brake

Hej!

Man har börjat jobba efter semestern och kommit tillbaka till verkligheten. Fast det låter nog värre än vad det är.. Jag jobbar ju inte så mycket, har inga tävlingar kvar i år och för tillfället tränar jag knappt! Har 1 månads paus från träningen, så jag tränar bara tisdagar & torsdagar nu dessa 4 veckorna, mest för att hålla igång.
Känner verkligen att jag behöver detta uppehållet. Har ju varit igång med träning och tävling sen slutet på 2010. Det blev aldrig den vanliga och behövliga pausen efter säsongen förra året, för redan i semtember drog år 2012 EM-deltävlingar igång, med tanke på OS!
Sista månaderna har jag känt mig trött och sliten i kroppen så jag behöver återhämta mig lite!
Om 3 veckor går träningen igång igen, uppbyggnad inför nästa säsong! :)

Förra helgen gick de två sista deltävlingarna av Landspokalen av stapeln i Sorö, på Theis hemmabana! Det blev en lyckad tävling, jag vann sammanlagt för helgen, och totalt i hela serien blev jag 2:a! Absolut nöjd med det :) Älsklingen vann också för helgen och han vann även hela serien <3

I helgen var vi i Märsta på SWE-cup 5 & 6. Jag körde inte med tanke på att där inte är någon klass för mig.. Theis däremot körde och blev 3:a på lördagen och vann på söndagen!! Riktigt kul :D

Imorgon blir det jobb och på torsdag beger jag mig till Danmark hem till älsklingen, can't wait! <3

I torsdags fixade bästaste Sofie mitt hår och jag blev som vanligt SUPER nöjd! Hon är grym :) provade en dip dye.


inte ett moln så långt ögat kan nå

Hej alla glada!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera här sista tiden, jag vet. Ursäktar för det..
Har inte haft ork och inspiration att uppdatera, och nog inte riktigt tiden heller..

Sen sist har det hänt en del. Bl.a har jag haft 3 underbara veckors semester, och en av dom tillbringade jag på Kreta med min underbara Theis! Vår första resa tillsammans utan BMX och träning. Det kändes som att det behövdes. Vi hade alldeles underbart väder där, såg inte ett enda moln under hela veckan så vi kan absolut INTE klaga. 35-40 grader varmt varje dag, en massa sol, bad, mys och god mat. Dom flesta kvällarna åkte vi in till Chania som vi bodde ca 4km utanför, väldigt smidigt med bussen. Den ena kvällen, på vår 5 års dag, åkte vi in till Platanias :)
Hade även bokat in en utflykt till Elafonissi som är en strand med kristallklart vatten, ett riktigt paradis!
Slänger upp några bilder från resan :)









Elafonissi


Elafonissi


Elafonissi


Elafonissi










Väl hemma var det dags att komma igång med livet igen, trots att vi fortfarande hade semester ;)
Kom hem på fredagen, och redan på lördagen och söndagen var det tävling i Ängelholm, Summer Race.
Där vann jag båda dagarna och alltså totalt också. Theis blev 2a på lördagen men vann söndagen och blev total vinnare av helgen :) så det var riktigt bra.

Vi kom hem från Ängelholm på söndagkvällen och sen måndag eftermiddag åkte vi till Ullared med husbilen, ställde oss på campingen där och stannade i 2 nätter, jag, Theis, mamma och pappa <3 så jag och mamma var inne på Gekås både på tisdagen och onsdagen :) mysigt! Vi kan gå där i evigheter, helt otroligt..
På onsdag eftermiddag körde vi till Kungsbacka där Nordiska Mästerskapen skulle hållas. Innan vi körde till banan och ställde husbilen körde vi in om på Freeport. 2 fynd för min del i FOX-butiken, ett par skor och en t-shirt :)
Fredag och lördag var det då NM i Kungsbacka. På torsdagen var det träning på kvällen men jag var inte med pga att jag blivit förkyld och ville hellre spara mig till tävlingen. På fredagen var det träning och senare Time Trial, tidskörning. Från och med i år var även Time Trialen ett mästerskap. Jag blev 3:a trots förkylningen..
På lördagen var det dags för "riktiga" NM. Det var inte alls min dag och jag slutade på en 4:e plats, cyklade som en riktig sopa. Men man kan inte alltid ha bra dagar, bara att inse.

Igår åkte jag och mamma till Ullared igen, mest för Camillas(Martins flickvän) skull, vi hade lovat att åka med henne så även om jag och mamma var där 2 gånger förra veckan tog vi en tripp till.
Hittade några riktigt bra fynd! Bl.a en jumpsuit i USAs flagga,2 jackor, 2 väskor och massa annat bra. Supernöjd :)

Imorgon börjar BMX-OS! Kommer sitta klistrad framför TV:n kan jag säga, så jävla mäktigt det kommer bli!
Hade ju dock varit roligare att vara där och se det LIVE!
Dom sänder på kunskapskanalen torsdag och fredag, här kan ni se tider:
http://www.svt.se/os/live/
Och hemsidan visar alla dagar, alltså onsdag, torsdag och fredag:
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html

Rekommenderar att ni tittar :) inget man vill missa.

Puss & kram


RSS 2.0