fyra och ett halvt år

Idag har jag och Theis varit tillsammans i 4,5 år! Det har gått snabbt men det har varit underbart! Hoppas på så många fler år med honom <3

Theis Tanning Nordkvist,
Jag älskar dig!!


goodbye sweden, hello switzerland!

Jaha, kanske dags att berätta nu?
Det är såhär att jag har blivit uttagen till ett UCI-läger(träningsläger) i Aigle, Schweiz, world cycling centre.
UCI är internationella cykelförbundet, för er som inte fattar :)
Som vissa av er säkert vet har jag varit där en gång innan, år 2007! Så var jag där i 5 veckor.
Nu kommer jag att vara där i 2 månader. Jag åker den 27/2 och kommer hem den 27/4. Egentligen får man lov att stanna i 4 månader men det har jag inte riiiiktigt råd med! Tyvärr!
Fick reda på detta för lite mer än 2 veckor sedan(shit, känns som det var ännu längre sen) men ingenting har varit riktigt klart, därför har jag inte velat skriva här. Men nu är det bestämt att jag ska åka så nu väntar jag bara på mer information. Haha, när jag skriver detta känns det som om det är nästa vecka jag ska åka, men det är ju en hel månad kvar.
Det jobbigaste kommer helt klart vara att leva utan min älskade Theis, i 2 hela månader! Men förhoppningsvis kommer han ner och hälsar på, och vi kommer ju ha kontakt med varandra varje dag :) ♥

Har inte fått så mycket information ännu.. Jag har ju som sagt varit där innan så jag vet ju lite vad det innebär.
Men jag vet inte om jag ska ha med egen cykel, hur många vi blir osv. osv!! Men kul ska det bli!
Jag ser detta som en guldchans inför VM, som i år är i Birmingham! Och såklart även i övrigt för min cykling.
Det är Thomas Allier som är tränare där nere.. en annan än när jag var där! Men jag vet att han här är bra. Han har varit i världstoppen i flera år i rad för inte många år sedan, han vet vad han pysslar med.

Jag uppdaterar när jag vet mer!
Och jag kommer utan tvekan att uppdatera bloggen BETYDLIGT BÄTTRE när jag är där nere, så ni kan följa med mig ordentligt :)

Puss & Kram
aj som PIP

Jag har svinont i mitt ringfinger och även pekfinger på vänsterhanden! När jag var på gymnet idag "tappade" jag en 14 kilos hantel(metallhandtaget) på fingarna, så dom klämdes mellan hanteln och en metallställning typ.. Svårt att förklara men en sak är säkert.. det gör fruktansvärt ont! En stor skinnbit fläktes upp.. och sa att jag kanske kommer tappa nageln på ringfingert! :( usch och fy!!
Nu har mamma i alla fall plåstrat om mitt lilla finger, och det dunkar något så in i bängen :( vet inte hur jag ska kunna sova..
Men det är bara att bita ihop och hoppas på att jag kan hålla i styret i helgen!!


En vinnare förlorar aldrig, och en förlorare vinner aldrig..

Då var helgen över, eller det var den ju redan igår men jag har varit i DK hos älsklingen tills ikväll så det har inte kännts så ;)
I lördags var vi i Skærbæk och tränade på den nya inomhusbanan! Banan var tyvärr sådär.. Vissa hopp var väldigt spetsiga, sista rakan var omöjlig och ja, i allmänt lite för mycket gupp på så korta rakor! Men den är ny, det kan förbättras :) det var ju helt klart bra träning ändå!

Nu på torsdag kör vi(mamma, pappa, Theis & jag) till Kortrijk, Belgien, där EM 7&8 går av stapeln i helgen! Det ska bli riktigt roligt att komma igång med tävlandet igen :) har ju varit ett litet "vinteruppehåll" nu!
Det är 2100 cyklister anmälda så det blir riktigt långa dagar! På söndag börjar vi med TRÄNINGEN kl 15.40 och vi brukar vanligtvis börja ca 13.00!! Haha, helt galet!!

Puss & kram


welcome 2012

Jahapp. Då var år 2011 över! Shit vad det året bara rann iväg alltså, helt otroligt! Sjukt, att när man tänker tillbaka på något som kanske hände i början av året så känns det som att det hände förra månaden..
Men det har varit ett bra år, och detta ska bli ännu bättre!
Så nu är det bara att välkomna det nya året.

Jag har haft en mysig jul. Var bara hemma med älskligen, familjen och morfar, supermysigt!
Theis har varit här hela veckan, enda sedan den 23:e, och åkte hem för 40 min sen. Tomt utan honom nu, men vi ses på fredag igen så det är bara att hålla ut!
Igår, nyårsafton, var vi i Eslöv hos Sofie och Tim! Mycket trevligt hade vi, med trevligt sällskap. Jag och älskligen körde därifrån ca kl 02, så vi var hemma vid 02.30!

Puss


RSS 2.0