det är inte klart förräns man har kommit över mållinjen

oj oj oj ! det var en hel månad sedan jag skrev här.
har haft en hel del för mig, bl.a 2 härliga veckors semester med min underbara pojkvän!
jag är obeskrivligt kär i den där Theis <3 du är fin baby.

kan kortfatta lite snabbt vad som hänt sen sist.
först krashade jag en dag, för att vara exakt den 17 juli, när jag och älskligen var på banan i Sorö och tränade.
jag slog axeln och har en kraftig muskelbristning. har varit hos en sjukgymnast på Kulans idrottsskademottagning som ligger vid atletikum, och fått akupunktur där ett par gånger. dom är super duktiga! jag som alltid vägrat akupunktur innan. hann dock aldrig bli helt bra. och förra veckan, i tisdags, var jag ute och körde helt normala sprinter i uppförsbacke. och plötsligt fick jag skitont i axeln igen, och det var värre än från första början när jag hade krashat. fick en akuttid redan dagen efter hos sjukgymnasten och hon sa att jag förmodligen förvärrat muskelbristningen ännu mer.. FUCK! :/ nå, akupunktur igen, börja om med "lättare" rehab-övningar än första gången, eftersom det nu var värre. och nu blir det inte cykling på BMXen, varken på bana eller sprinter, på ett par veckor, it sucks! men om det är det som ska till för att det ska läkas får det väl bli så..
nu, en vecka efter, är det nääästan som från början när jag krashat, fortfarande lite sämre..

sedan jag har kört Världsmästerskapen, det var i Köpenhamn och vi var där från söndag-söndag, och var med varje dag där inne, och njöt varje sekund! jag gjorde inte bra resultat, men det hade jag inte riktigt förväntat mig heller. men det var riktigt coolt, en upplevelse och ett minne för livet. jag får gåshud bara jag tänker på det!
sist jag var med på ett VM var år 2005, och jag får fortfarande gåshud när jag hör låtar som jag förknippar med det, eller när man snackar om det..
och ännu bättre blev hela veckan när Theis bodde med oss i husbilen <3
när VM-veckan var slut åkte vi hem till honom, och på tisdagen åkte vi till Bonbon Land med mina kusiner/kusinbarn, sjukt skoj :) sen på åkte vi även och badade med dom i Dalby stenbrott på torsdagen.
hade aldrig varit där innan, men superfint var där!

helgen efter VM-veckan var slut var det Nordiska Mästerskapen.
jag körde på ipren och adrenalin, det fick vara mitt smärtstillande för axeln, och det funkade ganska bra.
jag vann tidskvalet på fredagen och vann även mina 3 kvalheat. min åkning kändes bra trots omständigheterna.
sen var det finaldags. Elisabeth Navrestad från Norge tog starten och ledningen. jag hämtar in lite på henne på andra rakan och ser min enda chans, att trycka henne i 3:e kurvan. det gjorde jag, hon körde ut ur banan och jag tog ledningen, tills 5 meter innan mållinjen, NOOO! där kände jag mig ivrig och ville helt enkelt för mycket.
jag kommer ihåg att jag tänkte "pumpa nu hård snabbt", men det blev bara fel.
istället lyckades jag slå i min bröstkorg i styret och tappade kontroll på cykeln. lyckligtvis trillade jag inte, som jag trodde att jag skulle. men jag blev omkörd! det var danskan Lotte Filsö som tog guldet, en tjej som jag brukar köra ifrån. kändes sådär lagom surt, men sånt är livet! jag har bara mig själv att skylla, om jag inte hade klantat mig så hade jag vunnit. men det har varit svårt att smälta! men, ett NM-silver till mig blev det i alla fall. ganska nöjd med det.

imorgon ska jag till sjukgymnsten igen, akupunktur igen, uuuäk! hatar nålar!

jag saknar min baby, även om jag träffade honom igår!
vill ju vara med honom hela tiden.

RSS 2.0