yes, det låg i utkast!!

har slipat lite till på spacklet idag. tror faktiskt inte att det behövs spacklas igen, skönt!
ska bara köpa väggfärg också innan jag kan komma igång och måla.

idag har jag jobbat! kändes drygt eftersom jag varit ledig ända sedan i torsdags. då känns det alltid jobbigt att veta att man har ett par timmar där framför sig. men, välkommen till verkligheten liksom!
dagen på jobb gick bra trots allt. det var ganska spännande att cykla dit och hem. cykelbanan var ju inte skottad direkt..

har haft en sjuk huvudvärk hela kvällen, känner hur det drar från nacken och det bara dunkar!
jag borde definitivt gå och lägga mig! och det ska jag faktiskt göra nu när jag uppdaterat här.

(30 min senare)
satt vid pappas bärbara dator i soffan där nere.. den är lite kajko och helt plötsligt tappar den internetförbindelsen.. och bloggsidan stängdes ner! helvete tänkte jag och orkade inte göra ett nytt försök och skriva om allt. sket i det oh stängde av istället! gick och borstade tänderna, tvättade av sminket och nu ligger jag här, i min inte så varma säng!
jag kom på att inlägget kanske hade sparats i utkast, och oooohyes ;) vilken lättnad!

imoooorgon kommer min älskling!! äntligen.
kl 18 ska vi vara hos mina kusiner och fira dom. trevligt!
på lördag jobbar jag 06.00 - 12.00! blir jobbigt att gå och lägga sig så tidigt imorgon när älsklingen är här men det ska nog gå bra. följer nämligen med honom på söndag och stannar till onsdsg, jippie!!! :D

nej, nu ska jag försöks sova! skönt att få vila huvudet och slappna av i nacken!

godnatt och dröm sött! <3

vivi-dag

idag har varit en trevlig dag :)
den började med att jag gick en runda med Zingo i snön. sedan kom Vivi hit och hämtade mig och vi körde bort till Intersport på Bernstorp, sedan vidare bort till B&W. där fyndade både jag och Vivi ett par fina skor från dinsko och BH, trosor och lite smink från h&m. härligt! skönt med lön imorgon, haha.

efter vår lilla shoppingtur på jägers så körde vi hem till mig igen och Vivi hjälpte mig att slipa och spackla på mitt rum. sen begav vi oss bort till Jonas och väntade på honom där. åkte till IKEA för att dom skulle kolla soffa där, sen en runda på biltema ganska i onödan! men det var trevligt ändå :D

kom hem samtidigt som pappa och så lagade mat, entrecote med friterade pommes och pepparsås! hade ingen bearnaisesås hemma :(

just nu ligger jag i soffan och bara slappar. skriver alltså detta från telefonen, wow.

anna hertzman!

igår mådde jag kasst. hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja mitt eget slem som samlades i halsen.
hittade både Zyx och Strepsils här hemma så det har jag ätit, såklart!
igår sa mamma att vi skulle till hennes jobb och ta halsprov idag ifall det inte var bättre. och just halsen var lite bättre idag. men alltså, fyfan! när jag vaknade så hade jag så fruktansvärt ont i min rygg och hade ont i hela kroppen. men det blev inte vårdcentralen i alla fall! det är ju säkert ändå bara ett vanligt virus..

trots att jag är sjuk åkte jag iväg på Anna Hertzmans konsert idag med Sofie och Caritha! kan ju inte missa henne, och jag har ju trots allt betalt 300 kr för biljetten!
konserten var riktigt bra! hon var sjukt rolig, typ som en stå upp komiker nästan. så jävla sköna kommentarer emellanåt :) och hennes nya låtar var hur bra som helst! ska lätt köpa hennes nya skiva när den kommer ut!

hmm ganska roligt.. innan jag stack iväg till konserten så mådde jag kasst, verkligen skitkasst! men jag mår bättre nu.
hoppas på att kunna vakna frisk imorgon. i alla fall så frisk att jag kan träffa Vivi :)

cykelgalan

Theis är fortfarande här och vanligtvis brukar jag ju inte uppdatera då eftersom jag vill spendera tiden med honom. men han snackar i telefon så jag tänkte att jag kunde ta tillfället till akt :)

kom hem lite i 2 inatt från cykelgalan i Jönköping. jag blev inte utnämnd till årets bmx dam i år heller, haha. nästa år skiter jag nog i att åka dit med tanke på att jag varit där 3 år i rad nu utan större mening.. :)
jag körde hela vägen upp till Jönköping och Theis körde hela vägen hem! delade på 4 monsterdrycker under resorna så vi skumle hålla oss vakna ;) speciellt på vägen hem behövdes det.
och det var väldigt dimmigt också på vägen hem, så dimmigt att vi missade avfarten till Malmö, uppe vid Helsingborg!! haha

jag, Theis, Christian och Oliver planerar att ta en trip till Belgien i januari. där är nämligen en tävling där då, kul!! kan vara bra att hålla igång det också under vintern.

usch, jag har dunderont i min hals. sådär så man knappt vågar eller kan svälja! jag som trodde att min förkyldning snart var över, och så får jag svinont i halsen istället! snorig är jag inte så mycket mer..

hur har er helg varit?

pusssssss

nöjd och glad Caroline

idag åkte jag till OBS(förlåt Sofie för att jag inte kom in och sa hej, hade inte riktigt tid) i all hast(älsklingen skulle komma 1 timme senare) för att jag inte kunde sluta tänka på dom snygga skorna jag såg på Nova Lund när jag var där med mamma häromdagen.
dock tyckte jag att dom var lite för dyra eftersom jag inte använder pumps sådär jätteofta!
men men men.. idag åkte jag i alla fall till dinsko och testade dom där skorna igen. tyckte fortfarande dom var ursnygga!
när jag stod där och provade dom fick jag ett sms av mamma att hon inte kunde laga min klänning som jag skulle haft imorgon på galan.. så det var bara att sprina iväg och leta någon ny, helst billig! kände att ett klänning nu var en högre prio än skorna..
var inne i ett par olika butiker och kollade efter klänning och när jag kom in på gina tricot så jag en supersöt som jag provade direrkt! 249 kr kostade den så det var ett bra pris :) det blev den klänningen, och sedan rusade jag bort till dinsko och bestämde mig för skorna som kostade 499 kr! när jag står och ska betala frågar hon om jag vill bli medlem, tjaa varför inte? och vilken tur jag hade, jag valde rätt dag! för just idag var det 20% rabatt för alla klubbmedlemmar på alla skor, och så fick man 10% rabatt på sitt första köp som klubbmedlem. så jag fick alltså 30% rabatt totalt! heeeeelt perfekt ju! jag blev superglad när hon sa det :D vilket klipp!
nöjd och glad körde jag hem till min älskling som hade kommit :) åh äntligen får jag känna hans närhet efter 2 veckor saknad och längtan efter honom! <3

ikväll har vi sett idol! jag måste bara säga att Jay är så jäkla jävla bra! faaaan vad jag fick gåshud idag när han gjorde Madonna-låten!!
han måste vinna!

min morfar är söt

woow! loggade in här och såg att jag hade fått 3 kommentarer :D det händer inte så ofta!
kul att det i alla fall är någon som läser allt skit jag skriver!

igår jobbade jag som sagt bara till kl 13 vilket var jäkligt skönt. jag hade superont i halsen och var superförkyld.. då känns det inte så fräsht att stå i fiskdisken!
den sista timmen började jag känna mig ännu värre. öm i kroppen och sådär ni vet, usch!
cyklade hem och tog en runda med Zingo direkt i det äckliga vädert sen in och koka te och ladda med täcket nere i soffan! skönt :)

är i princip lika förkyld och så idag. ont i halsen det har jag! och man känner sig faaan inte mer frisk när man vaknar och ser att det ligger snö på fönsterna? hallådär liksom.

jag funderar på att åka någonstans och kolla skor till imorgon! någon som vill hänga på? let me know!

haha jag måste berätta en ganska rolig sak..
mamma väckte mig lite i 11 idag och sa att hon skulle iväg och handla. efter ett tag hör jag en bil komma men tänkte inte så mycket på det, vi har ju grannar liksom!
efter ett tag börjar det dunka och dåna och jag började tycka det var konstigt.. så mycket ljud kan inte "några" katter föra! gick upp ur sängen och öppnade fönstert för att se vem som kommit. det var min morfar! tog på mig morgonrocken och gick ner och öppnade ytterdörren. då berättade han att han skulle hämta sina vinterdäck och mamma hade sagt att fom var nertagna från vinden, men icke!
han hade alltså själv tagit sig upp på vinden och bokstavligt talat kastat ner däcken där uppe ifrån. min söta morfar :)

old times

ångest-jobbpasset gick bättre än förväntat idag!
jag hatar att jobba 06.00 - 15.00! och egentligen inte för att man börjar så tidigt.. utan för att passet är så fruktansvärt långt och man är på golvet där jag tycker tiden går så jäkla långsamt!
06.00 - 12.00 passet är egentligen sjukt nice, trots att man börjar olidligt tidigt! man kommer liksom hem tidigt och har ändå i princip hela dagen framför sig. jag gillar't!

nånå, tillbaka till passet idag!
jobbade på med det vanliga på dom passet fram tills halv 9, då det var 30 min rast.
klockan 11 skulle jag på 30 min massage. det var verkligen hur skönt som helst! avslappnande, och ja, helt underbart.
sedan ner och så skulle jag städa golvet i kylarna vilket är ett bra tidsfördriv. tiden går mycket snabbare än när man är ute på golvet och bara plockar upp varor. + att jag är van vid att göra det när jag står i fiskdisken! det går egentligen skitsnabbt att städa själva golven men först var jag ju tvungen att flytta alla vagnar och dollys till dom andra kylarna, så dom kunde stå där under tiden.
sedan var den 30 min rast igen.
klockan 14 var jag färdig med alla kylarna, upp till lunchrummet och städa undan sen ner och hjälpa till Douglas och Carina att bygga om i charken, spännande :) sen var klockan helt enkelt 15. niiiiice.

på vägen hem cyklade jag in om Skokanonen som ligger mitt emot. vill ju som sagt gärna ha ett par nya skor itll galan i helgen, men hittade inget som sa mig något där inne. dom hade inte så mycket finskor och så! mest stövlar egentligen..
när jag kom hem var jag astrött. orkade inte gå ut med Zingo direkt men det gjorde inget eftersom mamma inte började jobba förräns kl 12 idag.
somnade en halvtimme i sängen vid 17 tiden, sen kom pappa hem och tjoa på mig och Zingo. haha!
nu ska jag alldeles strax sova. är supertrött faktiskt.

det blir jobb imorgon också, men bara ett kort pass! kan ju vara skönt ibland.
sen jobbar jag inte förräns nästa torsdag! :o shit så skönt.
fast man får väl kolla om där kommer någon extratid kanske!

på tisdag är det Anna Hertzman koncert på palladium med Sofie och Carita(en från Sofies jobb). det ska bli superkul! längtar :D

längtar ännu mer efter min älskling. han kommer på fredag, yeeeei! <3

shit vilket långt inlägg det blev.
när jag gick in här för att uppdatera tänkte jag "det får bli en snabb uppdatering bara, sen ska jag sova", men det blev lite mer än så. fast det gör väl inget, eller? orkar ni läsa? finns det någon som läser över huvud taget?



en gammal, men cool, bild på mig! den är tagen 2006! wow vad söt jag var då!
haha



en liten bild på mig och Zingo när vi bara hade haft han någon vecka.
söt som socker var han! men han är fortfarande min lilla bebis :)
och jag var rödhårig, hahaha!



den är bilden måste ju slå allt! HAHAHA
jag och Vivi när vi var?! jaaa, jag vet inte.. vi kan inte ha varit mer än 13-14 år!
det var tider det, haha.



ni har väl inte glömt min coola stil jag hade? ;)


tack för denna gången!
puss

dagen som varit

har haft en ganska fullspäckad dag idag! härligt det också ibland.

Sofie kom hit vid 10-tiden imorse, eller i förmiddags kanske? morgon för mig i alla fall ;)
fixade mig och så åkte vi till Ikea och sedan biltema.
dagens roligaste var nog när vi gick in på biltema för att köpa ett cykelställ till Sofies bil.
när vi kommer in så säger hon "hoppas bara att jag har dragkrok på bilen nu". och jag sa till henne att hon kanske skulle gå ut och kolla det innan hon köpte något cykelställ, men icke! "klart jag har dragkrok, annars får jag väl gå in och lämna tillbaka det igen". jahapp, ut kom vi till bilen och ingen dragkrok fanns där såklart.
så det var bara att gå in och lämna tillbaka det ju! hahaha.

vi stannade till på china box och subway innan vi körde hem och åt gott.
kom hem lite efter 12 och gick ut med Zingo innan jag cyklade till jobb för ett möte kl 13.
det var slut ca 15 och då cyklade jag hem och så kom Vivi och hämtade mig och Zingo.
vi körde ut till bokskogen och träffade nästan på ett vildsvin(egentligen inte). men det hade kunnat vara!!
såg verkligen ut som det. så läskigt..
det blev en trevlig runda med mycket snack som vanligt :D

när jag kom hem var ungefär maten färdig, pannkakor.. haha!
efter maten åkte jag och mamma till Nova Lund. och vet ni vad? JAG KÖPTE INGENTING!!!
DET är rekord!
vill dock köpa ett par nya skor till galan på lördag. får se hur det blir..

min förkyldning har blivit värre idag :/ segt som fan alltså.
och jag fruktar mitt jobbpass imorgon! 06.00 - 15.00!
fast kl 11 till 11.30 ska jag på massage, kan underlätta dagen lite :)


bjuder på en bild på mig och Zingo.
bilden är tagen av mig i mamma och pappas sovrum ;) !



nu ska jag gå och lägga mig!
börjar jobba kl 6 imorgon bitti som sagt.. känner inte alls för det :(

förkyldning på G

håller på att bli förkyld! eller jag är redan, men det har inte brytit ut fullt ännu! för det har blivit värre under dagen.

igår var jag ledig. det var riktigt skönt :)
jag och mamma åkte till Entré, B&W och till sist Jägers Zoo. vi var borta i sammanlagt 5 timmar! och 4 av dom timmarna var bara shopping :) fast det blev faktiskt inte så mycket för min del som det brukar.
jag köpte en ny jetset klocka, Wet blue, eftersom jag hade en rabattkupong på 100 kr för jetset klockorna.
har ju gått och spanat in just Wet blue i evigheter och äntligen, jag var ju tvungen att utnyttja kupongen ;)
sedan köpte jag ett superfint linne inne på bikbok. lite finare än vanliga basic-plagg liksom! det kostade 249 kr och det tycker jag är ganska dyrt för ett linne, men som sagt, det var finare än vardags liksom.
sedan köpte jag ännu ett skal till min kära iphone (endast för att jag hade bonuscheck på 200 kr i någon av telias butiker). klart man utnyttjar!

har dock "vunnit" en budgivning på ett skal på tradera också. supersött! kommer någon gång i veckan.
har blivit alldeles för nördig med skal, haha. har överdrivet många.

imorgon är jag ledig! fast jag ska på möte 13.00 - 15.00 på jobb, vilket är riktigt jobbigt eftersom det förstör hela min lediga dag typ! det hade varit OK om det hade varit vid 9-11 tiden istället. men nu är det mitt på dagen!
klockan halv 11 kommer Sofie och hämtar mig så ska vi till IKEA :)

saknar min älskling så otroligt mycket!
det har inte känts som att det varit helg eftersom inte Theis har varit här. när jag jobbade stängning i lördags kändes det som att det var en vanlig vardag!
meeen på fredag kommer han! och på lördag åker vi till Jönköping på cykelgalan. spännande!

borde kanske sova?!
puss

jobb jobb jobb

jobbade igårkväll. ett 4 h och 10 min långt pass, lönt eller?
jag slutade i alla fall kl 21. när jag kom hem satt mamma & pappa och tittade på idol. jag hann bara se duetterna! elin åkte ut och visst det var väl kanske rätt, hon sjunger inte sååå jättebra jämfört med dom andra, men hon är ju så jävla cool! hade gärna haft sån frisyr som henne, om jag bara hade vågat!

när idol var slut så satte jag, mamma & pappa på en film, Farsan. den var skitrolig, haha :D sen var klockan lite i 01 och det var läggdags. kunde inte somna men till slut så, när klockan var 02 - 02.30?! theis bordd ju vara här, det känns tomt!

hade ställt alarmet på kl 9 men jag snoozade en timme, skööönt :)
nu har jag precis ätit frukost och ska bara ta det lugnt innan jag ska jobba.
börjar klockan 14 idag och det enda positiva med att jobba så sent är att det är 100% OB hela dagen. men men.. imorgon är jag ledig!

vad ska ni hitta på i helgen?

det gör ont

theis kommer inte i helgen. och det känns inte alls kul! har gråtit och gråtit, och gråten sitter i ögonen!
löjligt tänker ni?
ja men prova att "skicka" iväg er käraste på semester i 2 veckor och se hur ni saknar honom, så känns det.
löjligt tänker ni fortfarande, och att jag borde vara van eftersom jag och Theis bara kan ses på helgerna.. men det är tungt, 2 veckor är tungt, alla veckor, enstaka som flera är tunga.
det känns som att det blir svårare och svårare att vara utan honom för varje vecka som går! men vi har klarat nästan 3 ½ år. vi kan klara mer, men det tär på en, tro mig..

det gör så ont!
och nu gråter jag igen!

godnatt

begav mig mot jobb lite efter klockan 12 idag eftersom vi skulle ha möte där kl 12.30.
det tog längre tid än vad jag trodde det skulle göra. mötet var slut vid 2 och jag skulle börja jobba kl 14.50! kände inte att där var så mycket tid till att sticka hem så jag stannade kvar där..
direkt efter jobb hämtade pappa mig och så lämnade jag av honom hemma och sedan körde jag till gymmet alldeles själv :( tråkigt! men pappa har blivit superförkyld så han ska ta det lugnt.

skulle egentligen ha varit ledig imorgon men jag blev frågad om att jobba morgonpass i fisken och javisst, varför inte? hade dock varit skönt att vara ledig, men det får jag vänta med tills söndag!

HOPPAS att min älskling kommer i helgen. det är nämligen inte säkert och jag orkar inte vara utan honom ända tills nästa helg, usch :(

godnatt och dröm sött.

ledig dag

idag har jag varit ledig efter mina 6 dagars jobbanade i rad (oj vad jag tjatar). det har varit riktigt skönt att vara ledig faktiskt.
jag sov till 10.40 och snoozade faktiskt ingenting vilket inte är likt mig. haha!
gick upp, tog på mig ett par mjukisbyxor, en härlig t-shirt + tjocktröja och gick ut med Zingo :)
lite i 12 kom Sofie hit. det var egentligen meningen att hon skulle komma vid kvart över 11 direkt efter hennes massage men hon hade försovit sig lite idag så hon hade inte hunnit sminka sig osv.
när hon kom hit hade hon köpt med sig goda bullar, och jag hade kokt några ägg :) supergott.
efter vår lilla frukost satte vi igång med mitt hår som skulle fixas! klippas och färgas, och även färgade jag mina ögonbryn! skönt att slippa måla dom :) dom är ju så ljusa annars.

resultatet:

(dålig bild. tagen med iphonens kamera, den på framsidan till och med)



en annan bild som är tagen med min iphone! fast med den "riktiga" kameran.

nåja!
när vi väl var färdiga med allt och Sofie även klippt mamma också tog vi en liten sväng till XXXLutz!
där var faktiskt ganska coola saker, mycket krims krams.
Sofie köpte en födelsedagspresent/julklapp till mig. en filt i zebramönster! snygg och SÅÅÅÅÅ JÄVLA MJUK! jag har aldrig någonsin känt på något som är så mjukt som den var! åh vad jag längtar efter att få den ;)

nu ikväll har jag varit på banan!
superbra väder att träna i eftersom det är helt vindstilla.

såg i min kalender att jag ska på ett möte på jobb imorgon kl 12.30, sen ska jag jobba 14.50! så jag hinner säkert hem mellan. sen kommer pappa och hämtar mig när jag har slutat och så sticker vi bort till gymmet :) nice!

tröttare än dom flesta

äntligen! nu är mina 6 dagars jobb i rad slut och jag är ledig imorgon! skööööönt :)
känner verkligen att jag behöver vara ledig för jag är helt slut i kroppen!

förlåt för att jag inte uppdaterade igårkväll men jag gick och lade mig ganska tidigt. älskligen körde hem kö 21 och jag låg i sängen redan kl 22 vilket är väldigt tidigt för mig! började jobba 06.00 imorse så jag behövde sömnen.

i fredags såg vi idol och när det var slut såg vi lite halvt på The bourne ultimatum som började då. vi gick och lade oss vi 00-tiden eftersom jag skulle upp och jobba ganska tidigt i lördags!
slutade klockan 17 och kom hem och bara mös med älsklingen. somnade lite för jag var supertrött! kl 21.25 gick det en thrillerfilm med Jim Carrey, Number 23.. väldigt skum var den. gick och lade oss sen.

igår slutade jag redan kl 13 så jag var ju hemma ganska tidigt. och nästan direkt när jag kom hem körde vi upp till banan och tränade i 2 timmar. det var helt underbart väder att träna i :)
innan älsklingen åkte hem tittade vi på You don't mess with the Zohan med Adam Sandler. vi har sett den innan och den är rooolig!

usch jag har redan ångest över nästa helg. då ska jag jobba till kl 21 på fredagen och till kl 22.15 på lördagen! kuuul helg för mig och Theis! dock är jag ledig på söndagen men ändå. vi får liksom ingen myskväll tillsammans! uuuusch!

nu har här precis varit en gubbe och lagat vår tvättmaskin som har varit sönder sedan i onsdags! tur man har kläder så det räcker och blir över ;)

hade så gärna velat lägga mig i soffan och sova, men det kan jag inte för jag ska snart ut och träna i kylan! sen ikväll blir det gymmet också! tyvärr inte med Sofie som det var bestämt först..

myspys

just nu sitter jag på jobb och har lunchrast. ska ner och jobba igen om ca 10 min!
idag kommer min älskling hit. jag ska dock jobba hela helgen. till 17 imorgon och till 13 på söndag.
och när jag inte jobbar ska vi träna och förhoppningsvis bara spendera så mycket tid tillsammans som möjligt, mys!!

ska handla med mig lite frukt en eftersom jag försöker hålla mig ifrån godiset! så det blir väl lite god melon och vindruver och kanske något annat :)

på tisdag ska jag äntligen träffa Sofie! vi har ju inte träffats sen vi var i Ullared. saknar henne sååå!

ha en trevlig helg <3

ordning och reda

det är fantamig ordning med mig!
mitt alarm ringde klockan 7 och då gick jag upp och tränade. härligt! blev ett pass på spinningcykeln här hemma.
nu ska jag alldeles strax gå till bussen. jag ska nämligen in till Ungdomsmottagningen och hämta ut recept på p-piller!

kl 14.45 blir det jobb!

träning!

vaknade upp av att det regnade ganska rejält! tänkte bara "FAN OCKSÅ" eftersom jag visste att jag skulle ut och träna :P
försökte ta tag i kragen och dra mig ut och letade upp mammas regnkläder eftersom jag inte har några själv.
när jag väl kommer ut genom dörren har det såklart slutat regna!
orkade inte gå in igen och ta av regnkläderna. dom är ju lite vindskydd också och det blåste en del!
sen sprack det faktiskt upp och blev blå himmel på en del ställen! :)

har precis kommit in. ska strax duscha och göra mig i ordning och sen gå ut med Zingo!
jobb senare ju.
sen kommer pappa och hämtar mig på jobbet så kör vi direkt till gymmet! wuuup.


grå dag

nu har jag packat ner alla mina pokaler och medaljer!
så snart kan vi förhoppningsvis börja måla och lägga golv på mitt rum för nu har jag tömt i princip allt :)
ser ut som ett bombnedslag på mitt rum.
6 flyttkartonger packade, 4 sopsäckar som ska till tippen och 5 ullaredspåsar som inte är uppackade ännu och en resväska från helgen som heller inte är uppackad.. gaaanska trångt är det!

kl 19.00 börjar ett spinningpass på friskis som jag och pappa funderar över att gå på :)
det är ju inget lysande väder precis så det blev ingen träning på banan :(

idag har jag och mamsen varit och fikat hos morfar! han är söt, min älskade morfar <3
han har för ett litet tag sedan köpt en ny mobil, HTC Wildfire.. och idag fick jag lära honom hur man filmade med den! hihi

nominerad

förresten!
jag har blivit nominerad till årets kvinnliga BMXare så den 20 november ska jag på cykelgalan i Jönköping.
älsklingen ska såklart följa med :)

nu ska jag sova!
godnatt och dröm sött

ny månad och ny vecka

den 1 november?! herregud vad tiden går snabbt.
om lite mer än en månad fyller jag 20 år! var tog tonåren vägen?

har varit hos älsklingen i helgen och vi har varit på Köges bmxbana i princip hela lördagen och söndagen.
i fredags såg vi på en skräckfilm som gick på TV, Oliver var också med. When a stranger calls hette den och den var väl sådär! det hände inte något förräns när det var 30 min kvar typ?! ganska utdragen..

idag har jag jobbar. 07.00 - 12.00!
det är så himla skönt när man slutar 12. man kommer hem och har fortfarande hela dagen framför sig trots att man jobbat, härligt :)
vid 15-tiden idag kom Vivi hit och så tog vi mammas bil bort till OBS, eller Burlövs Center om ni hellre vill kalla det för det :) jag var på jakt efter ett par jeans eftersom ett par till av mina jeans nu har gått sönder.
dom var ett antal år gamla så det var väl kanske på tiden i och för sig? fast jeans ska ju hålla länge.
hittade ett par inne på Cubus, väldigt tighta vilket jag var ute efter! och jag kan nog inte få dom tightare än som dom satt, haha.. :) inne på Cubus blev det även 3 par söta trosor och ett par mönstriga strumpebyxor med blommor på. och så ett par trosor inne på Gina också.. annars klarade jag mig galant i shoppingväg, haha!

kom hem vid 17.30 och åt middag. lite efter 19 körde jag till gymmet och tränade ett pass på 2 timmar.

är ledig imorgon. ska träna och ladda inför alla jobbdagar denna veckan!
jobbar onsdag-måndag. kommer nog vara helt slut sen.. suck!
men det blir vän fina pengar förhoppningsvis.

har precis skickat iväg ett antal jobbansökningar till DK, som fotograf assistent.
hoppas på något positivt :)


RSS 2.0