25 februari 2010

grattis till mig och Theis som har varit tillsammans i 31 månader idag, eller 2 år och 7 månader om man hellre vill säga det :) <3

idag var jag hos Sofie i hennes salong, hon fixade mitt hår! :) vi började vid 18-tiden och var färdiga lite efter 21! haha, det tog lång tid. det blev svart hår med bruna och lila/rosa slingor :) och lite klippning såklart!
ska nog fixa lite till på tisdag! för vi la inte slingor på det översta lagert hår, och jag tycker det känns lite granna tomt, men jag är supernöjd i övrigt. hon är så duktig :) så vi får hoppas att det blir ännu bättre med det så att jag inte förstör det, haha!
men i alla fall, här kommer en före och efter bild:

vad tycker ni? kommentera gäärna!

imorgon tidigt åker jag till Sorö :) tar bussen hemifrån redan innan 10! landar med tåget i Sorö 12.14!
på lördag åker vi till Skanderborg, ska bli jätteroligt :D
jag kommer hem från DK på måndagkväll! kommer kanske någon uppdatering därifrån.

jag borde sova eftersom jag ska upp tiiidigt imorgon! men jag har knappt packat, haha.. sån är jag helt enkelt!

godnatt och dröm sött! <3

24 januari 2010

jag är hemma från DK! :)
dock kom jag hem i igårkväll! men jag orkade helt enkelt inte uppdatera igår.

idag jobbade jag 14.00 - 22.15, stängning i förbutiken! :) det var hur lugnt som helst idag, inte alls mycket folk!
LÖN IMORGON! jiiiha

innan jobbet, eller ja, lite innan 10-tiden så mötte jag upp bästaste Sofie i hennes salong och så skulle vi kolla hår och färger :) hon ska fixa mitt hår imorgon, och jag har en känsla av att det kommer bli riktigt snyggt :) haha, jag lääängtar :D tänker inte berätta för er ännu vad jag ska göra! själva frisyren kommer nog dock inte bli så jäättestor förändrning! kommer nog upp en bild här :)
ska till hennes salong imorgon 17.45 när hon haft sin sista kund, då ska hon ägna någon timme åt mig :) hon är snällast i världen! <3<3

annars ska jag nog inte hitta på så mycket imorgon!
och sedan har jag och min älskade Theis månadsdag imorgon, 31 månader, 2 år och 7 månader :) härligt!

är fortfarande förkyld, men det börjar verkligen att gå på rätt håll nu :) inte alls lika snorig mer! känns sköööönt!!!
fick dock precis sms från älskligen som skrev att han mådde jätteilla och varit sjukt nära på att spy :( så jag har väl smittat honom, även om jag inte kräkts som tur var :) får hoppas han blir frisk till lördag, då ska vi ju till Skanderborg igen och träna :o <3
krya på dig <3 älskar dig baby!

har inte lagt in bilderna från min och Joys promenad i skogen ännu, men gör väl det nu antar jag och så börjar jag kolla igenom dom :) där är ett par stycken så det tar lite tid! blir väl lite småretusheringar också!

puss på er, kära läsare.

22 februari 2010

jag ær superførkyld! inte alls kul :(

i lørdags-morse gick jag och ælsklingen upp från sængen nær klockan var 09.30! lite innan 11.00 satt vi i bilen påvæg mot Skanderborg :) var framme lite innan 13.00 och installerade oss i vårt lilla søta rum som vi skulle dela med Sofie och Bjørn! :) vi møttes med andra ord Malmø-bmxarna dær denna gången istæller før att dom hæmtade oss hær i Sorø!
nær vi kom fram blev det pastasallad som pappa gjort och tagit med :D och lite efter 14.30 var vi ombytta och klara och åkte till bmx-hallen!
dær var inte lika kallt som førra gången, men det var knappt minusgrader denna gången så det ær ju en førklaring :) dock var det kallade igår (søndag), då det var typ -5 grader. men træningen dær gick bra :D man blir ju snabbt ringrostig och sist man cyklade på bmxcykeln var ju førra gången vi var dær, dvs en måndag sedan!
men det var skoj :D vi stannade kvar och cyklade ænda tills klockan var 21.00 på lørdagkvællen :)
igår cyklade vi från kl 09.00 till 12.00 ! en riktigt bra helg førutom att man blivit førkyld!
børjade kænna av det liiite i fredagskvæll, att det skulle komma liksom! i lørdags hade jag lite ont i halsen nær jag vaknade och igår var det værre. idag ær det dock ænnu værre!
søta lilla Sofie som smittat mig antar jag :P men snæll som hon var fick jag lite Khan Jang av henne ju! det ær så himla æckligt ;)

Theis ær på jobbet. jag vaknade imorse nær hans alarm ringde kl. 05.30 och jag føljde med honom in før att jag behøvde kissa! !gick sedan ut och la mig igen och vaknade vid halv 11 av att jag hostade som fan! :P førkylningen ær som sagt værre idag!

som jag skrev till Theis precis i ett sms :
mitt huvud håller på att sprængas, min næsa ær niagarafallet av snor och min hals kliar och gør ont :( slemmig ær den också!

haha, det ær ungefær så det ligger till! mysigt va?

på torsdag ska jag nog fixa mitt hår :D eller, bæstaste Sofie ska såklart fixa det! får se hur det blir, men det blir i alla fall svart, och kanske med blonda och røda slingor eller något :) ganska sugen på det !
hon skulle kolla upp priset typ och någon bild på vad som kan vara snyggt :)
hur som helst så kommer hon gøra det supersnyggt :D i know that! hoppas det ær en øverkomlig pris bara :P

nu ska jag fixa mig så jag kan gå till Super Best och handla in taco-saker så vi kan laga tacos sen eftersom vi ska ut dær Theis spelar med sitt band, ikvæll! :) då hinner næmligen inte Leif (sværfar) komma hem och laga mat innan vi ska åka.

puss på er :)


19 februari 2010

ær hemma hos ælsklingen i Sorø :) ska snart sova før imorgon åker vid till Skanderborgs inomhushall och ska cykla bmx i helgen, YEEES! :D ska bli nice. har varit tøvæder idag ju så jag hoppas snøn førsvinner snart så man kan cykla utomhus på banorna också!

kom hit igårkvæll kl 18.14 !
idag nær Theis var på jobbet, fram till 14.00, så var jag ute på en lång skogspromenad med sværmor Joy :) det var hærligt med lite frisk luft. tog en hel del bilder så jag lægger sækert upp några hær på bloggen så småningom.

uppdaterar kanske måndag eller tisdag! åker hem på tisdagkvæll :)
kommer hem från Skanderborg på søndag-eftermiddag!

hørs vænner.
puss


16 februari 2010

det var meningen att jag skulle uppdatera bloggen igår men jag kom inte in på hela kvällen så det blev aldrig av!

igår kom ett blombud och lämnade blommor till mig! 7 underbart vackra rosor + ett kort som Theis skickat till mig :$ (försenade alla hjärtans dag rosor), han världens finaste och bästa pojkvän!
jag älskar dig !
jag blev helt obeskrivligt glad alltså ! började gråta så rörd jag blev. åh så fin han är :)

bilder på rosorna:


helt underbart vackra!


jag har aldrig sett så fina rosor!


och kortet! "du skal ikke fejre valentinsdagen uden mig, Jeg elsker dig <3"

ja, snacka om att bli glad !!!

igår var jag ledig efter 6 dagars jobb förra veckan. det var skönt :)
vid 14.00, efter blomsterbudet kommit och lämnat blommorna, tog jag bussen till Emilstorp där pappa hämtade mig och körde mig till gymmet :) sedan kom han och hämtade mig lite efter 16-tiden!
när klockan var lite över 18.30 kom Sofie och hämtade mig och så stack vi till Lomma på "hälsa på väg", ett gym, och tränade Body Combat. det var nice! jag svettades som ALDRIG FÖRR. haha, helt galet :)

idag vaknade jag av mitt alarm 08.30! 09.00 kom Sofie och så åt vi lite bullar till frukost och sedan vid 10 tiden åkte vi till gymmet och körde ett ben-pass :) härligt härligt!
var hemma ca 12.15, gick direkt en runda med Zingo och sedna hoppade jag in i duschen och fixade mig inför jobb. jobbade 14.00 - 19.00 i förbutiken :) en ganska skön tid faktiskt som går lagom snabbt!

imorgon blir det jobb 14.45 - 20.00! Sofie kommer och hämtar mig på jobb och så sticker vi och tränar direkt :) naaajs! innan jobb blir det förmodligen kondition på konditionscykeln.

på torsdag efter jobb åker jag till min älskade :) ÄNTLIGEN, efter nästan 2 veckor utan varandra.
på lördagmorgon kör vi till Skanderborg och där träffar vi Malmöklubben och så ska vi träna där, precis som förra gången vi var där. fast denna gången kör vi somsagt dit med egen bil, blir lite billigare :) men det kommer bli riktigt skoj att få cykla lite igen!! längtar efter det varje dag.

nej, nu får det var bra för idag :)
puss på er!

14 februari 2010

grattis på alla ♥ dag, eller glada alla ♥ dag heter det kanske? :o ingen aning, haha..

började jobba 07.45, hade öppning i förbutiken för första gången själv. hade upplärning en gång i semtemper, så jag kom inte riktigt ihåg, men det var inte så svårt! inte lika mycket att göra som på en stängning! :)
stod själv fram till 15.00!
när jag slutade vid den tiden så stack jag direkt hem och bytade om till träningskläder och åt 2 snabba mackor, sedan stack jag och hämtade Malin och Vigge, och sedan Sofie och så körde vi på Afro Power Dance :D
det var skitball :) blir säkert fler gånger!
sedan skjutsate jag hem folket och när jag kom hem stod det färdigt med räkor på köksbordet, mums vad gott. är så himla mätt jag har ont i magen (trots att jag åt för lite mer än 2 timmar sen). måste få bort mättheten snart ju så kan jag äta min Ben&Jerry glass som jag ska fira alla ♥ dag med idag :) haha!

imorgon är jag ledig. det ska bli superskönt eftersom jag har jobbat 6 dagar i rad! tisdag - söndag.
ska förmodligen gymma vid 14-tiden och sedan på kvällen ska jag på Body Combat för första gången :) blir säkert nice, svettigt och dant! jag gillar't!

på tisdag och onsdag ska jag gymma med Sofie ;D blir nice.
jobbar tisdag, onsdag och torsdag och sedan på torsdag åker jag ÄNTLIGEN till min älskling!!! <3
längtar så fruktansvärt mycket! nästa helg ska vi till Skanderborg-hallen igen med malmöklubben + några andra! längtar, cykla cykla cykla :D behövs verkligen. både för motivationen och för träningens skull!

pusss på er mina kära.


12 februari 2010

arh, det är hjärtan hit och dit överallt, på alla hemsidor och i tidningar :P jag ska i alla fall fira alla hjärtans dag med Ben and Jerry glass! haha :) kan ju inte träffa älskligen så någon måste jag ju fira den med, ganska tragiskt :P

uppdaterar mest för Sofies skull ;D för hon höll på och spy av bilden när jag hade näseblod varje gång hon scrollar ner! hahaha du är söt <3

börjar jobba kl 15.00 idag, har stängning i kassan. håller på och sminka mig nu! varit och tränat med Vivi imorse, på gymmet :) hon kom och hämtade mig vid 10 tiden!
imorgon blir det jobb 09.00 - 17.00 ! sedan ska jag hem och duscha och sedan sticka till Sofie :) ska äta där och kolla på melodilfestivalen, hihi!

på söndag är det som sagt alla hjärtans dag. först ska jag jobba 07.45 - 15.00 i förbutiken. sedan ska jag, Sofie, Malin och Petra till Afro Power Dance :) det blir säkert kul, hahah :D

jag saknar min älskling :'/ <3

puss!


10 februari 2010

imorse gick jag upp vid 10.30! lagade mannagrynsgröt, mums, och sedan tränade jag.
hoppade in i duschen och gick upp och började sminka mig, och plötsligt fick jag näseblod, riktigt mycket!
började bara rinna helt plötsligt och jag kunde inte få stopp på det.
för ett par år sedan och även när jag var mindre hade jag näseblod jätteofta, så jag är ju van, men jag blev nästan lite rädd idag när jag inte kunde få stopp på det :P
fotade efter hur vasken såg ut! :) haaha, ser ut som jag har mördat någon!


mysigt va?

aja, kan ju säga att det blev lite stressigt när jag knappt sminkat mig något och inte torkat håret eller någonting, och detta hände typ 40 min innan jag skulle ut med Zingo och sedan vidare till jobbet. men jag hann :)

väl på jobbet var det väldigt lugnt. det var skönt faktiskt :) hann med allt i god tid och gick till och med 30 min tidigare eftersom jag färdig med allt. kändes ju ganska onödigt att stanna kvar och bara stå och glo?!

imorgon jobbar jag samma tid som idag, 14.45 - 20.00! sedan kommer pappa och hämtar mig på jobbet och så sticker vi direkt och gymmar :D
på fredag jobbar jag 15.00 - 22.15, och innan det blir det gym på förmiddagen med Vivi :* <3

hmmm, vad kan man mer skriva? något intressant ni vill veta? :)

pusss

9 februari 2010

jobbade idag 09.00 - 15.00 :) gick bra, fast stressigt och mycket att göra! fast det är då tiden går som snabbast så det är bra. idag så ringde en och frågade om jag kunde jobba på söndag 07.45 - 15.00 på söndag, och ja varför inte? har ju inget bättre för mig eftersom Theis ändå inte kommer hit. så det blir jobb 6 dagar denna veckan, pengar YES! <3

idag när jag kom hem från jobbet åt jag lite knäckebröd och sedan satte jag mig på konditionscykeln och tränade :) sedan åt vi och vid 18.00 kom Sofie hit och så spelade vi lite mario medans jag smälte maten. kl 19.00 körde vi och tränade på gymmet :) blev ca 2 timmar där, gött ! :D <3 du är underbar gumman.

imorgon blir det ju somsagt jobb igen, 14.45 - 20.00! lika så torsdag!

sitter och tittar lite på American Idol just nu, auditions ! :) ballt. mest dom dåliga som är roliga ju, och se när dom skämmer ut sig, hahaha :D

har bestämt mig vilka klasser jag ska köra i år. det blir Elite Women utomlands, dvs EM-tävlingar. kommer såklart också köra Elite på NM och i Danmark på deras landspokal. i Sverige blir det däremot med herrar 17+! ger mig mer och vill jag utvecklas så är detta bästa sättet :) blir nog kul, längtar redan till första EM-deltävlingen, 3-4 april i Besancon, Frankrike! :)

nu när jag uppdaterar här i bloggen typ varje dag vet jag inte vad jag ska skriva? haha, måste kommer på något intressant.

aja, får vara nog för denna gången :)
pusssssss


8 februari 2010

igårkväll kom jag hem från älskligen!

när vi kom till Sorö station var tåget 40 min försenat, KUL !
så det var bara att vänta.. kändes inte så lönt att köra hem igen ju, så hade jag väl säkert bara missat det.. haha! :P
fick ju dock lite extra tid med älsklingen :) vi ses ju inte på 2 veckor nu :'( :'( vet inte hur jag ska stå ut.
kom på sen när jag satt på tåget att jag glömt min bok (män som hatar kvinnor) hos honom, så jag hade inget att läsa på tåget påväg hem, och kommer inte ha något att läsa nu på kvällarna i 2 veckor, DÖR!
när jag kom till Köpenhamns central kom malmötåget nästan direkt :) tur så hade jag biljett redan så det var bara att hoppa på. var i svågertorp ca 22.10! där hämtade papsen mig! <3

satt uppe ganska länge inatt, tiden bara rann iväg! tittade bl.a på tv3play, på blåsningen! när Katrin Zytomierska blir blåst av pojkvännen Bingo! SÅ JÄKLA KUL. trodde jag skulle dö av skratt, haha!

snart kommer förhoppningsvis mamsen hem och då ska jag låna bilen och köra till gymmet. eftersom det är årsmöte med klubben ikväll så får det ju bli innan det!
hoppas innerligt att snön snart försvinner så man kan börja gå igång med banträning och sprinter! behövs verkligen. gym och kondition på konditionscykeln börjar bli en aning uttjatat nu! :(

nu till lite bilder, tagna med min lilla kompaktkamera och har inte orkat redigera och retuschera! :


mycket snö i Sorö också


ohyes!


bjuder på en bild utan smink och med tungan ute ?! haha :)


älsklingen lyssnar på deras nyinspelade låt <3

det var allt för mig idag :) puss!

6 februari 2010

sitter hemma hos ælsklingen i Sorø :) han ær och meckar med sin bil.. åkte ivæg vid 8 imorse och ær fortfarande borta? han sa att han skulle vara hemma vid 11 tiden.. och han har inte ens hørt av sig :S svarar inte nær jag ringt eller skickat sms :(

igår var det begravning før Rut :/ farfars fru (dvs min platsfarmor) som gick bort før någon vecka sedan. det ær inte alls kul att gå på begravningar, så himla sorgligt! men det gick bra i alla fall.

kom hit till Sorø igår vid 20.15 typ och så kørde vi direkt till en pizzeria och åt! sedan hem och tittade lite på TV dær inne med Leif :) sedan ut hær och tittade på film, Pusher! en dansk film :) och Theis dvd som ær lite sønder la av typ efter mer æn halva filmen, så det var sækert det viktigaste i slutet av filmen som vi missade! men vi orkade inte klydda med den så vi gick och la oss istællet.. haha! :)

i eftermiddag ska vi upp till sværmoren och dit kommer æven Helene (Theis' brors tjej) och Carla (Theis' brorsdotter), blir sækert mysigt :) ganska længesen vi træffade dom, och Carla ær ju helt underbart mysig ! :D
vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikvæll! blir væl kanske någon film igen om dvd'n pallar..

har inte riktigt något mer att skriva. uppdaterar imorgon tror jag :)
puss

4 februari 2010

idag har jag jobbat :) 09.00 - 15.00! och jag fick 3 extratider till nästa vecka, wuhu. så nu jobbar jag tisdag - lördag :) härligt med lite pengar!

ikväll har jag varit och tränat med Sofie och Malin! body balance. det var konstigt, jag fattade inte tror jag, för jag blev varken trött eller svettig? medans dom andra svettades och är trötta i kroppen. jag måste ju ha gjort något helt tokigt! haha. men det var inte riktigt något för mig det där, body pump var mer min smak :)

imorgon blir det begravning kl 14.00! innan det ska jag förhoppningsvis till gymmet, och så sticker jag till älsklingen direkt efter! kommer hem på söndagkväll! och sen på måndag är det årsmöte med klubben (Malmö BMX Racing) <3

jag måste verkligen börja packa, eller verkligen och verkligen! men snart är det ju sent.

jag köpte förresten en ny kamera igår! bara en liten kompaktkamera :P ska såklart INTE göra mig av med min systemkamera, i love it, men den är stor och klumpig och jag orkar inte ha med den typ om man ska till stan, men ändå vill man ju kanske ta bilder? så min systemkamera ska jag ha kvar till seriösa bilder, och sedan den lilla kameran till att ha med sig överallt. köpte en Olympus mju 7030! typ helt ny modell. den är helt ok, duger till det jag ska ha det till, skojbilder bara.

JAG VILL CYKLA!

pussssssss


3 februari 2010

haha! var inte trött inatt och hade tråkigt. plockade fram min gamla gamla kamera, den första jag hade.
där låg bilder från 2007 som jag inte lagt in på datorn! hahaha :D söttt!

här har vi en av dom:

haha, så söt jag var :)

sedan har vi en som jag tog inatt ;D

:)

vad tycker ni, nu eller då? :)

snart ska jag träna! det blir kondition på cyklen där nere i vardagsrummet.
när mamma slutat kl 17 ska vi kanske iväg till mediamark och kolla på en liten digitalkamera. jag vill ha en liten som man kan ha med sig överallt. ska såklart INTE sälja min underbara systemkamera men den är så stor och klumpig och ska man till stan eller något och vill ha kamera med så är det ju inte precis så att man tar med den i handväskan liksom :P
den kommer jag fortfarande ha kvar när jag ska ta foto seriöst :) för jag älskar den och är supernöjd med den. fast skulle dock vilja ha ett nytt objektiv till den!

när Sofie har slutat kl 18 så kommer hon och hämtar mig och så ska vi till gymmet och träna :) <3

imorgon blir det jobb 09.00 - 15.00 och på kvällen blir det body balance med Sofie och Malin!

på fredag blir det begravning för farfars fru (plastfarmor om man kan kalla det så) och efter det tar jag tåget över till älskligen <3

1 februari 2010

uppdatering;

då har man varit på body pump ikväll :) det var trevligt, och JOBBIGT! men det är så det ska vara :D
har bestämt att vi ska på body balance och det blir säkert också skitjobbigt :D

inget mer och skriva! puss

______________________________________________________________

jamen då var det ju ny månad! :)

sov till typ 11.30 idag, riktigt skönt alltså! sedan gick jag ner och åt frukost, spelade lite mario och sedan ut med Zingo. vi skulle kasta boll men redan efter första kastet blev vi av med bollen?! helt puts väck var den alltså..
Zingo sprang där i den djupa snön, skuttade fram och tillbaka och letade efter den, men nej, hittade den inte. haha, tillslut gick vi vidare och Zingo var ledsen, hans favvis-boll är borta :( förhoppningsvis hittar vi den när snön töar bort, OM DEN NU NÅGONSIN KOMMER GÖRA DET !!!! :P
sen när vi kom in satte jag mig på konditionscykeln och körde ett pass på den, och spelade sedan mario igen, haha.

fick reda på att ledaren till body combaten är sjuk och kan inte komma idag :( så det blir inget av det, men vi ska träna body pump istället typ :) första gången för alla tror jag, så då slipper man skämma ut sig! haha.
Sofie kommer och hämtar mig efter hon varit hemma från jobbet och hämtat träningskläderna :)

imorgon ska jag leka fotograf och Sofie ska vara min modell. ska ut och fota henne i snön :) spännande! får hoppas att jag och kameran kommer överens!

pusssss, uppdaterar kanske efter body pump'en ikäll :) <3





RSS 2.0