hjärnan har lagt av

jag är så jäkla trött i huvudet. förstår inte ens varför jag sitter här?
har precis kommit hem från jobbet efter att ha inventerat där sedan kl 14.00.
har räknat och räknat, och knappat lite. fyfan vad slut man blir! dom 2 sista timmarna var huvudräkningen inte på topp längre. jag är inte bra på huvudräkning över huvud taget, och efter ett antal timmar med olika siffror i huvudet, är den inte bättre. haha!
har inventerat fisken, bageriet, mejeriet osv, dvs kallt kallt kallt. jag har frusit hela dagen. och nu börjar mina händer och fötter tina upp känner jag, det sticker och bränner!
men men, äntligen är jag hemma. ska strax sova under mitt varma täcke <3

imorgon blir det jobb igen, 14.45 - 20.00!

inventering

Sofie kom hit vid 9.00 imorse och åt frukost här :) hon köpte med sig bullar och så kokade jag lite ägg, så himla gott!
vid 10.00 körde vi till gymmet och tränade i nästan 1 ½ timme, härligt. det har ju inte blivit så mycket gym nu under sommaren eftersom det har varit så mycket tävlingar och så.
men snart drar det väl igång mer, eftersom bmxsäsongen snart är slut! bara några få tävlingar kvar.

nu är det snart dags att cykla till jobb. det är inventering idag, så det är bara att hålla rätt på siffrorna.
har ingen aning om när jag slutar, kan bli sent.

haj

vinnare av landspokalen

i helgen var jag, älskling och hans pappa i Hadsund, Danmark, och körde årets två sista deltävlingarna av landspokalen. det gick väldigt bra för oss båda :) dom hade en helt nybyggd 5m start dessutom, vilket flow :)
på lördagen blev jag 2 - 1 - 2 i heaten och vann fjärde heatet. vann alltså för dagen. igår (söndag) vann jag allt vilket kändes riktigt riktigt bra! väldigt nöjd med min cykling och bra bana!
tack vare att jag körde så bra vann jag även hela årets landspokal-serie som somsagt avslutades denna helg.
först trodde jag inte att det var möjligt ens eftersom jag låg många poäng bakom hon som ledde, men minsann så gick det, med lite kämparglöd bara! ;) fick med mig några tusen hem, i danska dessutom! :)
Theis han körde också bra i helgen! han blev sammanlagt 3:a i lördags efter att ha blivit 4 - 3 - 3 i heaten och 4:a i fjärde heatet. igår blev han 4 - 3 - 8(krash) och så blev han 3:a i fjärde heatet. krashen förstörde lite och därför blev han "bara" 4:a totalt för helgen. men han blev 3:a totalt i hela serien :) mycket bra! ♥

allt i allt är jag jävligt nöjd med helgen måste jag säga! riktigt bra bmx :D
har tyvärr inga bilder från helgen. kommer väl upp någon bmxbild snart antar jag :)

tog tåget hem idag, utan Theis :( han känner att han vill vara lite hemma denna veckan eftersom han var här hela förra veckan.
jag ska dit igen på fredag såklart ♥

nr. 76 i kön?

ringde till telia precis. ska höra om man får ett gratis micro-simkort, eftersom ett vanligt stort simkort inte funkar i en iphone. konstigt jag ändå har fått det hemskickat när jag gjorde mitt operatörsbyte i samband med att jag beställde min iphone :o
men vad fick jag höra i telefonen? jo, "du är nr. 76 i kön".. haha! jag kände inte riktigt att jag hade tid med det just nu eftersom jag snart ska cykla till jobbet.

jobb

just nu är älsklingen hos pappa på hans jobb och jobbar lite :) han ska som sagt jobba där fram till fredag.
jag ska också jobba idag, fast på maxi förstås! kl 12 börjar jag, och slutar 19.00 eller 19.30!

imorgon kväll efter jobb och träning blir det förmodligen malmöfestivalen med Sofie. första och sista gången för detta året för min del ;) jag och Theis tänkte lite på att sticka in där i måndags men det började regna när kvällen närmade sig och då försvann lusten.


puss på min älskling! <3


hallstavik

var ju i hallstavik i helgen. älsklingen min är fortfarande kvar här och kommer stanna tills fredag då vi åker till honom och sen hadsund, landspokalen 7 & 8, i helgen.
han ska jobba nu fram till fredag på pappas jobb! :) han har ju blivit utlärd nu nämligen, och fick tyvärr inte behålla jobbet där han gick som lärling pga brits på arbete.. :(

jag körde med herrar 17+ i helgen.. och det gick väl sådär! många gamla eliter från förr var med, och fortfarande duktiga! så mot dom hade man ju ingen chans.
blev 7a på lördagen och 8a på söndagen, haha!
älsklingen körde bra :) han blev 2a båda dagarna! <3 Martin gick tyvärr inte till a-final någon av dagarna, krash och lite så, utan blev 2a i b-finalen på lördagen och vann den på söndagen.

lite fler bilder från Summer Race:









min iphone har inte kommit ännu, jag väntar och väntar!

lovely

alltså fan vad jag är bra på att snooza! klockan ringde 08.30 och snoozade till 09.30, haha :D
gick upp och åt frukost och sedan när klockan var 10.00 försökte jag hitta live från youth olympic games i Singapore. jag hittade det, men det verkade inte som att bmxen sändes live :( det var ju det jag ville se!

stack ut och körde sprinter. tog med mig Zingomannen ut också och satte han vid en lycktstolpe där jag körde. han var ganska nöjd, bättre än att vara inne själv i alla fall! :) dom 3 sista sprinterna jag körde släppte jag han lös istället, och så sprang han efter mig. hihi, lite motion för hans del också!


här har vi min bebis Zingo :) han gillar mina glasögon skarpt, eller vad tror ni? haha

nu har jag duschat och sminkar mig. börjar jobba kl 14.45! skönt pass, slutar kl 20.00 redan :)
då får jag nog ta och packa inför helgen. åker till Hallstavik på Svenska Cupen 5 & 6 imorgon direkt efter jobb.
lär alltså inte hinna packa imorgon..

fick hem mitt telia-simkort idag. undrar bara när jag ska få telefonen eftersom mitt abonnemangsbyte görs på måndagmorgon.. hmmmm!
väntar fortfarande på att Telia ska ringa. hoppas dom ringer innan jag börjar jobba!!!

skallebank, aj

stängde förbutiken idag. var hemma lite över 22.30! då unnade jag mig själv lite glass.
vet inte varför jag fortfarande sitter uppe fortfarande för jag är verkligen aptrött, och jag har huvudvärk!
borde verkligen sova.

hoppas på att min älskling kommer imorgon :) <3

bjuder på en bild som jag tog när jag var på praktik ett par veckor i gymnasiet:


godnatt och dröm sött, mina vänner.

skalmen ni vet

igår när jag & pappa skulle till gymmet och jag bytade om och drog linnet över huvudet trillar mina glasögon helt plötsligt av. ja då har "skalmen", som dom kallar, knäckts! så hela bågen på högersidan var av!
nå, jag åkte in till synsam idag och dom ska beställa hem en ny skalm och det kommer kosta ca 500 kr. jippie!

börjar jobba kl 17.00 idag! har ingen lust

igår fick jag sms om att mitt nummerflytt till telia görs den 23e, på måndag alltså! undrar bara om jag får min iphone samtidigt? känns ju annars onödigt att börja på det abonnemanget redan och betala för det :S
ska snacka med telia imorgon, hoppas på ett positivt svar ;)


en regnjacka ska väl vara regntät?

usch vad det regnade imorse när jag cyklade till jobbet. lånade mammas regnbyxor(eftersom jag inte har några egna) och så min egen regnjacka. den var inte alls tät, blev helt blöt på kläderna innanför :o
måste nog köpa mig ett set regnkläder. kan behövas dagar som denna ju.

träningen på banan blev inställd idag pga allt regn. så jag och pappa ska till gymmet istället! (ja, trots att han har ett brutet nyckelben. han är också träningsnarkoman, haha)
så vi kör nog dit om en stund. jag har inte varit där på evigheter!

mamma berättade att det är hur mycket vatten som helst i bäcken här utanför oss. typ 5m bred (vanligtvis 2,5 m bred typ) och vattenytan typ bara en halv meter ifrån bron :o sjukt..

dags för lite uppdatering kanske?

jag känner att det behövs uppdateras lite här efter en helg bloggning alls, eller?

tar min helg uppifrån & ner..

fredag:
ledig från jobb - skönt! åkte med familjen till Superbowl i Slagelse, Danmark för att fira min älskling och hans examen. Där var även hans släkt och vänner :)
en mycket trevlig kväll med väldigt god mat och 2 timmars bowling. jag var nog sämst.. haha!
när klockan var typ 23.30 körde mamma & pappa hem, men jag åkte med Theis.


älsklingen och Martin!

ca en halvtimme efter åkte vi hem till honom och han packade sin bil med cykel och väska och så körde vi till Malmö eftersom jag skulle jobba. hemma vid 01.30!
vid 04 tiden när vi sov hände något riktigt obehagligt mig.. jag vet inte ens hur jag ska berätta det! men får väl försöka..

dom som känner mig väl vet att jag är livrädd för spindlar.
jag "vaknar" och ser överflöd av spindlar, vi snackar 100tals, på väggen (låg vänd inåt). och innan jag ens hinner vakna riktigt står jag på alla fyra på golvet och får till något konstigt läte, typ skrik.. då har jag alltså hoppat över Theis i sängen i panik, verkligen panik!
jag sträckte min vadmuskel, och jag kände mig fruktansvärt vettskrämd! Theis vaknade såklart, tände lampan och undrade var som hände.. han var nog ganska chockad han också!
jag sa flåsande att jag sett en massa spindlar precis framför mig på väggen..
men där var såklart inga spindlar, det hade varit omöjligt i den mängden jag "såg"..
jag stod kvar på golvet fortfarande i panik och skakade. jag kände mig helt svag i hela kroppen!
jag vet inte riktigt hur jag ska skriva eller berätta för att ni ska förstå, men det var otroligt läskligt! har aldrig varit med om något liknande förut.
det är en sak att man vaknar upp och är rädd av att man har drömt. men jag for alltså upp ur sängen och på mindre än en halv sekund är jag på golvet alltså, jag kan inte ha varit vaken när det hände för jag kommer knappt ihåg. det enda jag kommer ihåg är att jag ser spindlarna (har fortfarande bilden i huvudet) och sedan är jag på golvet, livrädd! jag kommer inte ens ihåg hur jag hoppade över Theis, så snabbt gick det. jag tror att jag hoppade från liggande ställning ner på golvet på något jävla vänster.
usch, ryser bara jag tänker på det. vad hände liksom?
nåja, Theis kollade lite så där inte var någonting snäll som han är. sedan la vi oss igen, fast jag la mig ytterst (sover alltid alltid alltid innerst annars).. var rädd att det skulle hända igen!
kunde inte sova (kul när jag skulle upp 3 timmar efter och jobba). jag bröt ihop i gråt över att jag fortfarnade var chockad, rädd och i panik! efter ett tag somnade jag i älsklingens armar!

lördag:
klockan ringde klockan 07.00. skulle börja jobba kl 09.00 men jag hatar att stressa på morgonen.
vill kunna sitta och äta frukost i lugn och ro, läsa tidningen och lite sånt.
på jobb fungerade inte packmaskinen så jag fick packa all fisk förhand.. vilket tar sjukt mycket längre tid!
så jag var tvungen att jobba över en halvtimme trots att jag stressade igenom hela dagen.. och ändå hann jag inte med allt som skulle göras. sånt är livet!
när jag slutat kom jag hem till min underbara älskling. var sjukt trött! :) det blev mat och sedan åkte vi och köpte godis. mumma!
sedan gick det film på TV, Sleepers. riktigt bra film!

söndag:
skulle jobba även idag, klockan 08.00. en ganska lugn dag och jobbade bara till kl 13.
kom hem till älsklingen och pustade ut lite. sedan blev det en sväng bort till Mediamarkt för att titta på lite allt möjligt. ett litet studioblixt-paket för 4000 kr, verkar intressant! alltid en bra början, men varfan ska jag ha det? haha.. men det hade varit suuuperkul att ha ett sådant.
kollade även på Ipod nano som älsklingen vill köpa. han fick ett presentkort därifrån av mina föräldrar som han givesvis glömde i DK! så det blev som sagt bara titt.. gick även bort och pillade på Iphone 4! längtar tills jag får min :D
när vi kom hem körde vi till Lockarps gokart där Vivi och Jonas jobbar :) körde 3x10 min. så jävla kul, men gud vad trött man blir i händerna och armarna! riktigt trevligt var det i alla fall! <3
hem och åt, riktigt god matt. grillad lammstek med potatisklyftor och bearnaise-sås, favoritsåsen! :)
när vi smält maten lite körde vi upp till banan och körde starter. körde inget annat pga att banan var i så dåligt skick efter regnvädert i lördags.
när vi kom hem började Batman - återkomsten på TV:n så den halvtittade vi lite på. tyckte inte den var så bra!

Theis åkte hem idag, vid 17.00 tiden, trist :(
idag vaknade vi vid halv 11 tiden. gick upp och åt frukost och sedan ut och tränade stumphys.
efter det blev det dusch och det var tänkte att vi skulle sticka till handelsbanken och lösa in min check på mina skattepengar jag fick tillbaka, men vi hann inte.
gjorde istället våfflor och satte oss där nere i soffan och tittade på One Tree Hill. vi är riktigt nördiga med det där! och ändå är det andra gången vi ser säsongerna. vi är på säsong 6 nu (sista säsongen som finns ute).. inte så många avsnitt kvar. hoppas 7:an kommer ut snart!
sedan var klockan matdags och Theis skulle hem. trist.
hur ska jag sova helt själv i sängen? vem ska rädda mig från spindlarna? :(

jobb imorgon och hela veckan ut fram till söndag då vi åker upp till Hallstavik på Svenska Cupen 5 & 6. det verkar som det ska bli kasst väder där, blää!

åska är inte kul

godmorgon!
eller ja, nu är klockan i och för sig redan 13, och jag har varit vaken i 2 timmar. men jag sitter fortfarande i morgonrock :P
har ätit frukost och lite så.

brrr vilket oväder det var igår kväll. åska och blixtar, vilket jag hatar!
det brakade på riktigt ordentligt ibland, och jag var rädd som en liten mus! dumma Theis som inte var här och kramade mig :/ <3 haha

längtar tills ikväll. då ska vi somsagt till DK och fira älsklingen! det blir mycket trevligt.
sedan är det jobb imorgon, och på söndag..

regn hit och regn dit

jobbar idag med, i fiskdisken. slutade klockan 15 så det var ganska lagom :)
har även tränat på banan ikväll, i regn! fast det regnade inte så mycket och det var ju inte särskilt kallt precis. och det var i princip heeeelt vindstilla! skönt :)

imorgon är jag ledig. på kvällen ska familjen till Theis och fira hans examen, svendegille som dom kallar det där.. haha! det blir i alla fall bowling och så med hans släkt vilket ska bli kul. har inte bowlat sedan i grundskolan tror jag? haha, undra om jag kommer suga!

lite bilder från träningen i tisdags:




denna bilden gillar jag skarpt!







det var allt för denna gången.
haaaaj

mjukglass är gott, vanlig glass också!

idag var första dagen på jobb efter semestern, kändes sådär! alltid skönt att vara ledig ju ;)
men men, man måste ju samtidigt ha pengar också.
fick i alla fall reda på att jag antagligen får jobb efter augusti också, hoppas.

slutade klockan 15.00 idag, kom hem och gick ut med Zingo och tränade! sedan gjorde jag lite tacos och efter det när klockan var lite efter 18.00 tror jag kom Vivi och hämtade mig :) vi körde till ekohallen så Vivi kunde handla mat där, thaimat :) sedan fortsatte vi vidare in till stan. först till Lejonet & Björnen (lilla glassfabriken) men dom stängde precis när vi kom dit. så vi körde vidare till glasskiosken vid casinot vid gustav och handlade mjukglass. åh så gott!
sedan har vi bara kört runt lite i stan och sedan hem hit och suttit och snackat! alltid lika trevligt :) <3

imorgon blir det jobb igen, 09.00 - 15.00! på kvällen blir det träning.

ah, går och längtar efter min iphone hela tiden.. drygt att jag måste vänta minst 4-5 veckor :( vill ha den NU!!

IPHONE 4

satt och väntade heeeela dagen på att mamma skulle komma hem med bilen.
hon jobbade över i 3 timmar, så jag väntade länge, haha!
men när hon väl kom hem klockan 16 så skyndade jag mig till mobilia, och vet ni vad?
JAG BESTÄLLDE EN IPHONE 4 !!!! yes yes yes.
DOCK är det minst 4-5 veckors väntetid vilket suger. men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det.

iphone 4?

idag har jag inte gjort så mycket.
vaknade av att pappa ringde och väckte mig och sa att han ville ha skjuss in till sjukhuset.
han skulle lämna några papper som han fick på sjukhuset i Norge.
så jag hämtade honom vid 10.50 och så körde vi dit. jag satt och väntade i bilen i ca 45 min! tråkigt.
när vi kom tillbaka till firman frågade dom mig om jag ville följa med ut till kyrkogården för att dom hade fått ett "akut samtal" om att en sten behövde flyttas, och pappa kan ju inte riktigt lyfta. och dom 2 andra på firman är sjuka och hemma! så jag ställde upp. tog inte så lång tid :) körde hem direkt därifrån.

när jag kom hem tränade jag lite starter här utanför. 30 st ;P haha
efter det duschade jag av mig och körde sedan till Mobilia för att kolla upp Iphone 4 i teliabutiken.
jag är såååå sugen på den!
sedan när jag skulle hem passade det med att jag kunde hämta pappa så slapp Rickard på hans jobb köra hem honom!

lagade pannkakor innan pappa skulle upp till banan.
sedan kom morfar hit en stund, men mamma jobbade över så han missade henne.
vid 20 tiden bytte jag om och körde lite sprinter :)

imorgon hoppas jag på åka till mobilia igen och köpa Iphone 4!!! är dock inte säker på att dom har den inne, den är ju ganska eftertraktad, haha.
på kvällen blir det träning på banan. wuuuhu!

ingen Hindmo-helg

måste förresten lägga till att NM-helgen var verkligen ingen Hindmo-helg. jag krashade ju somsagt i första heatet, pappa krashade ju också och bröt nyckelbenet. även Martin krashade, till och med 2 gånger under tävlingen!
alltså, inga bra resultat för vår del i år!
däremot körde Theis snyggt och blev 3:a :) grattis till honom!

nordiska mästerskapen

i torsdagseftermiddag åkte familjen + Theis och även Sofie till Moss i Norge..
denna gången var det för att köra Nordiska Mästerskapen!

på fredagen var det träning, cruisertävling(pappa) och sedan time trial för junior och elit dam/men.
pappa körde inte alls bra tyvärr, och hans sista heat slutade med en krash och ett brutet nyckelben. att han alltid ska lyckas med något sånt! så det blev en tur till sjukan för han och mamma. han ska troligtvis opereras eftersom frakturen var så ful!
sedan var det dags för våra time trial. jag har aldrig någonsin gjort det förr, det är något nytt dom kommit på att ha på NM. men det var skoj!
man ska köra en och en på tid, så fort som möjligt såklart. jag var först av alla eftersom jag hade nr. 1 på skylten (nordisk mästarinna förra året ju). fyfan så nervös jag var. där stod man helt själv på starten och skulle köra helt själv, inför publik osv.. alla tittar på en!
nåja, det gick i alla fall ganska bra. fick den andra bästa tiden! Benedicte Birkeland från Norge fick bästa.
det blev varma duschar på kvällen, nästan brännheta. vi kunde inte ens ställa in dem till kallare! jag som alltid duschat varmt annars, men detta var FÖR varmt.

vaknade på lördagmorgonen. gick bort till banan för att titta på småttingarna när dom körde.
nästan direkt får jag höra att familjen Birkeland(bl.a hon som vann time trialen) har åkt hem pga av en väldigt tragisk olycka, deras hus hade brunnit ner under natten! fyfan säger jag bara. det kan inte vara lätt. tänker på dem!
men i alla fall. helt plötsligt kände jag en stor press på mig eftersom hon inte skulle deltaga i tävlingen. hon fick den bästa tiden, och är väldigt duktig i övrigt. helt plötsligt var jag den som hade bäst tid av dom som var där!
jag fattade att detta kunde jag ta hem! jag blev så nervös att jag mådde illa, helt sjukt.
det började med att jag krashade i första heatet vilket jag blev sjukt besviken och sur på mig själv över. och eftersom vi bara hade 4e heat kände jag att guldet var borta! efter det gav jag i princip upp hela tävlingen. jag har aldrig någonsin cyklat så dåligt i hela mitt liv!
alla i min närhet kan intyga att jag var fruktansvärt sur och besviken hela dagen, och nästan hela kvällen.
allt kändes helt jävla bortblåst!
jag är fortfarande väldigt besviken på mig själv över hur jag körde, usch usch usch. vill inte ens tänka tillbaka på det!
folk säger bara "alla har dåliga dagar", javisst.. men FAN varför på dom viktiga tävlingarna?
nåja, jag slutade i alla fall på en 4:e plats. inte inte inte alls nöjd! långt ifrån.
när jag slutat sura gick vi och duschade, då var klockan 00 på natten..
vi åkte hem från Norge idag. var hemma vid 17.00 tiden! SKÖNT att komma hem från bajs-Norge. meen det var varit superfint väder där, och så kommer man hem till detta regnet!

här kommer några få bilder från NM. kommer kanske fler senare!


jag under time-trialen tror jag det var!


jag längst till vänster!

här kommer även några bilder(som jag har tagit) från Summer Race i Ängelholm förra helgen:


några småungar


Sarah och Lovisa


pappa som hoppar, #99


Kenny


och såklart en bild på min älskling :) <3

nu ska jag strax sova. är faktiskt väldigt trött!
får se när det kommer upp fler bilder från Summer Race!
eftersom jag inte cyklade den helgen tog jag tillfälle till akt att fotografera :)
fick några bra resultat, men jag har inte ens kollat igenom alla bilderna ännu!

ha det fint
och wow vilket superlångt inlägg

bonbon land, igen

har precis sminkat mig och gjort mig færdig. nu sitter jag bara och væntar på att klockan ska bli så mycket att jag ska børja gå bort till bussen.
ska næmligen till bonbon land idag! (bara 1 vecka sedan sist, haha). tar bussen till Næstved och så hæmtar kusinerna mig dær :) tyværr så kan inte ælskade Theis følja med eftersom han jobbar och ska fixa lite andra saker efter jobb.

imorgon på førmiddagen kør vi hem till Malmø, sen på eftermiddagen framåt kvællen åker vi till Norge på Nordiska Mæsterskapen.

jag kan inte dansa

på Summer Race blev det en 2:a plats totalt før Theis del. Martin blev 4:a totalt och pappa 2:a. bra kæmpat :)
den nya husbilen var helt underbar, myyyycket bættre æn den gamla. hoppas vi kan køra med den till NM i Norge nu på torsdag bara.

i søndags nær vi kom hem packade vi och lagade tacos sen begav jag och Theis oss hit till Sorø.
ælsklingen ær på jobbet så jag ska strax bort till sværmor. var dær igår också.

imorgon blir det nog bonbon land igen med kusinerna. men tyværr kan Theis nog inte følja med :'(


RSS 2.0