjan sönder :'( aaargh.. mitt älskade skydd! är helt handikappad utan fan. måste ha nytt NU! eller det måste i alla fall fixas. men det har hängt med mig sedan 2004 så det är väl kanske inte så konstigt att det är slitet? men jag älskar det. har tittat efter nya skydd, till och med köpt ett, men jag är så kräsen så det funkar liksom inte.
men vi tränade i alla fall en massa starter idag, och det kändes riktigt bra faktiskt! 8/10 starter var riktigt bra (körde fler än 10 alltså), och dom 2 andra som inte var lika bra var ändå bra, haha!

imorgon efter jobbet och när mamma kommit hem med bilen så ska jag köra ut till Sofie på hennes salong så ska hon fixa mitt hår :) får se om det tar 3 timmar som sist.. haha!
hon ska klippa det, färga och göra slingor! hon är bäst <3

bilder från Kennys konfimation i fredags;


älskade Theis(som har klippt sig fult) och Charlotte


Allan


Christian


Kenny (han som tog konfirmationen)


älskling!

dags att duscha snart! börjar ju trots allt jobba kl 7 imorgon så jag ska ju upp tidigt.. usch! haha

puss på er.
godnatt och dröm sött när den tiden kommer


godmorgon/natt?

klockan är alldeles för tidigt, och vad i hela friden gör jag uppe?
jo, det ska jag berätta för er.. jag ska till jobb. inventering där idag, från 06.00 till ca 10.00!
men varför sitter jag vid datorn nu? jooo, såhär är det. jag blev helt enkelt färdig tidigare, och visste ínte riktigt vad jag skulle sysselsätta mig med såhär på morgonkvisten, det är ju inte precis någon som är vaken.
då såg jag mammas lilla söta dator ligga här i vardagsrummet, och då kom jag och tänka på att min uppdatering inte varit den bästa under helgen! haha..

vad har ni gjort under helgen? sen senast jag skrev har jag;

torsdag; mamma hämtade mig på jobbet och körde mig till tågstationen. jag tog tåget till DK, var där tidigare än beräknat eftersom jag hann med det tidigare tåget. fick vänta en stund inne på köpenhamns h, där hämtade älsklingen och Christian mig! vi var hungriga och körde därför till mc donalds i Valby, satt där och snackade i 2 timmar tills klockan var typ 00.. hahaha! tillslut började dom släcka ner och sätta upp stolarna på borden. då kände vi att det var dags att bege oss hemåt!

fredag; var på konfirmation hos en bmxare, Kenny. det var väldigt trevligt. där var även Christian med och en annan bmxfamilj så det var ju bra sällskap :D + Theis såklart ! <3 var på konfimationen kl 15.00 och kom hem vid 01.30 typ! nice

lördag; jag och älsklingen sov typ till halv 12. tränade några timmar på Sorös bana och så. tog det lugnt <3

söndag; körde till Köge och tränade. dit skulle egentligen Christian komma men han var trött. men Kénny kom dit i alla fall! blev någon timme där också innan vi åkte hem och tog det lugnt. vi åt och jag packade ihop min väska osv.. 20.00 tog jag tåget hem till Sverige!

nu har ni fått liiiiite grann vad jag hittat på :)
måste stänga av nu och cykla till jobbet!
hörs ikväll tror jag,


RSS 2.0