3 september 2009

idag när mamma kom hem från jobbet, vid 13.30, så tog hon en macka och så stack vi till Burlövs center :) och det blev shopping för mig, yeeeeah !
köpte en superfin klocka (till armen). hello kitty klocka med svart läderrem, och lite blingbling :D hahah! sedan köpte jag ett par leggins som det kallas, även om det är tjockt jeans-tyg och ser ut som jeans! :D jag räknar det som jeans i alla fall. 249 kr på Only, inte så tokigt! träffade förövrigt Cassy där, som gick i paralellklassen på bryggeriet! ohyes. inte träffats sedan studenten. hon jobbar där :) sedan köpte jag också 2 par skor på team sportia, eftersom Björne jobbar där. fick meegarabatt :) eller ja, en del i alla fall. ett par walkingskor som jag ska ha på jobbet, där man ibland går eller står hela dagarna, när man inte Sitter i kassan förstås. dom andra var ett par Bagheera skor, supersnygga :) som jag ska ha till vardags. mina svarta tygskor duger inte nu när det börjar bli höst och regnigt.. strumporna blir så blöta då :( trots att jag älskar mina tygskor !!!!

men aja.. jag och mamma kom hem från burlövs center vid 16.30 tiden, och mamma gick igång med maten direkt. det regnade ute, och jag visste inte om jag skulle till banan och träna. inte kul i regn! men sedan slutade det regna och jag bestämde mig för att följa med pappa dit. banan var lite saggig av den nya stenmjölen dom lagt på, superdålig var den! bara suger åt sig vattnet. seda när klockan var typ 19.30 började det ÖSregna och även åska och blixtra, så efter en stund blev träningen inställd och alla åkte hem.
haha, det har flyttat in en katt på banan, som kommer varje träning och som är SUPERkelig! sööötis

jag tror att jag saknar mitt gamla helsvarta hår. istället för att ha lite ljus slingor som jag har just nu, och har haft sedan innan studenten! även om det är lite mer livligt nu med lite slingor, så var det ändå snyggt med helt svart. jag trivdes i det somfan :) dock gör jag det i detta också.. men aaah, titta:


jag var mycket sötare med helsvart hår!
skulle man färga det igen?
skriv vad ni tycker !!!! 

imorgon ska jag städa innan älsklingen kommer hit! sedan vid 17-tiden ska vi in till verkstan på Martins jobb så att dom kan ställa tänningen på hans bil. och på kvällen blir det nog bara mys tror jag <3 åh vad jag har saknat det.
jag saknar Honom!!!! <3

längtar tills på måndag då jag ska jobba. nya bekväma skor och en klocka!! :D suuuperduper.

pusss på er 


Kommentarer
Postat av: Daniella

Du är jättefin i det svarta:) lycka till i helgen:) kramar

2009-09-04 @ 20:46:02
Postat av: eliteemelie

Jag tycker svart! :) DEt är liksom carro! :Dhaha

2009-09-05 @ 00:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0