fina slingor och en trött caroline!

igår kom som sagt Sofie hit, körde hem henne ganska sent så därför blev det inte ett blogginlägg till eftersom jag skulle upp kl 06.00 idag!
slingorna blev lika snygga som förra gången :) lila/rosa, mest lila! tack hjärtat <3

började klockan 08.00 idag och slutade nu vid 15.00! är riktigt trött känner jag, jobbar mycket nu ju!
jobbat varje dag sedan förra tisdagen förutom i fredags! men det är nice :)

ska börja packa nu, åker ju till Frankrike imorgon. men jag kör till Theis redan idag eftersom jag jobbade ett annat pass idag än vad jag skulle ha gjort. skulle ju egentligen ha jobbat stängning, till 22.15, och då hade det blivit lite sent om jag skulle köra dit idag, så det var meningen att jag skulle köra imorgonbitti.
men nu blev ju detta ännu bättre :)

tror tyvärr inte det blir fler inlägg från mig förräns på tisdag!
kommer antagligen inte ha tillgång till internet i Frankrike och jag tror inte jag kommer blogga ikväll eller imorgon hos Theis! har lite annat och göra då.
så jag tycker att ni får ha en riktigt trevlig påsk! :D

puss på er mina vänner. hörs efter helgen!

varma mackor och jobb

har varit ute och kört sprinter somsagt, det var mysigt. fast det blåste ganska mycket men jag hade vindjacka så det var no problems! solen värmde i alla fall.

har duschat och gjort mig färdig, så nu ska jag gå ner och göra varma mackor innan jag kör till jobb!
ja ni läste rätt, idag kör jag nog, den korta lilla biten dit. men det är bara för att jag såfall tänkte köra direkt från jobb och hämta Sofie :)
nu är nog toastjärnet varmt så nu ska jag gå ner och lägga i mackorna. hihi

vi hörs !


solen skiner och det är blå himmel

så himla mysigt väder det verkar vara ute! solen lyser in genom mitt fönster och jag blir helt varm i nacken.
ska alldeles strax byta om till träningskläder och ge mig ut och köra sprinter i detta fina väder :)
     för er som inte vet vad sprinter är så kan jag förklara! det är när man cyklar (i mitt fall på min bmxcykel) och så börjar man från stillastående och gör en sprint, dvs så snabbt man kan, på ca 75 m! det är EN sprint om ni förstår? :) sedan gör man ju ett antal sådana/pass. idag blir mitt pass inte så hårt eftersom jag ska vara redo för EM i helgen. det blir:

2 x 25 m
6 x 50 m
2 x 75 m
och så paus där emellan såklart! inte särskilt tungt och går gaaanska snabbt!

det känns verkligen som att våren är här, inte långt kvar till sommarvädert hoppas jag.
och till och med ett fåtal getingar har börjat komma fram, det måste ju vara ett tecken!

ögonen går i kors

nu är det minsann läggdags, för nu går mina ögon går i kors så trött jag är!
ska upp lite innan 9 imorgon och köra sprinter :) eller kanske inte direkt, ska väl äta lite frukost och så först!
men ska helt enkelt köra sprinter innan jobb.

godnatt och dröm sött på er! <3

lugn dag på jobb!

nu får det bli ändring! istället för att skriva dagens datum som rubrik i varje inlägg får det bli någon slags text/mening istället. ja ni fattar!
blir ju lite konstigt om man vill skriva 2 eller fler inlägg om dagen om där är flera stycken med samma datum :P

så som ni ser rubriken till detta så har det varit en lugn dag på jobbet!
jag stod i fisken. egentligen brukar vi ju inte ha öppet där på måndagar men nu inför påsk tyckte vi att det kunde behövas! men det hade det nog egentligen inte gjort :P under dom 5 timmarna jag stod där hade jag kanske 5 kunder sammanlagt! men jag hann i alla fall städa allt typ! skrubbade väggar och sånt så det blev lite snyggt och fräsht!

pappa hämtade mig på jobbet och så körde vi direkt till gymmet (som jag skrev i förra inlägget att vi skulle).
blev benpass idag, men ett ganska lugnt pass eftersom det är tävling i helgen och då ska man ju inte vara trött i benen och man ska ha lite mer explosiv styrka! :)

puss på er


29 mars 2010

vaknade av alarmet klockan 10.00 med Zingo liggandes nere vid mina fötter, som vanligt när jag börjar sent! snoozade i en halvtimme, riktigt skönt. det tyckte nog Zingo också, haha. han är en riktig liten sömntuta, tröttare än dom flesta, men inte tröttare än Theis! haha.

börjar jobba 14.45 idag! sedan hämtar pappa mig på jobbet och så sticker vi direkt till gymmet och tränar :)

imorgon jobbar jag 13.00 - 19.00 och efter jobb kommer Sofie hit och så ska hon färga om dom rosa/lila slingorna i mitt hår, dom börjar bli lite bleka! dom bruna och det svarta behövs ju inte än.
sedan om vi inte hinner bli färdiga med håret tills 21.00 (vilket jag tror vi gör eftersom det bara är det rosa) så ska hon se Desperate Housewifes här. eller ja det kanske hon stannar och gör ändå!

snart är det väl dags att börja packa ihop alla sina BMX-saker också eftersom vi åker till Besancon, Frankrike, på torsdag, EM-deltävling 1 & 2 där!

några få bilder från i fredags när jag var ute en lång runda med Zingo i det fina vädert:


till och med getingarna börjar komma fram nu!
det kan man kalla vår.

      
vilken är snyggast? svartvit eller i färg?


videungar

det var allt!
ha det gött. skriver kanske ikväll också!

pusssss


28 mars 2010

igår (lördag) jobbade jag 09.00 - 17.00! när jag kom hem var min älskling där, åh så härligt.
det blev en mysig kväll ensamma :) mamma & pappa var i Köpenhamn och bodde på hotell och Martin var inte hemma på hela kvällen.
jag och älsklingen tittade först på Supercrossen LIVE från Madrid! coolt. sedan såg vi Män som hatar kvinnor del 2 (som gick på TV, del 1 gick förra lördagen). har ju sett alla filmer men den är bra så vi ville ändå se.
när den var slut var klockan 22.30 och då gick vi ut med Zingo och duschade innan vi gick och la oss. jag skulle ju jobba idag, 08.00 - 13.00! glidar tid men ändå ganska tidigt, + att det ställdes om till sommartid inatt så det blev 1 timmes mindre sömn!
när jag kom hem idag somnade jag lite i soffan medans Theis tittade på TV! vid 16.30 började vi byta om till BMX-kläder och så körde vi upp till banan och tränade starter. själva banan är fortfarande ganska mjuk :(
blev någon timme där uppe och sedan åkte vi hem. efter ett tag var middagen färdig och sedan mös vi och tittade på Wipeout!
kl 21.00 körde älsklingen hem :( men jag kör till honom på torsdagmorgon! <3 <3 det blir tidigt så jag får hoppas att jag inte somnar i bilen.. haha!

jobb imorgon, tisdag och onsdag!
skulle man gå ner och poppa popcorn? ja, om vi har några det vill säga. 

hörs imorgon?
haaaj


26 mars 2010

haft en ganska tråkig fredag! men jag har varit ledig, skönt.

dagen började med att jag vaknade vid 10-tiden av att jag hade kramp i vaden, AJ !
sedan lagade jag mannagrynsgröt till frukost. klädde på mig och gick ut en lång runda med Zingo. det var riktigt mysigt väder ute. hade bara ett tunt linne under skinnjackan och ändå blev jag varm, så jag gick i bara linne nästan hela promenaden! ja, jag hade byxor på mig också såklart. haha
vid 13-tiden körde jag till gymmet :) dock tråkigt själv men sånt är livet när alla jobbar.
kom hem, tog det lite lugnt och sedan duschade jag och stack till Burlövs Center för att byta mitt USB-minne som gått sönder. efter det gick jag såklart in och hälsade på Sofie på salongen :) sedan hängde jag med henne till systemet, tiger och tasty house så hon kunde handla en liten present. på vägen tillbaka till salongen gick vi in om JC för att jag skulle kolla på linnen där, och när vi kommer tillbaka till salongen och packat in presenten osv. så kommer Sofie på att hon tappat bort sin plånbok! så efter lite letande så sprang vi tillbaka till JC, frågade i kassan om dom hittat en svart plånbok och Javisst hade dom det. tur var väl det!!
sedan skulle Sofie skynda sig hem! och jag sprang in lite snabbt på coop och handlade lite gott.
kvällen har jag tillbringat med mina söta föräldrar! vi har tittat på Let´s Dance, intressant va? nej. inte alls enligt mig! och nu sitter jag här, och har väldigt tråkigt måste jag erkänna.

jag tycker inte alls att det känns som fredag idag, Theis borde ju ha varit här redan!
men han kommer ju som sagt inte förräns imorgonkväll. 1 dag kommer vi att ha med varandra, han åker hem igen på söndagkväll!

ska jobba imorgon med, 09.00 - 17.00! orkar inte, men sånt är livet.

25 mars 2010

tänkte bjuda på ett par ego-bilder!
det var väldigt längesedan jag ens tog sådana! så jag tog ett par stycken under förra veckan tror jag det var, varför vet jag inte. kameran var liksom framför mig! här kommer några:







kommer ihåg förr, typ 1-2 år sedan, då tog jag flera egobilder VARJE dag! haha.
undra hur det kom sig att jag helt plötsligt slutade med det :o
okej, nu blev det deja vu.. läskigt! haha

och är kommer några bilder på min älskade Theis som jag har tagit:


älsklingen och Enzo






förlåt för att bilderna blev så himla stora! men när jag väl lagt in alla och insåg hur stora dom blev så orkade jag inte ändra.. haha! ni får helt enkelt stå ut. inte så ofta jag lägger upp bilder ju, tyvärr!
får väl kanske bli bättre på det, blir ju en mycket roliga blogg med bilder.
men nu har jag inga fler. eller jo, massor som jag inte redigerat och så, orkar inte!
dom kommer väl en vacker dag dom också.

godnatt och dröm sött på er, när den tiden kommer!


25 mars 2010

för er som är intresserade, och för er som INTE är intresserade så har jag och min älskling Theis varit tillsammans  i 2 år och 8 måndader idag :) han är helt underbar! <3

har jobbat idag, 11.00 - 19.00! ganska jobbig tid eftersom det typ förstör hela dagen, men jaja. bra pengar i alla fall :)
imorgon är jag ledig! ska verkligen njuta av den dagen, för sen jobbar jag lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag! det blir inget Ballerup (velodrom VM) imorgon, blir alldels för dyrt. kommer gå på ca 500 kr sammanlagt och det har jag inte lust med.. det var 120 dkk i inträde och så typ lite mer än 200 sek för tågresorna dit och hem!
men det jättetrist, hade verkligen velat träffa Eddy och Adam från Nya Zealand! (träffade dem på UCI-lägert i Schweiz när jag var där i 5 veckor och tränade år 2007! jag och Eddy blev nästan bästa vänner där nere. har inte träffat honom sedan dess och kommer förmodligen aldrig träffa honom igen :( det är liksom andra sidan jordklotet, och eftersom han inte är BMXare så är det ju heller inte så att vi stötet ihop på tävlingar och så ju.
men det är väl sånt man får leva med! saknar verkligen Natasha som jag också träffade där nere, även hon från Nya Zealand!

när jag kom hem från jobbet körde jag sprinter :) härligt väder. hade bara underställ, t-shirt och tjocktröja! inte ens någon vindjacka, och jag frös inte över huvud taget !! våren är verkligen kommen.

anna hertzman - vägen ut, alltså jag har verkligen fastnat för den låten, så himla fin!
det är lite av den låttexten som står uppe i min header "men du får slå ihjäl mig först" och det där.

24 mars 2010

idag har jag jobbat! 10.00 - 17.00! jag var kassajour så tiden gick ganska snabbt. man blir ringd till kassorna när dom behöver hjälp :)
fick även 3 extratider idag! så jag ska jobba imorgon också, hihi. 11.00 - 19.00 i kassan :) sedan ska jag jobba på måndag och tisdag (och onsdag, men det är en schemalagd tid) nästa vecka också! wuhu. (och i helgen såklart).
så det blir mycket jobb nu. men det är bara bra! kommer ju få ta ledigt mycket i sommar, många helger som går bort pga. tävlingar.

ikväll har jag och Sofie varit uppe på BMX-banan och cyklat :) grinden var jättekonstig :S hackade och typ stannade till. gick i grinden 4 ggr pga det! haha..
och banan var fortfarande mjuk :( kändes som man körde och bromsade eller att man hade punka!
några veckor till och sen är banan förhoppningsvis hård. men det var i alla fall härligt att få cykla lite!
åker ju till Frankrike och ska tävla EM nästa vecka.. behöver verkligen MER cykling.

längtar efter min älskling! vill inte att han ska komma så sent som på lördagkväll :( vill ju att han ska komma på fredag! eller NU kanske?
aja, bättre med lördagkväll än inte alls. sedan åker jag ju till honom på torsdagförmiddag nästa vecka eftersom vi åker på torsdagen. förhoppningsvis får jag låna pappas firmabil så att jag slipper ta cykel, och alla tävlingsgrejor på tåget, gaaanska mycket! + vanlig packning också!

nu har jag, mamma och Sofie bokat in ett datum för ULLARED!!!! :) längesen vi var där nu ju.. november! haha
blir tisdagen den 13:e april :) då är ju sötaste Sofie ledig, eller ja, hon är ledig varje tisdag.
kommer bli jättekul som vanligt! får hoppas dom har fått in lite vår/sommarkläder. brukar dock hitta så mycket kläder där men något basic kan man ju säkert hitta :) längtar redan!

pussss på er

23 mars 2010

grattis älskade mamma <3

blev väckt lite innan klockan 7 imorse för att gratta mamsen.
hon fick en skinnjacka och en extern hårddisk av mig, pappa, bror och Theis :)
skinnjackan var ju inte precis billig heller, haha.. 2200 kr !
gick upp och la mig sen igen och vaknade så ringde alarmet halv 10! snoozade dock typ 30 min!
lite i 12 kom Sofie hit och så stack vi och hämtade Zingo på pappas jobb :) sedan hem och lämnade honom och så direkt till IKEA! Sofie får sin lägenhet den 1 april, så det är ju en del som ska kollas upp, ang. vad hon ska ha för möbler osv. :) men, smarta som vi är, så glömde vi köpa det vi åka dit för, flyttkartonger! haha..
sedan påväg hem från IKEA stannade vi på Coop Extra och köpte med oss bullar hem, och så fikade hon, jag och mamma lite innan Sofie körde mig till jobb. jobbade 14.45 - 20.00!
fick även en extratid imorgon, så det blir 10.00 - 17.00! sedan HOPPAS jag på att det går att cykla på BMX-banan. på kvällen. jag, pappa och Sofie hade tänkt och sticka dit. men man ska kanske åka dit och kolla innan ifall det går :o säkert jättemjukt :(

på fredag ska jag kanske in till Ballerup, Köpenhamn, med Vivi :) där är VM i velodrom, och 2 st från Nya Zeeland som jag träffade på ett UCI-läger jag var på år 2007 i 5 veckor, ska tävla :) har inte träffat dom sedan dess, så det hade varit sjukt kul att träffa dom igen. får hoppas på att Vivi kan!! <3

puss :)

22 mars 2010

fixat ny design!
är egentligen inte helt nöjd med headern, men jag har liksom fick liksom inte fram någon kul idé!
så såhär fick det bli, lite nya färger ju. alltid trevligt!
vad tycker ni?

har varit på begravning idag, usch! det var riktigt jobbigt.
men det är ju begravningar! fast den var suuuperfin, verkligen.
har riktigt ont i huvudet, så jag tror faktiskt att jag snart ska gå och lägga mig, även om det inte riktigt är likt mig att sova vid denna tiden!

imorgon fyller min mamma 48 år :) <3

Sofie kommer hit imorgon vid 11-tiden! då ska vi köra och hämta Zingo på pappas jobb. 2 av hans kolleger passar honom eftersom begravningen var i Falkenberg så vi var borta från halv 12 - halv 8 !
sen ska vi nog köra och köpa flyttkartonger till Sofie :) hon får sin lägenhet nästa vecka! sedan blir det nog lite fika här hemma med henne och mamma innan jag ska jobba, 14.45 - 20.00!

hör nog av mig mer här imorgon.
puss på er!

21 mars 2010

jag undrar ofta hur många det är som läser min blogg :o hade varit roligt att veta!
tror inte det är mer än 3 st men ändå! haha, ni kan väl kommentera så jag vet hur många ungefär? :) <3

vid 22.00 kom jag hem från DK, från min älskling <3 åkte till honom i fredags, var där kl 15.14!
denna helgen (precis som alla andra) har gått snabbt :(
i fredags mös vi en massa <3 såg Luftslottet som sprängdes på kvällen och åt popcorn, mums!
igår (lördag) skulle det vara arbetsdag på Köges bmxbana. när vi vaknade (för sent) såg vi att det regnade, dagen började alltså inte bra. men vi hämtade upp svärmor och tog oss dit! blev inte ett skit gjort på banan tyvärr. det var så mjukt och lerigt så om maskinen hade kört på banan hade han förstört den fullständigt.
när vi begav oss där ifrån åkte vi till älsklingens bror Tim, sambo Helene och dotter Carla :) stannade där ett par timmar, leriga och danna!
somnade både på vägen dit till dom och sedan när vi åkte hem! haha, supertrött.
på kvällen såg vi första delen av Män som hatar kvinnor på TV, har ju dock den på film redan men det fanns inget bättre liksom.
idag skulle vi egentligen varit i Köge men bestämde igår innan vi körde från banan att det inte var lönt att vi körde hela vägen dit (typ 4 mil) eftersom vi ändå inte hade någonting och göra där när vi inte kunde bygga bana..
tog tåget från Sorö kl 20.00. jag och Theis kommer inte ses förräns lördag-kväll! :( dom ska ha arbetsdag i Köge igen eftersom dom inte fick något gjort i helgen. och så ska jag jobba på söndag så vi kommer typ ha knappt 1 dag med varandra innan han åker igen :'( hatar det. och jag saknar han så mycket redan.

imorgon ska jag på begravning, usch :( den ska vara uppe i Falkenberg, jag, mamma och pappa ska dit!
så jag kommer vara borta typ hela dagen. den börjar 14.00 och det tar ju typ 2 timmar och köra dit. sedan efter begravningen är det mat och sånt, så vi är väl hemma i Malmö igen vid 20.00 skulle jag tro.

EM 1 & 2 närmar sig verkligen. ska bli kul :) även om jag inte hunnit cykla någonting innan.. riktigt tradigt!
åker den 1 april.

på tisdag fyller min älskade mamma år :) <3
och idag fyller mitt ena kusinbarn år, grattis Andreas! <3

tack för mig!
kom ihåg och kommentera nu så jag vet hur många som läser, TACK kära ni :)

pussssss

17 mars 2010

hej kära vänner! :)

i måndags ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde jobba igår (tisdag), från 06.00 - 15.00! jag tackade ja!

på måndagkvällen kom Sofie hit och så cyklade vi en MTB-runda :) blev 3 mil för min del. hennes runda blev ju lite längre eftersom hon först cyklade från Arlöv och hit och sedan hem till Arlöv igen, fuskigt.
härligt var det, men inte som förra gången. det blåste lite mer denna gången men det gick an ändå!

på kvällen när jag gick och la mig märkte jag att min hals var lite tjock och torr, sådär som den är innan man får ont i den nivet?
på tisdagmorgonen när jag vaknade hade jag lite ont, inte mycket!
men under tisdagen blev det värre. vid 10 tiden började jag må riktigt dåligt. hade riktigt ont i halsen, var sjukt öm i hela kroppen, hade jätteont i min hals och huvudvärk! kände mig febrig också! men jag höll ut på jobb 5 timmar till, otroligt nog!
när jag kom hem däckade jag i soffan och sov i ca 1,5 timme. blev inte bättre :(
min kära mamma körde och handlade halstabletter till mig! sånna där som man bara får ta 3 gånger om dagen. kostade typ 70 kr :o överdrivet, men dom verkar fungera hittils i alla fall!
sedan åkte pappa iväg och köpte Ben&Jerry glass till mig <3 gottttt
gick och la mig lite efter 22-tiden och läste, somnade väl vid 23-tiden!

vaknade inatt kl 04.30 och var jättetorr i halsen.
gick upp och fyllde vatten i min vattenflaska och gick och la mig igen, men kunde inte somna om.
låg och vände och vred mig i säkert 1 timme, jobbigt :(
men till slut somnade jag. vaknade igen vid 08.30, men lyckades somna om igen och vaknade sedan 09.30! bestämde mig för att gå upp så jag hann känna efter om jag kan jobba idag :)
mår bättre idag, inte öm i kroppen idag och inte ont i ryggen, SKÖNT!
halsen har jag fortfarande ont i, och huvudvärk det har jag också. men jag har ingen feber, därför kan jag jobba :)

ja nu har ni hört mig gnälla lite också.
blev inget gym igår ju heller, eftersom jag var sjuk :( ingen träning idag heller, och säkert inte imorgon heller :'(

på fredag åker jag till älsklingen <3

puss

15 mars 2010

helgen har varit fin, dock har den gått alldeles för snabbt :(
jag jobbade 14.00 - 20.00 i fredags, och när jag kom hem hade inte Theis kommit hit ännu :/ han kom vid 20.40 ungefär! körde och handlade lite godis på MAXI, och sedan blev det lite mys med mamma och pappa :) tittade på tv!
började jobba 09.00 i lördags och slutade 17.00, då kalaset för mina kusiner började! så för min del var det bara att skynda sig hem där Theis även väntade :) dom andra hade redan åkt till kalaset. vi duschade och fixade oss snabbt och stack sedan till kalaset! när vi kom dit fick vi mat och sedan supergod tårta, cheesecake var det!
20.00 började melodifestivalen! hejade på Anna Bergendahl, och hon vann, grymt! :)
åkte hem vid 22.30 och när vi kom hem såg vi Bruce den allmäktige som gick på TV. jag blev vääldigt trött, somnade i soffan i slutet av filmen :) haha..
jag och älsklingen sov till 11.30 igår! riktigt skönt. vaknade av att det var supervarmt i rummet, solen sken rakt in i mitt rum, välkommen, du får gärna stanna.
det blev mest en slappedag för mig och Theis. vi körde till MAXI och handlade våffelsmet och vispgrädde och så blev det lite sånt gott med mamma och pappa ;D annars gjorde vi typ ingenting, bara mös och tog det lugnt. skönt!
21.00 körde älsklingen hem. jag, mamma och pappa kollade på Luftslottet som sprängdes, bra grejor det :)
får ta med den till Theis nästa helg så han också får se den, men den är ju mer än 2 timmar lång så det hade blivit väldigt sent för Theis att köra hem till DK om han skulle stanna och titta på den, tyvärr :(
hade ont i huvudet typ hela dagen igår :( inte alls kul!

vaknade 11.30 idag med, dock utan Theis vid min sida :( alltid lika tomt!
gick ner och lagade mannagrynsgröt till frukost. ska strax ut en runda med Zingo-mannen och sedan blir det dags för lite sprinter!

ikväll blir det MTB med Sofie :) blir väl minst samma runda som sist, hoppas på längre!
imorgon är Sofie ledig så den dagen kommer väl spenderas med henne :) <3 trevligt.

förresten, filmen som jag snackade om att ladda upp, den på när Zingo torkade sig efter jag badat honom, den skiter jag i, okej? för den var 4,5 minut och det tar typ 1 timme för den att laddas upp, haha.. YEAH!

pusss på er! <3


11 mars 2010

råkade radera allt jag skrev, attans!
skriver om det igen..


05.45 ringde mitt alarm imorse, snoozade som vanligt typ 30 min, det är liksom ett måste ;)
började jobba 07.45, slutade 15.00! faktiskt en härlig dag :)
OCH, jag måste bara berätta något kul, hahaha!!! :D   :

imorse när jag stod och klädde på mig ytterkläderna och så för att jag skulle till jobbet så skulle mamma ut med Zingo, hon gick ut medans jag stod i hallen. 5 sek efter att hon stängt dörren öppnar hon den igen och säger "ta det väldigt försiktigt när du cyklar till jobbet, det är GLAShalt ute"! jaja säger jag liksom. men det var verkligen GLASHALT ute! och nu kan ni ju säkert gissa er fram till resten?
JA PRECIS; jag trillade med cykeln påväg till jobbet! HAHAHA :D även om jag tog det lugnt..
min cykel bara gled när jag skulle svänga, och helt plötsligt låg jag på marken. skrattade lite för mig själv och kollade snabbt runt omkring om där var någon i närheten, plockade snabbt upp min väska och mitt abus-lås som trillat ut ur cykelkorgen och hoppade på cykeln igen i hopp om att ingen såg mig. som tur var så var där ingen annan i närheten :) men det måste verkligen ha sett KUL ut !!! haha :D skrev direkt till mamma och Theis att jag trillat ;D

igår var jag flitig, hjälpte min kära pappa som har ryggskott, eftersom mamma jobbade till halv 9!
jag lagade mat, hängde upp tvätt, satte på en ny maskin tvätt och hängde upp igen!
sedan badade jag Zingo också, fast det var ju inte för pappas skull. han ser så rolig ut när han torkar sig efteråt, han får typ damp och rullar om kring på en handduk! :) jag filmade, men jag laddar inte upp filmen denna gången! men håll utkik om ni är nyfikna.

idag kl 16.00 typ, när jag vilat lite efter jobbet, så stack jag ut och körde sprinter. härligt!
kom in och åt mat, sedan städade jag lite och vilade lite! :)
klockan 19.30 kom Sofie hit, 19.45 stack vi ut och cyklade MTB, mountainbike för er som inte vet :) vi cyklade 2,3 mil! riktigt skönt, och vädert var ju underbart, varken kallt eller blåsigt :) mörkt var det i alla fall.. haha

imorgon blir det gymmet på morgonen med Sara. vi ska cykla dit och cyklar vid kvart i 9, tiiiidigt!
sedan ska jag jobba kl 14.00 - 20.00! och när jag kommer hem från jobbet är min älskade Theis förhoppningsvis redan här :) längtar så innerligt <3

om exakt 3 veckor idag så åker vi till Frankrike på dom 2 första EM-deltävlingarna! jag, Theis och hans mamma&pappa ska dit :) vi ska köra bil dit, 125 mil eller något från Sorö! men jag längtar riktigt mycket :D härligt att säsongen börjar igen efter en röv-vinter! ursäkta språket men jag är så fruktansvärt trött på den!!!

på lördag blir det jobb 09.00 - 17.00! sedan ska vi på kalas hos mina kusiner (som egentligen börjar kl 17.00) men jag får komma senare, eller jag och Theis blir det nog som kommer senare.

idag fyller min lilla kusin år, grattis Simon!

nu ska jag gå ner och duscha, sedan ska jag ju faktiskt sova tror jag nog eftersom jag ska upp tidigt och cykla till gymmet imorgon! :) pusss
och godnatt och dröm sött när den tiden kommer <3


10 mars 2010

tjena hejsan!

usch vad kallt det är ute idag, brrrrr! har precis varit ute och kört sprinter, men bara man klär på sig väl så går det :)
kan ju lugnt säga att spinnet är någon annan stans, verkligen inte i mina ben i alla fall som det ska vara, som jag vill att det ska vara! men det är ju inte så konstigt efter en lång jäkla snövinter. har ju inte kunnat träna mer än på konditionscykeln och gymmet! men nu äntligen kan man komma ut och köra lite sprinter och förhoppningsvis snart också cykla på bmxbanan!!! :) yeah.

imorgon jobbar jag 07.45 - 15.00 i förtbutiken :) sedan direkt när jag kommer hem ska jag köra sprinter och så.
sedan ca 19.00 ska jag och Sofie ut och cykla MTB, om vädert tillåter det och om jag får lov att låna Martins cykel! hoppas det :*

imorse gick jag upp vid halv 11, skönt. 11.20 körde jag och mamsen (och Zingo) till morfar och fikade :) sedan lämnade mamma mig här hemma innan hon åkte till jobbet.

på fredag kommer min älskling hit! <3 åh vad jag längtar!
jobbar även fredag och lördag. på fredag 14.00 - 20.00 och lördag 09.00 - 17.00! sedan ska vi på kalas hos mina kusiner på lördag också!

jag älskar dig, Theis Tanning Nordkvist!
nothing compares to you <3

puss på er :)


9 mars 2010

hej mina fina!
waaauw, det rimmade och allt :)

idag har jag haft en bra dag :)
alarmet ringde klockan halv 10, snoozade till 10! tog det lugnt, lagade mannagrynsgröt till frukost, mums!
klockan halv 1 kom bästaste Sofie hit! satt och snackade lite och så. lite efter 1 gick vi in och hämtade Sara och så stack vi 3 till gymmet, blev ett hårt men bra benpass :) vi dog nästan, haha! men det var väldigt härligt, det är ju så det ska vara!!

när vi var färdiga stack vi hem, och Sara gick in till sig!
jag och Sofie duschade och gjorde oss färdiga, sedan åkte vi till Ilva, fikade lite där eftersom vi var hungriga, gick lite inne på Ilva och kollade sedan körde vi vidare till IKEA :)
kom hem vid 19-tiden, sedan stannade hon lite grann och snackade och så :D <3
sedan åkte hon hem!


en bild på Sofie när vi sitter och fikar på Espressohouse inne på Ilva :)

har spelat lite mario och så ikväll :) ska nog snart göra mig ett par toast! börjar bli riktigt hungrig, haha!
men just nu sitter jag och knyter alla jäkla trådar på min nya sjal, för annars åker dom ut för dom fastnar i allt, det är liksom öglor! :P har även börjat använda min skinnjacka nu :) riktigt snygg, dock liiiite kallt för den fortfarande men man kan ju inte låta bli :P hihi, nu vill jag bara ha ett par svarta converse också, i light modellen, ursnyggt!

puss på er, vänner :)


8 mars 2010

uppdatering:

hemkommen från bion :) var ju där med Sofie och hennes fastrar och vi såg Alice i underlandet i 3D, skitcoolt :) den var asball :D
i slutet av filmen blev jag JÄTTEkissig ! shit alltså, men jag fick hålla mig tills jag kom hem.. ;P det var riktigt jobbigt!

puss på er :)

_____________________________________________________________


hej mina kära :)
är allt bra med er? jag hoppas det !!

med mig är det i alla fall bra, förutom att jag har mensvärk :( inte alls kul.

har haft en underbar helg med älsklingen! fick låna pappas firmabil över helgen ju :) så jag körde direkt efter jobbet i fredags! var framme lite efter halv 4.
har en tendens att bli trött så fort jag sätter mig i en bil, lyckas alltid somna. och var väldigt rädd att jag skulle göra det igårkväll påväg hem, trots att jag körde! men jag fick låna en skiva av älsklingen så det blev hög volym och spruckna stemband! haha :D höll mig vaken i alla fall.

jag ska hämta Sofie idag på hennes jobb typ kvart i 6 och så ska vi sticka till gymmet och träna. sedan duschar vi där och sticker direkt till bion! :) möter upp hennes fastrar där! vi ska se Alice i underlandet, i 3D såklart! :) tror den är cooool. men jag kom på att jag säkert kommer få huvudvärk :P kan ju inte ha mina glasögon på mig eftersom jag måste ha 3D-glasögonen :O aja, det blir nog bra! haha.

får se om jag uppdaterar ikväll ang. filmen om hur den var osv :)
har ni sett filmen? var den bra?

pappa sa att han, Martin och Björn varit på banan i helgen och försökt cykla. där var tydligen inte så mycket snö vilket är POSITIVT men där var väääldigt sumpigt :( så det gick inte köra tyvärr. får hoppas på att det torkar upp snabbt och att snön håller sig låååångt borta nu!

jag är väldigt sugen på ett nytt objektiv till kameran, vet dock inte vilket.
måste erkänna att jag verkligen har tappat stinget inom fotografering :'( och det vill jag verkligen inte, för jag älskar det. men jag har ingen fantasi alls! vet inte vad jag vill fotografera, och jag är verkligen inte nöjd med dom objektiven jag har och därför blir jag inte nöjd med bilderna heller för att jag tycker dom blir oskarpa!
är ganska sugen på ett Canon EF 50/1,4 USM, ett fast objektiv! vi hade det i skolan och det tar grymt starka bilder. väldigt bra till porträtt-fotografering! men hur ofta sker det att jag fotar porträttfoton? aldrig typ, och jag är lite osäker på om det är kul att fota naturbilder, vilket jag gör mest (blir ju mest när jag är ute med hunden som jag fotar), med ett fast objektiv?!
önskar att jag hade lite inspiration! och lite tålamod att lära mig snygga redigeringar i photoshop! jag vill vill vill ju!

pusss!



4 mars 2010

blir en snabb uppdatering, måste packa för jag sticker till älskligen direkt efter jobbet imorgon!

igår jobbade jag 17.00 - 22.15 i förbutiken, gick bra och det var väldigt lugnt :) skönt !
innan jobb var jag på atleticum med Anders (min gymtränare, som gör mina träningsschema till gymmet) för att få mitt nya program som jag ska träna nu i mars och april innan säsongen! :) riktigt jobbigt,
idag har jag träningsvärk som van. jag har haft ganska mycket träningsvärk i mina dagar, men den här gången tar det priset :P heeelt galet! sjukt ont i ballarna! när jag vaknade imorse kunde jag typ inte vända mig om i sängen! och kunde knappt gå. härligt härligt

idag jobbade jag 14.45 - 20.00! fast jag blev färdig med städningen tidigare!
pappa hämtade mig på jobbet och så stack vi till hans jobb och så hämtade jag deras ena firmabil (skåpbil), för jag ska låna den till Danmark över helgen så jag kan få hem min cykel och alla mina bmxkläder, för man kan ju förhoppningsvis snart börja träna på banan! :) om inte annat köra sprinter!!!
sedan körde jag direkt till Burlövs Center för jag skulle hämta min nya "skinn"jacka (som inte är äkta skinn) till mig som underbaraste Sofie handlat till mig idag :) där var ju supershoppningkväll idag så det blev 20% rabatt, hon handlade den vid 11-tiden idag redan. det kan dom göra eftersom dom jobbar där :)
sedan stannade jag kvar en stund och snackade med henne och sedan ringde mamma och sa att hon också kom dit :) undertiden vi väntade på henne så sprang jag och Sofie och köpte vars en ny klocka på Ur&Penn, vi köpte den cerisa transparanta Jet Set Addiction (såklart), utan blingbling. fan vad dom klockorna är SNYGGA!!!!
när vi kom tillbaka därifrån hade mamma kommit till Sofies salong :) så vi gick en liten shoppningrunda! blev endast en sjal till mig från Only, och sedan som sagt klockan och jackan sedan innan mamsen kom ;) jag älskar att shoppa, men jag älskar inte när jag använder mycket pengar! men jag har slutat tänka över det nu, och gör det bara, TYVÄRR. :/ måste börja kontrollera mig själv ang. shoppning och pengar!

imorgon fick jag en extratid, så jag ska jobba 09.00 - 14.00!
kör bil till jobbet och kör direkt därifrån till Danmark till älsklingen :) <3 längtar!

jag sa att det bara skulle bli en kort uppdatering, men heeelt plötsligt blev den väldigt lång :) aja, så kan det gå ibland.

godnatt och dröm sött.
nu ska jag packa snabbt och sedan sova!

pusss


2 mars 2010

vaknade av alarmet som ringde kl 08.00!
kl. 08.30 kom Sofie hit och så stack vi till gymmet och tränade :)
hon lämnade mig här hemma sedan vid 11 tiden och så stack hon på massage!
strax efter 13-tiden kom hon hit igen och så fikade hon, jag och mamsen :)
sedan vid halv 3 tiden stack jag och Sofie till entré ;D shoppade loss, igen!!!! måste få kontroll över mig själv snart.. haha!
köpte:
- en supergullig tjocktröja
- tre st
jättesöta t-shirts
- ett
supergulligt linne
- en BH

och en bordsspegel till pappa, formad som ett rosa hjärta (mest som skämt). men han frågade mig igår om jag hade en spegel som man kan typ ha på ett bord, för han har fått linser nu så han behöver det ;D hahaa..
såg spegeln och det blev lite impulsköp! :) han blev glad!
jag såg en jättesnygg "skinn"jacka (antar att det inte var äkta skinn) på Cubus, vill ha den!!
sedan tog vi oss en liten "frappista" på ett café där:



var hemma lite i 6, och sedan bokade vi biljetter till P!nk som ska spela i Göteborg, Ullevi, den 23 juli nu i sommar! yeeeah, kommer bli fett ! sedan åt hon mat här, korv & potatismos! :)

du är underbar gumman, tack för en superdag! <3

imorgon hämtar han som gör mina träningsprogram till gymmet mig och så sticker vi till Atleticum och tränar på det gymmet, ska nämligen ha nytt träningsprogram nu innan säsongen går igång!

börjar jobba kl 17.00 imorgon, i förbutiken!

puss på er


1 mars 2010

sorry sorry sorry!
nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade, men jag har helt enkelt inte orkat, och har heller inte haft något vettigt att skriva :P ær fortfarande i Sorø hos ælsklingen men åker hem ikvæll ! :/

i fredags (den 26:e) så gick jag upp tidigt. klockan 09.43 tog jag bussen hemifrån in till Malmø central och nær klockan var 10.22 satt jag på tåget som gick mot Danmark :) landade i Sorø 12.14 och så tog jag bussen hem till Theis eftersom han fortfarande var på jobbet. hem och hæmtade en påse som stod hær hemma som innehøll pastaskruvar och diskmedel, och så tog jag en promenad upp till sværmor Joy!
vi gick igång med att steka køttbullar osv infør Skanderborg-hallen vi skulle till dagen efter, dvs. i lørdags!
vid halv 3 kom æven Theis upp till oss nær han slutat jobbet. vi fortsatte med att baka bullar, kaka, koka pasta osv. vid 19-tiden åkte vi hem och åt och sedan blev vi hemma resten av kvællen!

dagen efter gick vi upp tiidigt, 07.50 ! klockan 08.00 kom Joy och så åt vi frukost tillsammans.
vi skulle ha burit ner all mat och så till kl 10 då vi skulle møtas med alla andra :) så vi var i god tid!
nær klockan var ca 10.30 begav vi oss mot Skanderborg :) væl framme vid hallen høll Danmarks "talang-team", men dom hade bara hallen fram tills 14.00 :) vi hade hallen från 14.00 - 20.00! eller egentligen fick vi stanna hur længe vi ville men det ræckte med 6 timmar før oss. efter det var vi ændå ganska trøtta ;D haha!
det blev en rolig dag med massor av BMX! skønt att få cykla. i loooooooooooove it !
nær klockan var 20.40 så åkte vi från hallen, var hemma 23.30 !

igår satt vi och klippte ihop en film från Skanderborg, den ligger på facebook!
igårkvæll blev Theis sjukis :/ han fick feber och ont i halsen, och huvudet !
imorse nær han vaknade hade han 39 graders feber så det blev minsann inget jobb før honom idag.
nu har den sjunkit till 38,5 typ! men han har sovit i stort sett hela dagen!
krya på honom <3

åker hem om 2 ½ timme :(
men imorgon ska jag umgås med Sofie :) innan hon ska på massage kl halv 12 så ska vi till gymmet och træna. under tiden hon ær på massage så ska jag hem och duscha och fixa mig och sedan kommer hon hem till oss och så ska jag, hon och mamma fika lite :) sedan sticker vi till Entre tror jag! :)

nu ska vi in før hans pappa kom hem!
ska væl væcka Theis nu!

pussssss


RSS 2.0