this is england

tjenixen!

tänkte slänga upp ett snabbt inlägg bara, är lite halvtrött så jag borde gå och duscha och sen gå och lägga mig.

i helgen har jag, Theis och hans paps varit i Birmingham, England!
flyget som vi skulle flyga dit med i fredagsmorse/förmiddag blev inställt men vi tog oss ändå in till flygplatsen och där fixade det sig. kom till och med iväg tidigare än det andra skulle lyfta så på så vis var det ju bra, inte massa väntetid. däremot fick vi istället mellanlanda i Bryssel och byta plan där.
för mig gjorde det inte så mycket, som inte är så flygrädd, men det var Theis första gång att flyga så det var ju lagom kul för honom. han blev nog allt lite extra nervös när han fick reda på att vi skulle mellanlanda, då skulle han ju flyga TVÅ gånger ;) (+ vägen hem såklart). men allting gick väldigt smidigt faktiskt. Theis klarade det utmärkt <3 hihi, han tyckte inte det var något konstigt egentligen även om han nog helst varit på marken.
men visst, det är ju ganska onaturligt att sitta där uppe, flera tuuusentals meter ovanför marken, men ack så smidigt. det går ju så snabbt! man är framme på nolltid.

jag har aldrig varit i England förut, och jag måste säga att jag gillade det. nu såg vi inte så mycket av Birmingham, mest vägen från hotellet till bmx-banan, där det var väldigt mycket ghetto, men alla är väldigt artiga och hjälpsamma där.
vi fick en egen privat taxichaffis :D han var hur rolig som helst, sjukt snäll!
han körde oss från banan till hotellet på lördagkvällen, till och från på söndagen och sedan till flygplatsen imorse.
han sa att om vi kom tillbaka nästa år, (VM går där) så skulle vi ringa han. och så sa han att vi kunde ta hans e-mail så vi kunde maila med varandra, hahaha. han är 21 år, så han var ju i vår ålder. dock hade vi aldrig gissat på det, vi trodde han var något äldre!
så sa han igårkväll när han skulle lämna oss på hotellet att om vi blev sena till flygplatsen idag så skulle han betala nya biljetter till oss. haha såå söt! och oooj vad han snackade, hela tiden! men det var mycket trevligt.

och så var där även en man/gubbe som stod och sålde munkar i en såndär vagn på banan.
först gick jag dit och dreglade lite över dom på fredagen, och sen skulle jag visa Theis dom men vi köpte inte några.
sen när vi packat ihop och skulle bege oss till hotellet så kommer han "heey, where are you going??", lite sådär småsurt på ett roligt sätt, och så sträcker han fram två påsar med munkar i. jag sa att jag inte hade några pengar på mig men då sa han "nej du ska inte betala, jag har redan stängt", haha. så gullig.
sen när jag kom på lördagen och skulle köpa av honom så sa han "hellooo darling", haha. och så beställde jag 6 st men fick 8 eller 9 st! sen på söndagen när jag köpte gav jag han dricks :D för han var så snäll !!!
som jag sa, alla vi träffade där och snackade med var supertrevliga!
synd att vi inte fick några biljetter till OS i London nästa år, hade ju varit så kul!

flygen på hem var inga program. inte inställt och det gick lite tidigare än beräknat. super!

ikväll har jag varit på banan med pappa och tränat lite.
imorgon ska jag först lämna mamsen på jobb sen kör jag till Vivi och äter lite trevlig frukost hos henne och snacka en hel del skit antar jag ;D alltid trevligt med henne!

för övrigt känner jag mig ganska deppig för tillfället.
jag och Theis kommer inte ses på 3 veckor. ska han resa bort? nej! ska jag resa bort? nej!
jag ska jobba i helgen och han kan inte komma hit. nästa helg ska jag upp till Hallstavik på SM och han har ingen möjlighet att följa med.. :(
det kommer bli riktigt jobbigt. det ÄR redan riktigt jobbigt! finns liksom inte någon gnista i livet just nu.
usch så dystert det låter, men vafan, utan min älskling i 3 veckor????

Kommentarer
Postat av: Vivi

Du får gärna umgås med mig :D

2011-06-22 @ 10:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0