31 augusti 2009

för er som har läst mitt förra inlägg vet att jag har varit i Skanderborg, Danmark, i helgen på en tävling där. Typ en dansk cup! :) denna helgen gick det riktigt bra, och äntligen en tävling där jag inte krashade, gud vad skönt! fast vad har Gud med det här att göra egentligen?
aja, i alla fall så vann jag bägge dagarna :D kändes riktigt great! på lördagen blev jag 1-4-1-1, och igår (söndag) 1-1-1-1 :) vann alla heaten igår utan några större problem. det har varit en kul helg trots att det har pissregnat en hel del. har kommit några riktiga skurar! men sånt är livet ibland. man kan inte alltid ha solsken, tyvätt :P
och så fick jag ju såklart lite pengar i fickan med mig hem ;) (prispengar). jag fick 1000 danska kr för att jag vann helgen sammanlagt, och sedan blev jag 3:a i totalen, efter hela serien som är färdig nu, det var som två sista deltävlingarna nu denna helgen. och jag är väl nöjd med en 3:e plats där eftersom jag har missat 2 av tävlingarna och jag var bara 3 störiga poäng från att bli 2:a totalt, och hon har kört alla! ;) så jaaa. bra det. fick 600 danska kr för en 3:e plats i totalen! så det blev 1600 dkk i fickan, dvs ca 2400 svenska, niiiice!

snart ska jag ta bussen hem till Fillepille :) det var ju så längesedan vi träffades. fast jag pallar inte ta bussen, så jävla drygt! och så måste man byta, bläää! men, jag har väl inget val :P haha!

är spänd på ikväll. för klockan 18.00 ska jag vara på Ica MAXI och få mina kläder och kort så kan jag komma in i alla dörrar, och en del information antar jag :) rekryteringsmöte där ikväll så jag kommer träffa en hel del personal och dom andra nya som också ska börja. blir säkert riktigt spännande. och så IMORGON börjar jag på riktigt! kl 12-19 ska jag läras upp i kassan, likaså på onsdag :) längtar somfan, ska bli sjukt kul. haha!! :D

få se om jag uppdaterar ikväll efter att jag varit på MAXI :)

pusss


28 augusti 2009

tycker inte ni också att jag har varit väldigt flitig dom sista veckorna på att uppdatera här på min fina nya blogg?
nähä? det tycker i alla fall jag! och även om jag är sjukt nöjd med min nuvarande header så vill jag ändå ändra designen, för man se massa andras layouter och designer som är skitsnygga, och man vill själv ha ha ha! :P får väl öva mig lite mer på Photoshop så att jag kan bli bättre på att göra t.ex. headers :)

nu har jag packat ut allt i husbilen som ska med till Skanderborg. förutom täcke, kuddar till mig och älsklingen och lakan, och kameran! men det tar vi till sist :) men men, vid 18.00 lämnar vi huset och åker mot DK! yeah. fast tyvärr är jag inte jättetaggad på att köra denna helgen :/ känner mig sjukt jävla seg. har haft tävling varje helg nu i 4 veckor.. eller jaaa, detta blir 5:e helgen i rad med tävling! sen nästa helg är det Copenhagen-Malmoe Race, nästa helg klubbmästerskap, dock inte så seriöst för min del, sen helgen efter det Svenska Cupen i Lerum, och slutligen efter det är det Danmarksmästerskapen, som jag ska se om jag får lov att deltaga i. SEN tror jag nog att säsongen är över.. med tävlingar i alla fall. sen en liten paus,. och så drar den förhoppningsvis hårda vinterträningen igång! :) cheers

jag längtar tills på måndag. först under dagen ska jag träffa Fillepille :) sjukt längesedan, saaaknar!sedan kl 18.00 ska jag vara på ICA MAXI, rekryteringsträff. där är tydligen fler nya som ska börja nu också, så då får vi passa på att träffa all personal och så, och så ska vi få våra kläder och kort(så att vi kommer in i alla dörrar osv.) ! kommer bli GREAT!

träffade fotografen igår och vi snackade lite om assistentjobb. han sa att det skulle bli utan lön, eftersom han själv inte tjänade så mycket att han också kunde betala mig.. happ? men jaja, så är väl många assistentjobb.. bära väskor gratis?! haha, nej men vi får se. som han sa "om det nu är någon gång då jag behöver hjälp men du egentligen ska jobba på MAXI då så gör det istället och tjäna pengar". förnuftigt av honom. jag ska pröva och se hur det är, och vara med honom någon gång :) ska ju passa mig så att man inte blir utnyttjad alldeles för mycket. men det kommer nog ändå bli skitskoj :) hoppas på att få lära mig en massa!!

igår när det var träning på banan var det hur mycket nybörjare som helst. dom var verkligen överallt! och det är jobbigt som fan. jag vet, jag har väl också varit en liten nybörjare en gång i tiden, men vafan! :P aarh.. går ju inte köra typ.

jag har fått Queen-feber! don´t know why, men håll med.. dom är RIKTIGT jävla bra :D  favvislåtarna är "I want to break free" och "Bohemian Rhapsody". OHYES!  :
 

mama, i just killed a man
put a gun against his head, pulled my trigger now he´s dead!
mama, life has just begun
but now i´ve gone and thrown it all away
mama, ooooooo
didn´t mean to make you cry
if i´m not back again this time tomorrow
carry ooooooon, carry on, as if nothing really mattersha det fett!
skriver väl på söndagkväll eller måndag om helgen.

pusssssss


26 augusti 2009

hemma nu! eller nu? jag kom hem 20.45 typ, från Theis! <3 och vi ses redan i övermorgon igen, it´s gonna be GRAAJT !
har varit i Sorö sedan i söndagskväll. och vi har myst en massa, och tränat! och jag har photoshopat medans Theis har sovit (på kvällarna) och jobbat (på dagarna fram tills ca 14.30). var ju tvungen att njuta lite extra nu veckan innan man går in i arbetslivet helt och hållet, i stort sett :P
vet ni vad? jag har börjat dricka Te! har aldrig gjort det förr, eller jo, jag har såklart smakat. men jag har alltid tyckt att det smakat pekka, typ varm svag saft? och jag sa typ att jag aldrig skulle börja dricka te osv.. men tro det eller ej. Theis har lyckats lära mig. men jag tycker bara om Tropical Fruit, och det ska vara ett speciellt märke, annars är det inte gott. där finns något annat te i det märket som är OK också, men jag dricker allra helst Tropical. mmmmmm <3 och jag dricker det mycket också. har druckit 3 koppar idag, åh så gott. haha! det är i alla fall mycket, från att inte dricka alls! och detta märket finns inte att köpa i Sverige, har inte sett det i alla fall. så jag köper med från DK, eller så köper Theis med till mig! :P

allting känns helt jävla bra :D jag har fått jobb, kanske 2 snart till och med? :D :D
på måndag börar jag på Ica maxi, och jag längtar mer än någonsin. känns som att börja ett nytt liv! det är det kanske nästan också? jag är helt excited.
och sedan imorgon ska jag träffa en fotograf, Martin Olson! vi ska snacka om assistentjobb, som kan bli ca 1-2 ggr i veckan. och det vore ju helt perfekt om jag kan kombinera det med MAXI ! mycket jobb till mig, jatack! jag gillar't.

ändrade typsnitt här på bloggen. det andra var så orginellt och tråkigt! detta är kanske svårt att läsa? men är ni intresserade av vad jag skriver så får ni stå ut minsann :P
förresten, vad tycker ni om min nya header? (den som är längst uppe där det står "Caroline Hindmo´s blogg" och är bilder.. för er som inte vet). själv är jag faktiskt supernöjd med den. satt och gjorde den inatt, till alldeles för sent. men vafan, när man väl börjat, vill/kan man inte sluta mitt i. det är svårt!

imorgon efter att jag varit och träffat fotografen ska jag träna, sedan ska jag städa husbilen efter helgen och innan denna helgen, som jag har lovat mamma! sedan ska jag träna på banan kl 18.00!

i helgen åker vi ju till Skanderborg i Danmark på tävling. får hoppas att min krash-period är över så att jag slipper krasha på denna tävlingen OCKSÅ! det vore great. så på fredag tar jag, mamma, Martin och Zingo husbilen till Sorö och hämtar upp
Theis, och fortsätter sedan resan mot Skanderborg :)


bild från Aars, tävlingen då jag krashade och fick hjärnskakning!

nej, nu ska jag minsann sova om jag ska orka upp imorgon och träffa fotografen. håll tummarna för mig! tack.
det kommer vara tomt att sova utan Theis :( men jag har ju inget val.

puss
godnatt och dröm sött

25 augusti 2009

25 månader med Theis idag <3 i love you.

igårkvæll nær jag och Theis kommit hem från Jeppe, en som han spelar i band hos, så installerade vi Photoshop på hans dator, så att jag kunde ha något roligt att gøra medans han var på jobbet :) det var væl tænkt att jag skulle gøra en ny lite fræsigare header idag, men jag gjorde en inatt istællet, som får duga i några dagar i alla fall! haha. det ær lite størigt eftersom jag inte har alla mina bilder hær, och dom jag har ær bara JPG-format, och inte PSD, så jag kan inte gøra ændringar eller ta bort instællningar om jag nu vill det! men men..

idag ska vi till Køge och træna :) træningen dær børjar kl 17, hoppas det blir skojsigt och fortsætter vara fint væder.

jag børjar få tur med jobb nu :) jag fick ju jobbet på MAXI, och sedan så ska jag æven træffa en fotograf som vill ha assistenthjælp ca 1-2 gånger i veckan :) så han ska jag træffa på torsdag och så ska vi snacka om hur det kan fungera osv.! æntligen.

nej ni ! nu ær det fantamig dags att gå in och æta lite frukost. och jag vill att Theis ska komma hem från jobbet NU!

ha det gutt!

24 augusti 2009

i helgen var det Svenska Cupen i Kungsbacka, på deras nya bana. det var verkligen inte min helg, inte denna heller. jag verkar ha en period då jag krashar hela tiden, och det ær NOT OK! krashade i lørdags, landade på en pinne som stack upp ca 10 cm ur banan, fick den i magen, fick ont, lækaren på banan tyckte att jag skulle åka in och checkas på sjukan.. så det blev det. endast 2 heat før mig den dagen. doktorn dær konstaterade att det inte var så mycket, att jag bara var øm, afan? kørde på søndagen, gick DÅLIGT. ingen kommentar!
nær vi kom hem till Malmø så åt vi. sedan packade jag en væska, och så åkte jag med Theis hem till Sorø, dær jag befinner mig nuuu :)

i fredags kl 13.30, innan vi åkte till Kungsbacka, var jag på ICA MAXI och skrev på anstællningskontraktet och fick mitt schema och lite så :) lysande. børjar på måndag (31:a) och ska læras upp och så den veckan. awesome.
kommer hem från Sorø på onsdagkvæll :) måste ju njuta med Theis hær nu veckan innan jag ska børja jobba.
och i helgen ska vi till Skanderborg, Danmark, på Landspokalen. hoppas inte jag har otur och krashar igen. BLÆ

orkar inte skriva mer just nu. PUSS


21 augusti 2009

ja jävlar, helt plötsligt fattar jag det här med HTML-koder?! eller fattar? testar mig fram, och såhär långt har jag kommit, en helt egen design :) riktigt stolt över mig själv. gjorde headern igår i Photoshop, men jag tror jag ska göra en ny, en snyggare, kanske med runda kanter? :) får se hur det blir.

och en god nyhet?
JAG FICK JOBBET PÅ ICA MAXI !!!!! :D :D :D överlycklig.
hon ringde igår :) och idag, 13.30, ska jag dit och skriva på anställningskontraktet och få lite mer info antar jag. det blir väldigt spännande!!! :D

senare kommer min älskling :)
och ännu senare åker vi till Kungsbacka, svenska cupen 5 & 6 där i helgen! yeeaaaah !
pusssss

19 augusti 2009

ni som följer mig, och säkert några till, vet att jag har haft hjärnskakning och stel nacke! och jag kan inte säga mer än att det går framåt! har fortfarande lite huvudvärk och så, men det är ju inte ens säkert att det beror på hjärnskakningen längre? nacken är i stort sett fit for fight igen. eller jaaa.. jag känner av lite ibland, men vafan!
men vi får se om jag cyklar i KBA i helgen eller inte, känns ju som jag borde ta det lugnt eftersom det var en ganska våldsam krash, men jag vill cykla. + att det är en ny bana och deras första tävling, om dom nu inte har haft något litet klubbmästerskap eller något redan. det hade varit superkul att testa! vi får se hur det blir. ska dit i alla fall, eftersom pappa, Martin och Theis ska tävla :)

mellan kl. 10.00 och 12.00 ska jag vara på Arbetsförmedlingen. ja man får välja när man vill komma, det är typ Öppet hus, och så ska man bara anmäla sig att man kommit. och så kallar dom på en. så det blir ett litet möte, som är så tråkigt och man vill bara gå där ifrån! jag vill bara ha Ica MAXI jobbte nu, går och väntar på svar dagarna i enda.

igår bestämde jag och Vivi oss för att vi skulle ta oss en tur in till MF (malmöfestivalen för er som inte vet). det var första gången för mig detta året. så hon kom och hämtade mig vid 14 tiden, och så körde vi mot kaoset, ungefär.. :P var där i ett par timmar, och gick runt lite! klockan var ju inte så mycket att det börjat spela band, så vi gick bara och tittade i stånden och lite så, tråkigt i år. jag undrar när MF dör ut, kanske finns det inte nästa år?
när vi var påväg till bilen gick vi in om triangeln, och jag gick in på India och köpte mig en ny plopp till min piercing. en sådan jag redan hade med rosa diamant i, fast bara en mindre :) så nu ser det inte så "klumpigt ut".
aja, ikväll ska jag i alla fall dit igen, med Emelie J. :) ska på NRJ in the park, det är ju faktiskt ett måste, varje år! så får vi se. har ingen aning om vilka artister som ska komma i år ens, men det blir säkert underhållande i vilket fall som helst :) imorgon blir det nog The Sounds också, med Emelie J. !  

17 augusti 2009

i helgen var det Landspokalen i Aars (Danmark). så i fredagseftermiddag körde jag med pappas bil till Sorö och hämtade upp Theis. mellan Köpenhamn och Sorö var det kö på motorvägen, nästan 1 timme i kö.. tråååkigt!
men när jag väl kom fram till Theis packade vi snabbt in i bilen och fortsatte köra mot Aars. var där framme kl. 22.00!

det var verkligen inte min helg denna helgen..
cyklade dåligt i lördags, även om jag slutade med en 2a plats efter dagen.. men hade kunnat göra det mycket bättre.
igår (söndag) så började det bättre, men krashade sedan i andra heatet, fick en slag på ballen ;) öm som attans..
sedan 3e heatet gjorde jag så gott som jag kunde, gick OK ! i fjärde heatet gick det superbra ända fram tills sista hoppet, där jag krashade och landade på hakan!  fick huvudvärk direkt !! och det började snurra i min nacke.. har hört att jag svimmade några gånger.. och när jag sa att jag ville ta av hjälmen och dom försökte, så gjorde det ont i min nacke.. så då fick dom ringa 112! för er som inte vet så får man aldrig ta av hjälmen om nacken är skadad, det är farligt! och så kände dom på min mage och klämde och frågade om jag hade ont, eftersom det var en annan åkare som hade kommit och cyklat rakt in/över mig, i sidan på magen, vilket jag inte kommer ihåg. var förmodligen avsvimmad då! men så kom ambulansen, dom riktiga läkarna fick av mig hjälpen och började packa in mig och stabilisera mig med nackkrage och annat skit på deras bår.. på vägen in fick jag sån där i näsan, som blåser in frisk luft. på sjukhuset kom en läkare och kände på min nacke, och konstaterade att det inte var nackkotorna (tack och lov). det var "bara" sträckning i nackmusklerna och hjärnskakning, därav huvudvärken!
sedan kom Theis och hämtade mig och Joy (som hade följt med mig i ambulansen). därefter åkte vi tillbaka till bmxbanan och dom packade ihop husvagnen medans jag låg och vilade.. sedan åkte vi hem, och jag rörde nog inte nacken under hela vägen! sedan körde min gentleman Theis hem mig till Malmö, eftersom jag inte kunde köra bil själv. och så stannade han över natten! och jag lämnade honom på Svågertorp för ca 1 timme sedan.
jag älskar honom <3

jag har det redan bättre. fortfarande lite stel i nacken och huvudvärk! men det går över snart hoppas jag. får vila ett par dagar!

får svar från Ica MAXI denna veckan någon gång, förhoppningsvis. annars någon gång nästa vecka! hoppas jag får jobbet.

pussss


13 augusti 2009


jaaa, då får det väl bli det andra inlägget på denna vackra blogg.
jag gillar den nya designen, men det hade varit mycket roligare om jag kunnat göra en helg egen design, istället för att kopiera från en hjälpsida, och vem som helst också kan ha den! får väl börja såhär så kanske jag lär mig en vacker dag, när jag orkar ta tag i det, och lägga ner tid på det! men jag har i allafall klurat ut, inne bland alla dessa koderna, var man ändrade typsnitt på texten jag skriver här i inlägget, och även på headern och så! så det är faktiskt inte HELT samma, som jag kopierade, trots att ingen säkert märker något skillnad? men det är ert problem, jag känner mig nöjd. haha!

igår var jag och pappa och hälsade på farfar och Ruth på Segegården. farfar har varit där några veckor nu, men Ruth kom dit i måndags efter att ha varit inlagd på sjukhuset i 10 dagar eller något. och hon såg inte frisk ut när vi kom igår! farfar däremot verkade pigg, han var nog glad att hon var där. skönt att se honom så pigg! först kände inte Ruth igen honom, och kallade honom för Oskar.. ?! ingen vet vem Oskar är.. men ju mer näringsdryck vi fick i henne, ju piggare blev hon, och till slut kom hon ihåg att farfar heter Olle! vilken tur.. men kommer hon ihåg det idag? får väl åka och hälsa på dom snart igen.. man vet inte hur lång tid dom finns kvar! :(

idag hade jag och underbaringen Jenny(min gudsyster) bestämt oss för att ta oss en promenad, men vädert är inte så frestande, så vi tar det någon dag nästa vecka istället. kanske på Malmöfestivalen? vem vet :) <3 i tisdags när jag stack hem till henne efter min anställningsintervju på Ica MAXI, blev det också en hel del tjejsnack, och så tittade vi även på Twilight! otroligt nog var det första gången jag såg den, trots att alla tjejer säger att den är så jävla bra osv.. och jag vill inte säga att den var dålig i alla fall :) och jaaa, Edvard i filmen var snyggis :* men Theis är snyggast ;) haha!

- på tal om Theis, imorgon imorgon imorgon! då kör jag till honom, med pappas firmabil. ska hämta upp honom i Sorö och så ska vi vidare mot Års/Aars där det ska vara Landspokalen 5 & 6 i helgen. regn ska det bli har jag hört, BLÄÄÄÄ ! hooppas banan är bra, och att den klarar av regn. har i alla fall hört att dom ska ha Bensink-gate, så det blir bra i alla fall!

ikväll blir det träning på banan, om det inte pissregnar! får hoppas på det bästa, att det inte gör det.. för det vore tråkigt! vad ska jag då träna liksom?

imorgon(eller lördag??) börjar Malmöfestivalen, och på lördag spelar Miss Li ! och hon är den jag vill se mest av allt, av alla som ska spela där detta året, men det kan jag inte, med tanke på att jag är i Danmark och tävlar då! samma sak nästa helg, då är jag i Kungsbacka och tävlar, och missar säkert någon mer intressant som ska spela, typiskt. men sånt är livet när man tävlar på högnivå, och älskar sin sport :)

nu får det vara bra för mig, för denna gången. skriver kanske ikväll, vem vet? men nu ska jag i alla fall göra mig färdig, och börja packa inför imorgon. och gå ut med Zingo!

ha det fett <3


12 augusti 2009

tjenare guys!

jag ville försöka fixa till layouten på min tråkiga blogg (carolinehindmo.blogspot.com),
*men hade inte en blekaste aning om hur man gjorde. därför frågade jag min
kära vän Emelie J. om hjälp, och hon skickade en bra sida :) och då skulle man lägga in HTML-koderna,
och det fattade jag inte hur man gjorde, och visste helt ärligt inte ens om man kunde göra det på den?!
men aja, därför bestämde jag mig snabbt och lätt för att göra mig en ny här på blogg.se istället!
för här visste jag att man skulle kunna göra det, med tanke på att Emelie har en sådan själv! :)
och det funkade, så här tjusig är den nu. efter 10 min? hahaha, tänk vad gratis HTML-mallar är roliga.
andra sitter och lägger ner mycket tid, och jag bara kopierar in, snabbt och lätt! minsann.

men här sitter jag, och vet inte ens hur man ändrar typsnitt på texten i inlägget?! 
någon av er, söta rara, som kan hjälpa mig? eller i alla fall berätta om man kan ändra det? :)
tack på förhand.
nu ska jag säga tack för mig, för denna gången. så får vi se om jag hinner skriva imorgon!

godnatt och dröm sött, när den tiden kommer
puss på er!


RSS 2.0