31 januari 2010

sista dagen på första månaden! helt otroligt vad tiden bara rinner iväg!

ikväll åkte min älskling hem! :( jag jobbade igår och idag! stressigt igår som vanligt och idag var det rätt chill. slutade ju 13.00 så hade ändå det mesta av dagen med Theis :) hade ändå sovit fram tills dess annars, haha!

det snöar bara mer och mer, jäääkla skit !
det här med bmx-träning blir det verkligen inte mycket av denna vintern! :/ vill ju bara cykla på banan!
förra vintern kunde vi cykla nästan hela tiden vilket var asnice. och dom säger ju att det ska komma ÄNNU MER snö också, typ imorgon och på tisdag, och kanske onsdag till och med?? :o 

jobbar inte förräns på torsdag, så jag är ledig 3 dagar nu! sedan efter begravningen (min farfars fru) på fredag åker jag till älskligen, och det kommer bli ett jobbigt farväl på söndag.. kommer inte ses på 2 veckor sen, för han kan inte komma hit helgen efter där! :'( hatar det. men det är sånt man får ta med långdistans-förhållanden.

imorgon blir det body combat med Sofie :) kommer bli ballt somfan! en kampsports-blandning typ! och jag är säker på att det kommer se hur roligt ut som helst när jag står där och slår och sparkar, men det är nog värt att testa ändå :) och jag är säker på att jag kommer ha träningsvärk veckan ut sen typ, haha :D härligt!

på tisdag är Sofie ledig (jag också somsagt), och då blir det träning, singstar & guitar hero :) kommer bli lika kul som vanligt ! <3 längtar. du är underbar!

köpte något "mirakel kit" till naglarna idag, typ rengöring och olja för naglarna och nagelbanden, och nagelbands-kräm + handkräm, och nagelborste, nagelfil och någon pinne man ska trycka ner nagelbanden med!
hoppas att det hjälper mina naglar :) dom är så mjuka!

nu tog fantasin slut, kommer inte på mer och skriva!
ha det bra :)

pusss!



28 januari 2010


uppdatering:

träffade som sagt Fille idag :) det var väldigt skoj! mycket att snacka om ju eftersom det var längesen vi träffades :P vi spelade bl.a något Zombie-spel på hans x-box 360! det var läskigt och jag var väldigt dålig, men det var faktiskt första gången så det är OK! haha åkte dit vid halv 3 och blev hämtad av pappsen vid 6-tiden!

när jag kom hem från Fille åt jag och sedan har jag i stort sett bara spenderat tiden här framför datorn med undantag träning! cyklade på konditionscykeln medans American Pie The Wedding gick på TV!
sedan har jag såklart snackat med min underbara älskling på skype :) hihi

har precis fixat lite med designen här på bloggen! eller det enda jag har gjort är att jag har lagt till en liten info-box till höger! tog hur lång tid som helst att skriva innehållet, visste varken vad eller hur jag skulle skriva ;) men sådär blev i alla fall resultatet och så får det vara ett tag i alla fall!

___________________________________________________________________

ja, det blev som jag skrev i förra inlägget! mer snö kom igår, och inte lite.
jag jobbade 14.00 - 22.15, och man kan ju säga att det var väääldigt lugnt. antagligen ingen som vågade ge sig ut i ovädert :P haha!

satt och fixade med Emelies blogg igårkväll, och sedan helt plötsligt loggades jag ut och kunde inte komma in igen för jag glömde lösenordet :P så där försvann allt jag gjort, för inte hade jag sparat :) haha

sedan imorgon, förhoppningsvis runt 13-tiden så kommer min älskling hit :) <3 längtar!

på måndag blir det bodycombat med Sofie, shit vad jag kommer ha träningsvärk efter, det är jag stensäker på :P
sen blir det nog gym med henne tisdag och onsdag :)

nu ska jag träffa Fillepille! det var längesedan! :D

pusssss


26 januari 2010

idag, på min sköna lediga dag, gick jag upp kl 08.20 för att sticka till gymmet med Sofie! tidigt värre.
hon kom hit vid 08.30 och så åt/drack vi lite filmjölk och sedan stack vi dit. var där ca 09.00 och åkte hem ca 11.00, lite innan kanske! härligt att träna så tidigt faktiskt, och där var nästan inget folk :) övernice

sedan kl 11.30 skulle Sofie på massage, så hon lämnade mig hemma och så duschade jag av mig och åt lite, och gick ut med Zingo. sedan vid 13.00 kom hon och hämtade mig igen och så stack vi in till stan :)
köpte nya piercingar till läppen och en kofta som var på halva reapriset, 100 kr, hade kostat 400! då tvekar man liksom inte :) när vi kom hem från stan så klippte hon mamsen och klippte till min lugg lite. sedan åkte hon hem när vi skulle äta eftersom Björn lagade mat till henne och sedan skulle dom på bio.

somnade efter maten, hade sådan huvudvärk så jag ville försöka sova bort det innan jag skulle träna! dock sov jag i nästan 2 timmar som INTE riktigt var meningen :P haha. sånt är livet
21.00 bytade jag om till shorts och t-shirt och satte mig på konditionscykeln och cyklade på den i 45 min :)
sedan var det Paradise Hotel och skype med älskligen. nu sitter jag hääääär, är hungrig och funderar på att ta något att äta. vet bara inte riktigt vad jag är sugen på!

imorgon blir det jobb. 14.00 - 22.15 i förbutiken.

har hört att det ska bli mera snö nu i veckan! orkar verkligen inte mer nu. det har varit tillräckligt mycket snö denna vintern så nu får det gärna försvinna så man kan cykla "lite"(mycket). det var så himla kul att cykla nu i helgen i Skanderborg-hallen, trots att det var så jäkla kallt!

första EM-tävlingen i år är i Frankrike, i Besançon! hotellet är redan bokat :) åker dit med älskligen och svärföräldrarna! blir säkert nice. jäkligt långt att köra bara, kommer ta typ 17 timmar eller något. JIHA!
jag har inte ens bestämt mig vilken klass jag ska köra i utlandet i år. har heller inte bestämt mig om jag ska köra med killarna i sverige på Svenska Cupen, eller Kalas Cupen som den bytt namn till, eller om jag ska köra med tjejerna. ger mig mycket mer att köra med killarna + att det är Mycket roligare!!!

pussssss & kram


25 januari 2010

idag har jag och min ælskade Theis varit tillsammans i 2 och ett halvt år :) <3
jag hoppas det blir mycket mycket længre, ær så lycklig med honom!

det var bara det jag ville skriva ;D hihi!
nu ska jag sminka mig och gøra mig færdig tills han kommer hem från skolan <3

24 januari 2010

just nu sitter jag i Sorø hos ælsklingen :) <3
jag kom hit i torsdagskvæll och åker hem imorgonkvæll.

igår kom bmxarna från malmø, + 2 från Lerum, och hæmtade oss hær och så begav vi oss till Skanderborg før att ha en liten bmxhelg dær i deras nya inomhushall. ingen av oss har ju cyklat på ett par månader, så visst var vi ringrostiga men det gick ju bra. men det hade førstås inte gjort något ifall det var liiiiite varmare inne i hallen, det var minusgrader dær, med tanke på att vårt vatten frøs till is om man inte rørde det på tillræckligt længe :P
men høll man bara igång och cyklade så var det inte så farligt :) och KUL var det att komma igång lite med bmxandet igen. hoppas bara att snøn førsvinner snarast møjligt så att vi kan bmxa hær hemma också.. før man kan ju inte åka till Skanderborg varje helg, det ær ju inte direkt gratis! :P
jag och Theis delade rum med Sofie och Bjørn. vi låg typ och skrattade halva natten! det var ett under att vi inte væckte någon annan, men ingen av oss var trøtta! haha.

just nu ær Theis inne och gør lite te till oss, och så ska vi poppa popcorn och sætta på en film :)
sen ska vi sova eftersom Theis ska upp i skolan imorgon!

jag fotade tyværr inte något dær eftersom jag cyklade. hade dock kameran med men det blev inget med det :)
men vafan, bættre att cykla så man ær redo infør kommande sæsong, om man någonsin kan bli det? :O

puss på er.
godnatt och drøm søtt nær den tiden kommer!


19 januari 2010

idag jobbade jag 14.00 - 19.00 i förbutiken, skojsigt!
imorgon ska jobbar jag stängning i fisken, dvs. 14.45 - 20.00! sedan kommer Sofie och hämtar mig på jobbet och så sticker vi direkt till gymmet :) det ska bli kul.

på torsdag jobbar jag 09.00 - 15.00. sedan ska jag direkt hem och äta lite och träna, och så fort som möjligt åka till Theis :) tror dock jag kommer komma dit vid 20.00! men sen är han ledig på fredag vilket är supernice :) <3

i helgen ska vi till Skanderborg-hallen. inomhus bmx-bana :D ska dit med klubben!
längtar verkligen efter att cykla bmx igen, så länge sen. det bara snöar och snöar, så onödigt!
så vi ska vara där över helgen, eller.. dom kommer och hämtar oss i Sorö på lördag förmiddag och så ska vi sova i Skanderborg lördag-söndag, på ett vandrarhem. sedan får jag se om jag stannar i Sorö efter det eller om jag åker hem på söndag, men det blir så tiiiidigt :( får se hur det blir!

hade tänk att ladda upp ett par bilder till från promenaden i Sorö med Joy!
här har vi några:


ett hål i isen där ankorna kunde bada


igen..


en brygga!

det var alla bilder jag tänkte lägga upp! hoppas ni gillar dom :)

nu ska jag ner och göra varma mackor, superduper hungrig!

pusss på er söta vänner :)

17 januari 2010

denna helgen har gått så förbannat snabbt :(
älskligen kom hit i fredags medans jag jobbade, jag kom hem kl 22.30 :/
gick inte och la oss allt för sent, skulle jobba igår också ju (lördag).
skulle börja 09.00, vaknade 09.23, försovning är INTE bra :o ringde till jobb och skyndade mig dit.
älskligen kom dit och hämtade mig ca 17.25. inget mer jobb för denna helgen, SKÖNT!
men, det känns verkligen som det är lördag idag, och inte söndag.
och min älskling har redan åkt hem :/ sorgligt! vill ha honom är, och mysa med honom.

ska egentligen sova nu, dock ledig imorgon men ska upp och träna i hyfsad tid!
har redigerat lite bilder från promenaden i Sorö med Joy :)
här kommer ett par stycken:


en väldigt vacker vinterdag i Sorö


folket åker skridskor


ute och går på isen där folket åker skidskor


tro det eller ej, men det här är Sorös gymnasium!

så fint är det i Sorö :) förstår ni varför jag älskar den staden? så mysig och underbar.
kommer kanske fler bilder någon dag när jag orkat redigera dom som är värda det.

nu ska jag sova, PUSS!
godnatt och dröm sött


14 januari 2010

haha, jag har varit påväg att uppdatera här 3 gånger nu dom senaste 2 timmarna, men varje gång jag kommit ín på blogg.se så har jag sett något annat spännande! och så har jag klickat in mig på det och sedan glömt totalt att jag skulle skriva här :) haha! som det kan gå.
nu kom jag i alla fall till skott eftersom jag hade tänkt att gå och lägga mig snart.

börjar egentligen jobba kl 15.00 imorgon, men Vivi kommer och hämtar mig lite efter 10 och så ska vi sticka till gymmet och träna i någon timme.

slutar 22.15, usch !
Theis kommer vid 20-21 tiden, så han är är när jag kommer hem, vilket är helt underbart :) <3
sedan är det jobb till kl 17.00 på lördag och sedan är man ledig på söndag!

kom hem från Theis igår. Martin hämtade mig på tågstationen ca 21.30.
har haft ett 5 underbara dagar där, älskar min baby!
varit ute och shoppat 2 gånger där, första gången i lördags med Theis och Oliver :) sedan med Joy i tisdags.
köpte sammanlagt båda dagarna:

- kofta
- 3-pack strumpor
- bh + tillhörande trosor
- t-shirt
- jeans
- skjorta


jag är nöjd även om jag nog var inne 3 gånger i H&M-butiken i lördags och var sur som ett troll över att jag inte kunde hitta något jag kunde tänka mig. hade nämligen 350 kr i presentkort där så något var jag ju tvungen att köpa ;D köpte dock inte allt på H&M, nästan. skjortan köpte jag i en annan affär! och den är suuuupersnygg, lätt bästa köpet :) och bara 100 danska kr, så det är ju nästan som hittat :D

jag vill ha sommar, sommar och sommar! vill ha sol och värme! nu räcker det med snö och kyla. jag vill ju kunna cykla på bmxbanan! det har ju redan börjats planera EM-tävlingar nu denna säsongen och så, så jag vill kunna träna! :P

nu ska jag ner och duscha innan jag ska sova! ska nog ta en lång varm dusch för jag är helt frusen, helt kallt på mitt rum och så sitter jag i t-shirt och shorts eftersom jag cyklade på motionscykeln innan!

godnatt och dröm sött när ni hoppar i sängs.
jag ska sova gott under mitt sköna täcke som jag köpte innan jag åkte till DK :)
åh vad jag älskar det. det är så svårt att komma upp på morgnarna ;)

pusssss


11 januari 2010

hær sitter jag, i danmark, Sorø. hos min ælskade :) just nu sitter han och gør læxa så då passade jag på att ægna lite tid åt min kæra blogg, haha!

i fredags jobbade jag till 15.00 och sedan cyklade jag hem och åt.
kl 16.31 hoppade jag på tåget till Køpenhamn, och sedan 17.30 på tåget till Sorø. 18.14 var tåget framme och dær stod min Theis :) <3
nær vi kom hem till honom åt vi och hade lite julafton med Leif (sværfar), fick julklapp av honom och han av oss. vi fick 1000 dkk var, så snællt :) vi gav honom ett set bestick och ett par grillvantar, eller vad man nu kallar dom. sånna man har nær man ska ta varma saker ur ugnen?
sedan tittade vi på Spiderman 1 inne på deras nya LED TV, 46". ohyeeeah! efter det blev det bara lite mys.

i lørdags åkte vi (jag, Theis och Oliver) till Slagelse så vi kunde spendera våra presentkort vi fått i julklapp. jag på H&M, 350 kr och Theis på TP Musik (dvd-cd, osv. affær), 150 kr. efter många rundor inne på H&M hittade jag något jag kunde tænka mig. en t-shirt, ett par jeans från BARNAVDELNINGEN :o storlek 170! haha, trodde aldrig jag skulle komma i dom, och inte Theis heller ;) och så ett par 3-pack hello kitty strumpor. Theis køpte Transformers Movie Collection (1:an och 2:an). sedan køpte han æven Ice Age 3, skitball :D rekommenderar den! jag køpte førresten æven Pink's nya album och ett med Michael Jackson! <3
nær vi gått runt och lallat lite i Slagelse kørde vi till Jem&Fix, och så sprang Theis in (7 min innan dom stængde) och køpte en ny lampa till hans rum.
sedan kørde vi hem. ca 18.00 åt vi och senare kom Oliver hit och så såg vi Ice Age 3 och Transformers 2, vad den nu heter. har næmligen redan sett 1:an så den sket vi i ;) vid halv 2-tiden kørde Oliver hem och jag och Theis gick och la oss.

igår (søndag) skulle vi ha en heldag hemma hos Joy (sværmor). skulle egentligen varit uppe hos henne kl 10.00 før att æta frukost, men vi sov lite før længe så vi var nog inte dær førræns klockan var 11, eller nog lite i 11. men sedan blev det lite frukost, och så satte vi upp hyllor(mest Theis) och en stor spegel i hennes lægenhet. stannade dær hela dagen, åt middag dær och sedan møs vi lite med chips och dippa på kvællen :) åkte hem vid 22.00 eftersom Theis skulle till skolan idag. kom hem och la oss i sængen och fortsatte titta på Honey som vi påbørjat att se hos Joy. och så børjade vi kolla på något på discovery. somnade! ;)

imorse kl 05.00 vaknade jag av att TV:n fortfarande var på, knuffa på Theis och bad honom stænga av den, jag orkade inte. hade ændå sæker væckt honom om jag skulle klættrat øver honom før att nå fjærrkontrollen. sedan vid 06.30 vaknade jag igen av att han skulle upp.
jag vaknade sedan kl 09.00, snoozade till 09.30! duschade, åt frukost och sedan kom Joy hit och så gick vi en lång runda med Enzo :) gick bl.a ut på isen på Sorø's sjø, mysigt. hade kameran med mig så det blev några bilder, har inte lagt in dom ænnu så vi får se ifall jag laddar upp några hær nær jag kommit hem och lagt in dom på min dator och kollat igenom dom :) hoppas dær blev någon fin i alla fall!
nær ælsklingen kom hem kl 14.30 stack vi direkt till gymmet och trænade. hem och lagade tacos och kørde sedan ut dær Theis och hans band repar. var dær i 3 timmar, och nu sitter jag hær :) tjohej.

imorgon ska jag till Slagelse med Joy, medans Theis ær i skolan. sedan hæmtar han oss dær nær han slutat, ca 14.00! sedan ska jag och Theis nog ut och gå en runda, så jag kan fotografera lite till :) hihi på onsdag åker jag hem, på kvællen.

jobb torsdag; 09.00 - 15.00 
        fredaag; 15.00 - 22.15 
        lørdag; 09.00 - 17.00

jag tycker att snøn ska førsvinna så att man kan cykla!!!!!!!!

puss på er :)


7 januari 2010

varje gång jag skriver rubriken nu i det nya året blir det först 200.... sedan kommer jag på mig själv att det faktiskt är 2010! man hinner liksom inte med tiden känns det som, den bara rinner iväg.

egentligen har jag nog inte tid att blogga just nu, för jag måste fortsätta packa, och sedan duscha. sedan är det ju trots allt läggdags känner jag, jobb imorgon igen! :)
imorgon tar jag tåget, kl 16.31! slutar kl 15.00, så det är bara direkt hem och äta något och sedan ska mamma köra mig till svågertorp :) är i Sorö 18.14 sen.
stannar hos älskligen t.o.m onsdag, kommer hem på kvällen där <3

får se om jag och älskligen går och se Avatar på bio. får väl ge mig och gå och se den, eftersom Sofie sa att det var typ den bästa filmen hon någonsin sett. och om den nu är såååå himla bra, så kan man ju inte missa den? men seriöst? blåa gubbar? :P haha. återstår och se.. :)

aja, kände i alla fall för att skriva ett litet inlägg eftersom det förmodligen inte kommer bli ett i helgen.
kommer kanske något måndag-onsdag, då Theis är i skolan! får se om jag sover eller om jag hittar på något med Joy(svärmor) :)

nu ska jag fortsätta packa, - duscha och sen sova!

pusshej


6 januari 2010

tänkte lägga upp några fyrverkeri-bilder från nyår! har inte kollat igenom dom förräns nu.
det var väl på tiden..

här kommer dom :) absolut inte alla, men dessa räcker :)


ett litet bildspel, det är samma raket.


såhär blir det när man har en väldigt lång slutartid och utan stativ ;D cooooolt


bara det jag ville för denna gången :)
nu är det dags att duscha, sedan krypa under det supermysiga täcket som jag köpte idag :D
åh, jag längtar, haha :D kommer sova såå gott, hoppas jag i alla fall!

godnatt och dröm sött <3



6 januari 2010

det blev en ny header snabbt ;D haha. satt och pillade med den inatt i Photoshop, gick och lade mig kl 3, inte alls bra ;D
och texten i headern känns sjukt fjantig men jag har verkligen ingen fantasi och vet inte var jag ska få inspiration, så jag bara skrev något för att fylla ut liksom!
aja, söt blev den ändå.

kom precis hem från gymmet med pappa. innan det var vi på Jysk och jag köpte nytt täcke + kudde :) kommer sova sååååå gott, längtar, haha!

kl halv 11 kom Sofie hit med frukostbullar, och så åt vi :) sedan spelade vi super mario bros en stund, haha, skitball. vid 12.45 körde hon hem för att gå ut med hunden Nelle och sedan åka och jobba!

snart kommer morfar och ska äta här. det blir någon lammgryta! mamma och pappa älskar grekisk mat sedan dom var där i september. typ alltid fetaost och grejor nu! tokiga

puss


5 januari 2010

jafan, nu är det minsann 2010! inte illa :)

nyårsafton blev väldigt lugn. jag och älsklingen var hemma och mös, åt god mat med mina föräldrar och hade lite mys med dom sen :) spelade alfapet, dansk-svensk version, haha.
Zingo visste inte riktigt var han skulle ta vägen eftersom han är väldigt rädd för raketer, men vi spelade hög musik så det gick ganska bra ändå. förutom när vi skulle öppna fönstert här uppe på ovanvåningen och jag skulle fota därifrån, han fick typ panik :(

i lördags (den 2:a) åkte älsklingen hem, tyvärr!
eftersom jag skulle jobba både lördag och söndag och han redan varit här i nästan 2 veckor ville han hem och spendera sin tid med sin pappa lite :) och hjälpa honom med deras vardagsrum.

jobbade lördag, söndag och måndag. började 7, 8 och 6 dessa tidiga morgnar, så jag var väääldigt trött kan jag säga, speciellt på måndagkväll! eller ja, hela måndagen. fick sova ut lite idag, skönt! :)

i söndags efter jobbet stack jag och pappa till gymmet!
efter det körde jag till Burlövs Center och mötte upp Sofie på salongen där :) sedan gick vi in på coop där och handlade till tacos och sedan körde vi hem till henne och lagade maten, supergott. men jag måste säga att hon har konstiga ingredienser i ? haha, gräddfil, morötter och avocado.. och allt annat också såklart :P själv äter jag bara majs, ost och köttet, ibland gurka :) haha! för nyttigt med grönsaker.
sedan när vi ätit och blivit proppmätta så sjöng vi singstar i någon timme :) och sedan tittade vi på parlamentet-dvder hon har :) roligt somfan! vid 22.00 körde jag hem, med tanke på att jag skulle upp 04.15 nästa morgon, dvs. några timmar efter bara :P haha
meen det var super trevligt med henne :) man har alltid lika kul har jag märkt :D

idag kom hon hit lite i 12, och så åt vi toast när jag sminkat mig och så.
sedan gick jag ut med Zingo och sedan körde vi till Burlövs Center. våra IDOLer (NOOOOT) skulle ju spela där inne, Erik och Calle :D HAHAHA! så jävla rockigt. Calle sjöng Walking in memphis, den gjorde han väldigt bra, bättre var det inte :) många småtjejer, och jävligt mycket annat folk!
efter det körde vi till triangeln eftersom Sofie hade tid till att pierca sig kl 16.00. det gick bra, hon hade satt på emlakräm så hon svimmade i alla fall inte :) tur det! super coolt blev det.
sedan körde vi hem, och så följde vi med mamma som skulle en snabbis till MAXI! sedan hem igen, och så körde hon hem. supernice dag :) imorgon kommer hon vid halv 11, och så ska hon köpa med sig frukostbullar :) sedan ska vi spela super mario bros, ska spela 2 player, innan hon ska jobba. hon börjar kl halv 2 :)

både på torsdag och fredag ska jag jobba 09-15, sköna pass :) i fisken!
sedan typ direkt efter jobbet på fredag antar jag, ska jag åka till Theis! längtar efter honom så mycket.
får se om jag stannar ett par dagar extra än söndag, eftersom jag inte jobbar förräns nästa fredag sen :o

jag håller på att pilla med en ny header till bloggen. vill egentligen göra en hel förändring på allt, men vet inte riktigt mer än hur man gör så det ser ut såhär, men det är väl bara läsa sig till genom guider och så. men orkar inte riktigt :P och vet inte riktigt hur jag vill ha den! men det kommer säkert en header i alla fall :D

hur var er nyårsafton och starten på det nya året för övrigt?

pusssss


RSS 2.0